Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 08. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A Vénusz – mint a kis szerencsebolygó – most a Kos jegyében van átutazóban. Nem kellene aggódnod az akadályok miatt, az üzleti életben csak sikerekre számíthatsz. Ha értéktöbbleted vagy más felesleges eladnivalód van, akkor most itt a legkedvezőbb pillanat arra, hogy túladj rajtuk. Lehetséges, hogy nehéz lesz megválnod például egy szép ékszertől, de gondold csak át, alig használtad az utóbbi időben. Számtalan alkalmad adódik még arra, hogy keresetedet növelni tudd.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma a 12. házban áll. Lehet, hogy látszólag nem érdekelnek az anyagi javak – bár ez kissé hihetetlen lenne –, ám spórolni sosem árt, hiszen ennek te a művésze vagy. A Vénusz most megengedi, hogy jól gazdálkodj, és jó gazdasági közösséget alakíts ki magad körül. Ha még többet dolgozol, többet is keresel, mint várnád. Ám muszáj lenne takarékoskodnod is, és ez némi áldozattal fog most járni.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód ma kedvező aspektusban van a Holddal. Igazán pozitív befolyást gyakorol most a pénzügyi helyzetedre. A megtakarításokra, az üzleti befektetésekre és a pénzügyi változások átvészelésére kellene helyezned a hangsúlyt. Anyagi gyarapodásodban ma a szüleid, a kedvesed vagy üzleti partnered is szerepet játszhat. Munkahelyi kilátásaid is hasonlóan kedvezően alakulnak. Komoly megtakarításokat tudsz elérni, ha figyelembe veszed a nagyáruházak kedvezményeit.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A Hold ma nagyon kedvező fényszögekben áll. Pénzügyeid jól alakulnak, de a diszkrétebbnél is diszkrétebbnek kellene lenned, már ami az anyagi javakat illeti. Üzleti ügyeid nagyon szerencsésen alakulnak, akár sikerül belőle tartozásaid egy részét is rendezni. A többire próbálj meg olyan megállapodásokat kötni, ami a részedre a legkevésbé megterhelő lesz.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Végre egy kis felszabadultságot érezhetsz, hiszen az Oroszlán jegyét két jó bolygó is kellemesen sugározza. Ebből az egyik a Jupiter, a nagy szerencse bolygója, sok szerencsét szór a lábad elé, főleg pénz dolgában. Az üzleti ügyeid is gördülékenyen alakulnak. Ha okosan gazdálkodsz, jövedelmed jócskán emelkedni fog. Legjobb, ha egyedül döntesz mindenben, egyedül rendezed a dolgaidat. A nap tanácsa: ne vállalj magadra túl sokat.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygódnak, a Merkúrnak csak kellemetlen fényszögei vannak. Ebből a Neptunusz ugyancsak becsaphat téged. Meglepetések sorozata érhet az üzleti életben. Talán pénz áll a házhoz, amelyből a biztosítási díjakat ki tudod fizetni. Ha a pénzügyeid pillanatnyilag jól alakulnak, azért ne gondold mindjárt azt, hogy ez mindig így lesz, ne költekezz most meggondolatlanul. Jövedelmedet növelheted, ha egy kis többletmunkát is elvállalsz, ez igen kellemessé teheti az életedet a hét végére.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz még mindig a lehető legjobb helyzetben van: mindkét sorsbolygótól kellemes sugárzást kap. Kreatív tevékenységeid révén szép kis összeg állhat a házhoz. Barátaidtól sok hasznos tanácsot kaphatsz, hogy bevételeidet hova fektesd be, próbáld ki ezeket, hiszen az építő jellegű ötletek periódusa lesz ez az életedben.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Plútót csak egy gyenge jó fényszöggel tudja a Hold támogatni, ez sajnos neked nem lesz elég, hiszen a megszokottnál jóval nagyobb vállalkozásra szeretnél készülni, és nyilván nem állsz jól pénz dolgában. Sikerülni fog minden elképzelésedet megvalósítani, de semmit ne vigyél túlzásba, és alaposan gondolj át minden tranzakciót.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygódat, a Jupitert ma stabilizálni próbálja a Szaturnusz és a Vénusz. Nyugodtan lehetsz kreatívabb a pénzügyeidben is, és nyugodtan keress új lehetőségeket. Akár egy másik üzleti vállalkozásba is belefoghatsz, végül bármihez is fogsz, sikerrel jársz. Az üzleti ügyekben már régóta nem rendelkeztél ilyen szilárd anyagi háttérrel.








Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygódnak, a Szaturnusznak sajnos van egy kellemetlen lerendezni való dolga a Neptunusszal. Nem ártana újra felülvizsgálnod a pénzkészleteidet. Vizsgáld jól felül, mennyit költesz a szeretteidre, és mire költöd azt, mert hamar kimerítheted a saját kasszádat, és magadra nem marad semmi. Anyagi biztonságodat valaki a háttérből próbálja fenntartani. Közös pénzügyekben nem árt az óvatosság.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz sajnos kellemetlen helyzetben áll a Halak jegyében. Figyelmesen kövesd az előmeneteled lehetőségeit, de minden változást gondolj át alaposan. Üzleti vállalkozásaid sikerrel járnak, ha közös üzleted van valakivel, akkor egészen szép summára tehettek szert. Ha bármilyen külföldi ajánlatot kapsz, mindenképpen fogadd el!







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz együtt áll a Merkúrral. Józan ítélőképességed most kissé összezavarodhat. Ha teheted, tárgyalásaidat szervezd át más időpontokra. Ha ez már nem lehetséges, legalább nagyon figyelj arra, hogy jól fogalmazd meg mondani- vagy írnivalódat, és győződj meg arról, hogy mindenki mindent jól értett. Mindkét bolygónak van köze a megtévesztésekhez, így fennáll a veszélye annak, hogy szándékosan vagy akaratlanul csalás áldozatává válhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top