nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03. 04. vasárnap)

Napi horoszkóp (03. 04. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A Vénusz ma kellemetlen fényszögben áll a Holddal. Ez a hangulatodon is érezteti a hatását, s a változékonyságot megőrzöd a következő héten is. Úgy érzed majd, hogy mások túlságosan is rád akarnak telepedni, akaratukat rád szeretnék erőszakolni, ezért mindenáron megpróbálod érvényesíteni a saját jogaidat. Neked kell tenni azért, hogy változékony hangulatodon uralkodni tudj.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygóddal ma a Hold veszett össze. Mindenképpen szükséges, hogy felülvizsgáld terveidet. Olyan időszak előtt állsz, amikor képes leszel azokat a hibákat felismerni, amiket régebben követtél el ugyan, de nem kellene ismételni a jövő héten. Próbáld az embereket is más megvilágításból vizsgálni, és akkor ráébredhetsz arra, hogy jobban ki tudsz velük jönni, ha nem erőlteted rájuk az akaratodat.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Az Ikrek jegyével két bolygó is szemben áll. A szembenállás mindig a párkapcsolati kérdéseket hozza felszínre. Emiatt érzelmi, szerelmi bonyodalmakra kell számítanod. Ahelyett, hogy engeded magad sodródni az eseményekkel, és így testi-lelki épségedet teszed kockára, igyekezz gyorsan cselekedni, és hideg fejjel átgondolni lehetőségeidet.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A Holdat ma csak támadások érik. Ne engedd, hogy valaki kihasználjon vagy visszaéljen jóságoddal. Számíthatsz a véletlen események sorozatára, fel kell készülnöd rájuk. A legfontosabb döntéseket inkább halaszd el holnaputánra. Azon se lepődj meg, ha valaki, aki munkát akar ajánlani, ma meghív ebédre vagy egy kis beszélgetésre. Komoly szándékai vannak veled.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygódat, a Napot ma csak ellenségek veszik körül. Nem csoda, ha általános nyugtalanságot tapasztalsz magad körül. Kerüld el a felesleges kapkodást ma, és a következő napokban is. Talán mások úgy látják, hogy emberi számítások szerint lehetetlen dolgokat akarsz elérni, de kár azon fáradoznod, hogy bizonyítsd a tévedésüket. Tedd azt, ami neked jólesik.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Hold ma a Szűz jegyében szeretne ébredni, és az éjszakát is itt fogja tölteni. Lehet, hogy kénytelen leszel elfogadni sok olyan változást, amivel nem értettél egyet, és nem is fogsz egyetérteni. Ne problémázz ezen, csak akkor tedd szóvá, ha már végképp nem bírod tovább. Fő a nyugalom, szükséged lesz erre holnap a munkahelyeden, hiszen ellenséges természetű új kollégákkal találkozhatsz.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód ma a házasságházból mosolyog rád. Jó híreket is hozhat. Pl. hogy kedvesedet nagy szerencse érte, és neked is juttatni akar ebből valamennyit. Talán befizeti a kezdő tandíjat egy olyan tanfolyamra, amelyet már régen el szerettél volna végezni. Esetleg egy agykontrolltanfolyammal ajándékoz meg, vagy mit szólnál egy számítógépes kurzushoz?








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Vénusz a 6. házadban áll az égi horoszkópban. Ez a bolygó és ház kormányozza többek között az ízlelést. Ma egész nap szívesen tevékenykedsz a házad körül vagy a konyhában, és nem fogsz elfáradni. Olyan finomra sikeredik az ebéd, hogy sokáig fognak róla mesélni a vendégek, akiket meghívtál. Ne nevess, ha egyik szomszédod hízelgő dolgokat mond neked.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A Jupiter ma nem csak jó fényszögeket kap és ad. Lehet, hogy egy egyébként teljesen megbízhatónak látszó valaki ma cserbenhagy, de a körülmények miatt akár ez érthető is lehetne. Egy, a jövő héten megbeszélésre kerülő terv a részletek áttekintése után kevésbé tűnik majd ragyogónak, mint eleinte gondoltad. Semmi esetre se vállalj anyagi közösséget senkivel, még a kedveseddel sem.








Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Szaturnuszt ma a Neptunusz hívja egy jótékonysági bálba. Először talán megbánod, hogy elhamarkodottan változtattál valamit a ruhádon, később azonban majd belátod, hogy jól döntöttél. Noha ez a nap nem munkanap, neked mégis a sürgősen megoldandó feladatok jutnak az eszedbe; amit holnap tehetsz, azt nem tudod ma elvégezni. Engedd meg a barátnődnek, hogy bemutasson valakinek.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz számára ellentétes jegyben és csak kellemetlen fényszögekkel támadva áll magányosan. Előfordulhat, hogy váratlanul változtatnod kell az esti programodon, próbálj meg rugalmas maradni. Több ajánlatot is kapsz a mai nap folyamán, természetesen neked kell eldöntened, melyiket választod. Törődj többet az egészségeddel, ma olyan helyre menj vacsorázni, ahol házias ételeket főznek.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
A Neptunusz gallérját ma inkább visszahúzza a Szaturnusz. Készülsz elmenni majd a barátaiddal, de nem ártana még egyszer ellenőrizni, hogy minden rendben van-e, mert lehet, hogy nem tisztáztatok minden részletet. Fontos lesz a rendezvény, ahol meg kell jelenned, olyan embereket vonz, akik mindig is érdekeltek téged. Egy barátod, akit talán évek óta nem láttál, most érdekfeszítő hírekkel érkezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top