nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03. 05. hétfõ)

Napi horoszkóp (03. 05. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Társaságszerető ember vagy, aki gyűlöli – de legalábbis nagyon kevés ideig viseli el – a magányt. Sokkal inkább jól érzed magad a barátaiddal, mintsem egyedül kerékpároznál céltalanul. Minden eddiginél nagyobb szükséged lesz arra, hogy levezesd felesleges energiáidat, és ha bármilyen ügyben „versenyre” indulsz, a csapatod is győzni fog, hiszen a szerencse bolygója folyamatosan küldi a jó sugárzásokat neked.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygódnak, a Vénusznak kellemetlen fényszögei is vannak. Nincs igazán kedved túlságosan veszélyes utazásokra indulni. Valójában még csak most ér véget egy nehéz időszak az életedben, amelynek során a bolygók különös kegyetlenséggel lökdöstek ide-oda. Szerencsére egyre jobban érezheted magad, és minél több nap telik el az évből, te annál jobban fogod magad érezni. Nem ártana egy kis testmozgás, legalább sétálj egy keveset!








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Merkúr mozgékony bolygó, és ma mozgalmas jegyben is áll. Imádod, ha pörögnek körülötted az események. Nem igazán díjazod majd az olyan tevékenységeket, amelyek erőfeszítéseket igényelnek, főleg ha sok időt rabolnak el tőled. Ilyenkor elég gyorsan abba fogod ezeket hagyni. Általában nem vagy hajlamos arra, hogy sokat egyél, ám a Jupiter szemben áll az Ikrek jegyével, és ez bizony gömbölydeddé varázsol egy kicsit. Kezdj el egy olyan sportot, amellyel rövid idő alatt sok kalóriát égethetsz el.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A Hold a Szűz jegyében ébredt még ma reggel is, egy szolgálatkész, dolgozós jegyben. Természetesen készen állsz, ha házastársad vagy gyermeked megkérnek, vegyél részt valamiben. Bármennyire imádod a vízi dolgokat, ha szerelmes vagy, képes leszel a Mount Everestet is meghódítani, ha kedvesed erre kér. Szerintem ezt a hetet szívesen áldoznád a lustaság istenének, ha hagynának. Ám az Uránusz a közlekedés házában hajt téged, próbálj a lehető leglassabban vezetni, hogy ha defektet kapsz, meg tudj állni.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap rossz hajóra szállt a Halak jegyében. Az Uránusz idegesíti, a Plútó hajtaná. Szívesen versenybe szállsz, imádod a sebességet. Próbálj meg lassítani, az Oroszlán jegyében álló Szaturnusz úgysem engedne nyerni, és amúgy is fokozza a balesetveszélyt. Lázadó hangulatban vagy, ami értelemszerűen problémák forrása lesz, főleg a főnökeiddel vagy a hatalmi pozícióban lévőkkel.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr kellemetlen fényszögben van a Holddal. Elismered a sport fontosságát kondíciód megőrzése érdekében, viszont nem igazán lelkesedsz a veszélyes vagy fárasztó mozgásért. Talán igazad is van, valóban minden sportoló ki van téve ficamoknak, repedéseknek, töréseknek, hátfájásnak. Viszont egy jó kis vízi gimnasztika vagy a jóga neked is használna.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód jól érzi magát a Jupiterrel a terített asztal mellett, ennek viszont elhízás lehet a következménye. Fontos neked a megjelenésed, fontos, hogy megőrizd alakod, így bizony rákényszerülhetsz egyfajta mozgásra. Még van néhány hónapod a nyár beálltáig, minden bolygó neked kedvez, miért is ne próbálhatnál ki most egy igazi, extrém, erőfeszítést igénylő sportágat?








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Hagyomány szerinti uralkodó bolygód, a Mars éppen jegyet váltott, és a Vízöntő jegyében áll. Semmi meglepő nincs abban, ha úgy érzed, valahol le kellene vezetned lappangó agresszivitásodat. Nem egy langyos időszak áll mögötted, szükséged lesz arra, hogy összeszedd magad. Nem hiszem, hogy egy karosszékben fogod várni, míg újra formába lendülsz, lassan készülnöd kell az új dolgokra.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter igazán kellemes helyzetben van, saját házából dirigál. Most vagy elemedben. Ki az, aki igazán sportos temperamentummal rendelkezik, ha nem te? Sosem lazsálsz, és még a legnagyobb tél közepén is képes vagy leugrani egy konditerembe vagy egy fedett teniszpályára, nem beszélve arról, ha valahol lovak közelébe kerülhetsz!








Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Szaturnusz kézen fogta a Jupitert, a két sorsbolygó együtt jár, és nagyon megértik egymást. Ami mindenekelőtt motiválni fog téged, az a felfedezés vágya, szeretnéd tágítani a határaidat, szeretnéd tesztelni, mit bírsz és mit nem. Készülj fel arra, hogy most mindent megengedhetsz magadnak, a két nagy bolygó mindenben támogat, lelkileg is, fizikailag is a lehető legjobb állapotban leszel.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz most kellemetlen aspektusban áll a Jupiterrel. Ha kalandvágyó vagy és szereted a hazárdjátékokat, akkor most hajlamos leszel arra, hogy veszélyben élj. Még akkor is, ha az nem hozza meg a várt eredményt. Alkotóképességed szárnyra kap, de nem a legjobb irányban haladsz. Ne hanyagold el az anyagi ügyleteidet, akkor sem, ha a szórakozás fontosabbá válik mindennél.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz most veszekszik a Szaturnusszal. Nagyon gazdag képzeletvilággal rendelkezel. Akár most is, amikor még majdnem fagy, a fotelban ülve tudsz elképesztő, forró kalandokról álmodozni. Az természetesen már nem érdekel, hogyan is lehetne ezt megvalósítani, de ez sem baj. A Halak jegye szerencsés jegy, még ha bajba kerülnél, akkor is egy karcolás nélkül megúszol mindent. De ma egy minimális óvatosságra mégiscsak szükséged van legalább a közlekedésben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top