nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03. 02. péntek)

Napi horoszkóp (03. 02. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma mindenki büszke lesz rád, az egész környezeted, nemcsak a családod, hanem a kollégáid, a barátaid, sőt akár a társadalom előtt is elismerést szerezhetsz. Nem is beszélve azokról a sikerekről, amelyeket a munkádban érsz el. Ez megfelelő „lökést ad neked”, és a további lépéseid még gyümölcsözőbbek lesznek. Egy utazás több szempontból is előnyös és élvezetes lehet.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Az égi horoszkópban a Vénusz jó hatású házba lép. Ha a legjobb tudásod szerint végzed a tevékenységed, hamarosan előléptetésben lehet részed. Ezt azonban csak akkor érheted el, ha még ennél is szorgalmasabban végzed a feladatodat. Maradj továbbra is kedves és diplomatikus feletteseiddel, még ha ők talán túlságosan is elviselhetetlenek. Leginkább olyan feladatokban leled majd örömöd, ahol kreatív lehetsz, egy nagyobb projekt tökéletes alkalmat adhat erre.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Neptunusz egy háromszög alakú fényszöggel csillámport fúj a szemedre. Meglehetősen álmodozó leszel, és folyamatosan olyan gondolatok forognak a fejedben, amelyekről pontosan tudod, hogy sosem valósulhatnának meg. Pedig ezzel csak rontasz az életeden, nem is beszélve az álmatlan éjszakákról, amivel csak tovább növelhetnéd a káoszt. Koncentrálj jobban a munkádra. A szerelemben légy odaadó és hűséges, a pénzeddel bánj sokkal óvatosabban.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A Szaturnusz nagyon szorítja a Hold kezét, szinte fájdalmasan. Kövesd szigorúan az elképzelésedet, és ne hagyd, hogy ettől eltérítsenek holmi könnyelmű örömök. Másokra is jól fogsz tudni hatni ösztönös megérzéseiddel, hihetetlen tudásoddal, éppen ezért légy nagyon segítőkész, ha hozzád fordulnak tanácsért. Most sokkal közelebb kerülsz az okkult dolgokhoz, mint gondolod, kitűnő alkalmaid nyílnak, hogy bővítsd ez irányú elképzeléseidet.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma két olyan bolygó is van az Oroszlán jegyében, amelyek itt nagyon rosszul érzik magukat: a Szaturnusz és a Hold. Próbálj meg nagyon óvatos lenni. Ügyelj arra, hogy ne legyél durva sem a szeretteiddel, sem a barátaiddal, sem pedig a kollégáiddal. Főleg anyukádat kíméld, ha lehetséges. Ne hagyd, hogy türelmetlenséged elrontsa kitűnő kilátásaidat. Ha mindenáron a sikerre törekszel, akkor kellemetlen viselkedéseddel nemcsak megbántasz másokat, hanem el is távolítod magadtól.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Az Uránusz a Nappal összefogott ma ellened. Úgy érzed, az egész világ az ellenségeddé vált. Egyszerűen képtelenségnek látod azt, hogy békét köss a családoddal vagy a pároddal. Unalmasnak tartod őket, éppen ezért kritikád feléjük sokszor igazságtalan. Ha így folytatod, akár előfordulhatna az is, hogy felmondanak a munkahelyeden. Vigyázz, milyen új dologba vágsz bele, mert előfordulhat, hogy az kudarcba fullad. Igyekezz törekedni a nyugalomra.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz most az „ellenség” házából kormányozna, ha tudna. Szeszélyesség, meggondolatlanság és különcség, ez a három legfenyegetőbb veszély ma. Lehet, hogy hirtelen elhatározásból külföldre utazol, ahol többet költesz majd, mint tervezted, pedig az anyagi helyzeted ezt most egyáltalán nem engedi meg. Próbálj meg változtatni az életviteleden is, különben több kényelmetlen szituációba sodorhatod magad a közeljövőben.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Neptun szép szavakat suttog a füledbe, de sajnos hamisak ezek a szép szavak. Olyan dolgokat szeretnél elérni, amik irreálisak. Talán úgy érzed, hogy a családod nem becsül meg eléggé, de ez nem így van. Valóban számos nehézséggel kell szembenézned, ezeket nehéz leküzdeni. Vigasztaljon az a tudat, hogy ez a nap az életedben végbemenő óriási változás kezdetét jelentheti.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A Jupiter ma engedélyt kapott a Szaturnusztól a továbblépésre. Törekedj arra, hogy céljaid végére érj. Ez csak akkor baj, ha nem vagy elég következetes. Próbálj egy dologra koncentrálni, és egyszerre csak egy feladatot végezz el. A szerelem is fontos szerepet kap az életedben. A személyes ellentétek elsimulnak, és nemsokára semmi sem állhat boldogságod útjába.








Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A nap kezdetének aszcendense a kapott szerelem házába esik. Felettébb kellemesen alakulnak majd az események, elégedett leszel az életeddel, és mérhetetlenül boldog a szerelemben. Szorgalmas munkádnak köszönhetően a munkahelyi ambícióid is megvalósulni látszanak, bár egy kisebb csatában azért helyt kell majd állnod versenytársaiddal szemben.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz ma bizony nem lesz jó viszonyban a Jupiterrel. A hirtelen gondolatok, a kapkodás és a meggondolatlanság számos anyagi problémát okozhat ma. Talán nem is gondolsz bele, hogy mi lesz a következménye annak, ha „esztelenül” szórod el a pénzedet ruhákra és berendezési tárgyakra. Próbáld megszilárdítani anyagi helyzetedet, és ügyelj arra, hogy ne tedd kockára ismét azt.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Hagyomány szerinti uralkodó bolygód, a Jupiter ma kapcsolódik az Uránuszhoz. Az elmúlt hónapok erőfeszítései meghozzák a várva várt eredményt, és akár eljegyzési vacsorára is meghívhatod a szeretteidet. Igazán boldognak érezheted magad, és legszívesebben a kedveseddel töltenéd minden idődet. Egyelőre azért még ne dicsekedj el a fejleményekről senkinek, legalább is próbáld meglepetésként tálalni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top