nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2007. március 5-tõl 11-ig

Heti horoszkóp 2007. március 5-tõl 11-ig




Kos

Ezekben a napokban számos, régen szőnyeg alá söpört probléma kerülhet elő, ezek gyökere ott keresendő, hogy nehezen hajlottál mostanában a kompromisszumokra, mindig úgy gondoltad, hogy neked van igazad. Pedig néha be kellene látnod, neked is engedned kell ahhoz, hogy könnyebben megoldódjanak a nehézkes ügyek. Gondold át, mely problémák fontosak számodra, és keresd a mihamarabbi megoldás lehetőségét.
Szerelem: Érzelmi életedben is keletkezhet némi feszültség, s ez vitákban és veszekedésekben jelentkezhet. Ha nem akarsz kenyértörést, engedned kell. Ha viszont még keresed a párod, akkor megbeszélni az első randit ráér a jövő héten is.









Bika

Nemcsak a hét első napjai, hanem a hétvége is jól telik, különösen a péntek és a szombat hozhat jelentős fordulatot, a magánélet területén pozitív változást. Ez nem feltétlenül szerelem, inkább egy családi kötelék megerősödése. Ha környezetedből valaki szívességet kér tőled, ne utasítsd vissza, hisz egyszer neked is szükséged lehet mások segítségére. Ha új vállalkozás indításán gondolkodsz, akkor arra is kiváló a csütörtök és a péntek!
Szerelem: A boldogság erőt adhat neked a mindennapokhoz, meglévő kapcsolatodat nem kell féltened semmitől. Ha most keresed a párod, akkor ne utasíts vissza senkit, különösen azért, mert nem biztos, hogy első látásra kell ítélned.






Ikrek





Tele vagy erővel és energiával, akkor teszed jól, ha ezt a rengeteg tettvágyat munkádra, karrieredre fordítod. Nagyon jó lehetőségeket kínál ez a hét – különösen a kedd és a csütörtök –, hogy karrieredet építgesd, és hosszú távú terveidhez stabil alapot teremts. Ha nyitott szemmel jársz, észre fogod venni, hogy a lehetőségeket tálcán kínálja neked a sors, csak el kell venned, amihez kedved van.
Szerelem: Partneredet el tudod bűvölni. Kedves és odaadó vagy, így szeret téged igazán. Ha eddig inkább a szingli életet választottad, akkor most adj teret a szerelemnek, hisz kiváló időszaknak nézel elébe, megérkezhet a nagy Ő.









Rák

A hét első napjaiban még alkalmatlan vagy a mélyebb szintű kommunikációra, mert kissé szétszórt és figyelmetlen leszel. Így könnyen keveredhetsz kisebb vitákba, melyekből most nem tudsz nyertesen kikerülni. Épp ezért a komolyabb beszélgetéseket halaszd a hétvégére. Igen nehezen vagy képes megértetni magad a környezeteddel, s ez különösen a munkádra nézve jelenthet hátrányokat.
Szerelem: Kapcsolatodban is felbukkanhat egy-két kisebb vita, ne kiabálással, ajtócsapkodással oldd meg a problémát. A szingliknek sem túl kedvező ez a hét, legfeljebb egy futó kalandra, flörtre.










Oroszlán

Lelkivilágod ingatag lehet, közérzeted sem a legjobb. Jó ideje nem volt lehetőséged arra, hogy csönd és nyugalom vegyen körbe, pedig nagyon nagy szükséged lenne rá. Számos zavaró körülmény kavarja fel mindennapjaidat, többek között azért, mert egy-két fontos dolog elintézését halogattad az elmúlt időszakban. Gondold át lezáratlan ügyeidet, s egyenként kezdd el megoldani ezeket, ne egyszerre vágj bele mindbe.
Szerelem: Némi félreértésre adhat okot a héten rajtad eluralkodó feszültség, ez most igazán nem tesz jót a kapcsolatotoknak. Ha még a magányosok táborát erősíted, ne csüggedj, ha ezen a héten falakba ütközöl.









Szűz


A bizonytalanság érzése uralkodhat el rajtad a hét folyamán, ez érinti munkádat, kapcsolataidat, pénzügyeket egyaránt. Akár munkahelyváltás, lakáscsere is felmerülhet benned, úgy érzed, sürgősen szükséged lenne valami gyökeres változtatásra. A bizonytalanság igencsak rossz érzés, épp ezért mihamarabb értékeld át életedet, eddigi sikereidet és kudarcaidat. Mielőtt meggondolatlanul ugranál bele az ismeretlenbe, mindent gondolj át alaposan.
Szerelem: Érzelmi életedet illetően se hozz gyors, átgondolatlan döntést, nagyon megbánhatod, s akkor már visszafordíthatatlan lesz a helyzet. Ha viszont még szingli vagy, jó lehetőség kínálkozik néhány flörtre, de csak akkor vágj bele ezekbe, ha elviseled a visszautasítást is.









Mérleg

Energiád, tettvágyad és az ezekhez társuló lehengerlő és szellemes éned ezekben a napokban bárkit könnyen elvarázsol. A körülötted lévő emberek nem tudnak ellenállni neked, ötleteidnek, egyéniségednek. Ha van olyan egyedi dolog a tarsolyodban, mellyel felettesedet, üzleti partneredet vagy épp a családodat le tudod venni a lábáról, tedd meg a megfelelő lépéseket, most biztos, hogy nem fogsz visszautasításban részesülni.
Szerelem: Kapcsolatodban is elkél valami újdonság, bűvöld el valamivel partneredet. Ha még keresed a nagy Őt, tedd meg az első lépéseket, és hódítsd meg választottadat!









Skorpió


Rengeteg felesleges energia gyűlik fel benned a hét elején, s valahogyan ezeket ésszerűen fel is kellene használnod. Persze csak pozitív, építő tevékenységre használd az erődet, hisz bármi negatív dolog jár is a fejedben, az etikátlan, és méltatlan hozzád. Alkoss valami újat és szokatlant, nagyon vonzót. Régóta dédelgetett ötleteid megvalósításának végre eljött az ideje.
Szerelem: Érzelmek terén cselekedned kell, párod is meghálálja a nagyobb gondoskodást. Ha még magányos vagy, egyik pillanatról a másikra jöhet az igazi, a legnagyobb esélyt pénteken kapod.









Nyilas

Emberi kapcsolataid most nagy szerepet kapnak, és jelentősen befolyásolják mindennapjaidat, érzelmeidet, főleg a Mars hatására. Baráti, családi kötelékeid kerülhetnek előtérbe, bár nem mindig pozitív megközelítésben. Az elmúlt hetek több sikertelen eseménye miatt nem igazán vagy jókedvedben, ez azt eredményezi, hogy megbánthatsz olyan embereket, akiket valójában szeretsz. Ne lepődj meg, ha felhánytorgatják neked viselkedésedet.
Szerelem: Nehézségeid legyőzésében nagy segítségedre lehet partnered, aki a kellemetlenségek ellenére is türelmet tanúsít irántad. Ha még egyedül vagy, az ismerkedést halaszd a jövő hétre.









Bak

Ne szomorkodj, ha ezen a héten a cél nem szentesíti az eszközt. Ne légy túl szigorú önmagadhoz, elég, ha a környezetedben lévő emberek szigorúbbak most veled a kelleténél. Ne így mutass példát másoknak, hisz ebbe könnyen belefásulhatsz. Légy önmagad, és végezd el azokat a feladatokat, amelyekkel megbíznak. Nem teljesíthetsz mindent tökéletesen, ezt mások sem várják el tőled.
Szerelem: Párodról se feledkezz meg, különben nemtörődömséged már csütörtök magasságában komoly konfliktust okozhat kettőtök között. Aki szingli, szombaton találkozhat egy kedves, szintén magányos személlyel.










Vízöntő

Nagyszerű lehetőségeket rejt számodra ez a hét, hogy megállapodásokat köss, új munka mellett kötelezd el magad, de mindenképpen tovább építheted karrieredet. Legyen üzleti vagy magánjellegű megbeszélésed, most bárkit levehetsz a lábáról, és meg fogsz tudni arról győzni, hogy amit te mondasz, az mindenki hasznára válhat. Ha most gondolkozol költözésen, az is nagyon jó lépés lenne.
Szerelem: Ezek a napok arra alkalmasak, hogy beszélgessetek, különösen a közös jövő témája válik aktuálissá. A szingli Vízöntők derűsek, így könnyen felkelthetik a szintén magányos párkeresők figyelmét.









Halak
A hét váratlan történései még téged is meglepnek. De nem problémából, hanem nyugalomból és harmóniából lesz sok. Elsősorban azon találhatod magad, hogy – a Vénusz jótékony hatásának köszönhetően – munkahelyeden, otthon is minden rendben megy. Nem ártana, ha a benned összegyűlő és felhasználásra váró energiát ki is tudnád aknázni, és emberi kapcsolataidon javítanál.
Szerelem: Párkapcsolatodban maguktól működnek jól a dolgok, most akár végleg el is kötelezhetitek magatokat egymás mellett. Akik még keresik a párjukat, most megtalálhatják a hét bármely napján!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top