Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 10. szombat)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A Mars kapcsolatok nélkül áll ma a Vízöntő jegyében. Sokkal figyelmesebbnek kellene lenned szeretteiddel, de emellett hagyj időt saját személyes igényeidre is. Anyagi helyzeted inkább kiegyensúlyozottnak mondható, akár kicsit többet is költhetsz olyan dolgokra is, amikre tulajdonképpen nem lenne szükséged. Ha több időt és pénzt szentelsz szépségedre, sokkal magabiztosabb leszel.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Remek alkalmaid nyílnak arra, hogy minden életterületen rendet tegyél, ezt már te is régóta tervezed szerintem. A legjobb azonban, ha lépésről lépésre haladsz, egyszerre csak egy problémát tisztázz le. Talán a legjobb ma, ha ezt a párkapcsolatban kezded, egy békés megbeszélés elindításával. Gondold át, van-e még másik személy is az életedben, akivel le kellene rendezned valamit.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Vegyes hatásokkal zárhatod a hetet. Kedélyed sajnos a hétvégén is egyfajta hullámvasúton ül, hol vidám és bizakodó leszel, hol a jegyedtől kicsit idegen levertség lesz rajtad úrrá. Szerencsére azonban erősebb lesz az a bizonyos közismert Ikrek-bizakodás, amivel nem ismersz lehetetlent, és meg is küzdesz nemcsak a nehézségekkel, hanem a saját belső akadályokkal is.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A mai nap lendületesen kezdődik, azt azonban el kellene döntened, hogy milyen életterületen akarod leereszteni azt a bizonyos fáradt gőzt. Hajlamos vagy ugyanis a szétszórtságra. Nem ártana, ha felírnád a fontosabb tennivalókat, és átgondolnád, mi is lenne a legfontosabb elintézendő, akár ma, akár a jövő hét elején. Lehet ezek között több apró-cseprő bosszantó dolog, de egy kicsit jobb szervezéssel könnyedén megoldhatók a problémák.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az Oroszlán jegye még mindig egy nagyon jó hatásháromszög egyik csúcsába esik. Ha valaki meg akar hódítani téged, mindennap valami újat kell mutatnia, mert az egyhangúságot manapság nehezen viseled el. Sajnos volt módod az utóbbi időben kitapasztalni a mélypontokat, de a fellendüléseket is. Nagyon fontos az életedben a pozitív gondolkodás.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egy, a közvetlen környezetedben lévő személy, aki eddig nagyon is nyugtalanított, most sokkal inkább derűt és mosolyt csal majd az arcodra. Eleinte ezen majd te is meglepődsz, de a nap múlásával észre fogod venni, hogy sok minden mást is másképp, azaz több türelemmel, toleranciával viselsz el. A nap tanácsa: családtagjaiddal és közelebbi barátaiddal légy sokkal elnézőbb!









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Főleg a magánélet kerül jobban előtérbe a mai napon. Ebben a csapatban te vagy a csendes, az alázatos, és boldogan hagyod, hogy a párod irányítson. Mennyei boldogságban lehet részetek, annak ellenére, hogy mindketten befelé fordulók vagytok, mivel sok érdeklődésetek közös, nagyszerűen ki tudjátok fejezni az érzelmeiteket egymás iránt, és sok örömben lesz részetek együtt.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Az a jó hír, hogy nem lesz rossz hír ezen a napon. Egy rövid kirándulás is pihentető lehet. Ha csak a barátaidnál teszel látogatást, kellemesen telhet el ez a szabadnapod is. Valaki jelentős szívességet tehet neked. Mutasd ki háládat, nyilvánítsd ki a köszönetedet. A bolygóállások nem kedveznek a munkavégzésnek. Jelentős hibalehetőségek látszanak.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egy nagy családi beszélgetés kellemes hangulatban zajlik, mert végre egyetértetek abban, hogy közösek az érdekeitek. Össze tudtok barátkozni, és természetesen mindenben sikerül megegyeznetek. Szép dolog a nemes ügyeket anyagilag is támogatni, ám mivel nagy a verseny, győződj meg róla, hogy annak adod-e a pénzedet, aki a legjobban megérdemli.








Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Alaposan gondold át a helyzeted. Csak hosszas megfontolás után lépj a változások mezejére. Ezt is csak akkor tedd, ha szerinted ez feltétlenül szükséges. Új barátságokat köthetsz, vagy váratlanul sármos látogatót kaphatsz. Kellemes társaságban ma nem lesz hiányod. Könnyen elfáradsz, kimerülsz. Előfordulhat, hogy mindezek mögött egy komolyabb egészségügyi probléma állhat, de lehet, hogy csak egy vírusos fertőzés okozza.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Valaki boldogan siet a segítségedre, ha szükséged van rá, fogadd szeretettel. Ha mindent háttérbe helyezel és csak arra az egy dologra fókuszálsz, ami a mai nap feladata, akkor komoly sikereket érhetsz el. Emellett a szerencse is melletted áll. A rossz előérzeted általában nem csal meg. Kételyeidet egyelőre még tartsd magadban. Várd ki mindennek a végét, és csak utána mondj véleményt.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
A mai nap nem sejtet kihívásokat, új fordulatokat, bár a tél vége egy kicsit mozgalmasabb lehet a számodra a korábbi hónapoknál. Ennek az időszaknak a kulcsgondolata sokkal inkább az, hogy vigyázz a meglévőkre, legyen az munka, barátság vagy párkapcsolat. Ha lehetséges, inkább később menj szabadságra, amikor már fáradékonyabbá válsz. A Szaturnusz többletenergiát ad neked, ebből még sokáig tudsz gazdálkodni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top