Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 09. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ez a nap éppoly energikusan kezdődik, mint amilyen sikeresen fog végződni. Jogosan érzed úgy, hogy valami új van kialakulóban az életedben, és ebben nem is tévedsz. A Mars fényszögben van a Holddal, ami a tömeget szimbolizálja. Sokat leszel ma emberek között, kicsit pörgősebb leszel, és élvezheted, hogy te vagy a középpontban.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Kisebbfajta megtorpanást tapasztalhatsz majd a munkádban, de ezzel egy időben sajnos emberi kapcsolataid sem úgy alakulnak, ahogy te szeretnéd, így ez a kettő nem jól hat másra sem. Szerencsére a Halak jegyéből érkező kellemes hatás már holnap visszahozza a régi kedvedet és önbizalmadat, sőt valami szokatlan új erőt is érezhetsz magadban.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A te dinamikus energiád és a párod csodálatos szellemi képessége ragyogó párost alkot. Neked ma jobban kellene uralkodnod a hangulatodon, ne akard mindenáron visszautasítani azt, hogy a párod is szeretne kicsit irányítani. A siker érdekében érdemes kompromisszumot kötnöd. Eredetiségeddel és ragyogásoddal ma azt érheted el, hogy a kedvesed halálosan féltékennyé válik.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Te vagy a család sarokköve, mert a te erőd és akaratod tart benneteket össze. Ám a kölcsönös megértés teszi, hogy olyan jól kijöttök egymással, mert ugyanolyan jó tulajdonságokkal rendelkeztek. Nálad ugyan ezek kétszer olyan erősek, és a legfontosabb dolog talán, hogy ezt jól el tudd rejteni. Jó pókerjátékos vagy, meg fogod nyerni ezt a játszmát!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Mind a ketten, te is és a kedvesed is energikus emberek vagytok, jól megértitek egymást, és jól kijöttök egymással. Mindketten gyorsan dolgoztok, élvezitek a mozgalmas dolgokat, és vonzó párost alkottok, amitől népszerűek, egyenrangúak és sikeresek vagytok. Elég sok közöttetek az összekötő kapocs, ha a fizikai vonzódás is ekkora, akkor hatalmas szerelemben lesz részetek.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Partnereddel együtt mindketten komolyak és törekvők vagytok, és ez csak jóra vezethet. A humor az egyetlen, ami talán hiányzik belőled, de pároddal együtt felfedezhetitek az élet viccesebb oldalát, valamit, amit egyedül biztosan nem tudnál. Fogadd el ezt a jót, amit ez a kapcsolat jelent, és tanuld meg beosztani az idődet, hogy a szerelem is beleférjen. Az eredmény csodálatos lesz, ti lesztek a legboldogabbak a világon.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai nap a Vénusz napja, és a Vénusz még mindig a legjobb helyzetben áll az égen. Ha egy szerelmi kapcsolatban élsz, akkor most sokat tanulhattok egymástól. Neked meg kellene tanulnod a kedvesedtől, hogyan lehetsz gyakorlatiasabb, ő pedig megtanulhatja megbecsülni a világban látható vagy nem látható spirituális dolgokat is. Könnyen lehet, hogy a kapcsolatod még egyelőre egy titokzatos kapcsolat.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Próbálj meg figyelni arra, hogy amit mondasz, azt hogyan mondod. Az első összetűzés is végzetes lehet a kapcsolatotok számára, de ha egyetértenétek a célkitűzések tekintetében, akkor sok mindent képesek lesztek elérni. Bizonyosodj meg arról, hogy a jelenlegi párod olyan-e, amilyet akartál. Ha igen, akkor nagyszerű párost fogtok alkotni. Remélhetőleg ő az a „másik” az életedben, aki azt a gyakorlatias segítséget és azt a szenvedélyes szerelmet adja neked, ami boldoggá tesz téged.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter nagyon jól kapcsolódik a többiekhez. Ha partnerkapcsolatban élsz, akkor ez a szövetség mind anyagi, mind lelki síkon örömet szerezhet neked. Párod végrehajthatja az ötleteidet, méghozzá boldogan, sikeresen, és úgy, hogy az csupa haszonnal jár, és ketten a vállatokra is vehetitek a világot. Együtt eléritek a fejlett érzékelés tetőpontját, így képesek lesztek a szíved minden vágyát teljesíteni.








Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A ti párosotok két elemből áll össze. A te elemed a föld, a párodé valószínűleg levegő, vagyis változékony. Akárcsak a természetben, ti is megtaláljátok a helyet, ahol találkozhattok, megtaláljátok azokat a területeket az életben, ahol a szerelmetek fellángolhat. Ugyanakkor neked kell „magnetikusabbnak” lenned, és gondoskodni róla, hogy a pólusok vonzzák egymást.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Külön-külön mindketten inkább komolyak vagy komorak vagytok. Jól tudtok együtt dolgozni, de csak együtt tudtok játszani. Nem baj, ha beleadod teljes szívedet és lelkedet ebbe a kapcsolatba, mert minden tekintetben értékesnek fog bizonyulni. Sokat jelenthettek egymásnak, hiszen te meg tudod adni a kedvesednek azt a megbízhatóságot, amire ennek a titokzatos embernek szüksége van. Biztosíts neki napi legalább két órát, amikor magára maradhat.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
A párod ma ellentmondást nem tűrő hangon kommunikál veled, és nem szívesen hallgatja meg a te álláspontodat senkivel szemben sem. Amikor jókedvében van, akkor ő a legnagylelkűbb a világon, de akkor kapod tőle a legtöbbet – akár anyagiakról, akár szerelemről van szó –, ha nem kérsz tőle semmit. Képes vagy a szereteteddel egyszerűen elbűvölni. Ma könnyebb lesz téged kihozni a sodrodból. Ám ahhoz, hogy kapcsolatod tartós legyen, ne törődj a drámával, a közönségnek szóló játékkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top