nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2007. március 12-tõl 18-ig

Heti horoszkóp 2007. március 12-tõl 18-ig




Kos

Ezekben a napokban nagyon jól és könnyen ráérzel arra, hogy mit akar hallani a környezeted. Már-már olvasol a gondolataikban, pontosan érzed azt, hogy mikor mit és hogyan kell mondanod vagy tenned. Ösztönösen tapintasz rá a legtitkosabb kívánságaikra is, legyen szó akár a lelki igényekről vagy az érzéki élvezetekről. Akármibe is fogsz ezen a héten, azt most sikerre viszed!
Szerelem: Eljött az idő, hogy vonzerődet a szerelem terén is érvényesítsd, és annak tekerd el a fejét, akinek csak akarod. Ha már van kedvesed, tedd vele ugyanezt, mutasd egy teljesen új arcodat neki!







Bika

Ha szükséges, vesd be nyugodtan személyes varázsodat is üzleti ügyeid során. Gyakran gondolsz arra, hogy nem akarsz előnyöket kicsikarni magadnak csak azzal, hogy rokonszenves vagy valakinek. De tagadhatatlan az is, hogy a világ a kapcsolatokról és a szimpátiáról szól. Ha előnyöd származik ebből, akkor használd ki a lehetőséget, és fogadd el, ha valaki a segítségét ajánlja fel neked.
Szerelem: Érdemes kihasználnod ezt az időszakot arra, hogy még jobban megszilárdítsd a kapcsolatodat. A magányos Bika se szomorkodjon többet, a hétvége kiváló lehetőséget kínál egy új szerelem megérkezésére.




Ikrek





Legfőbb feladatod, hogy megpróbáld elfojtani a dühödet és az agresszivitásodat, mert ezekben a napokban megtörténhet, hogy legszívesebben tombolnál haragodban, de most semmilyen formában nem engedélyezheted magadnak, hogy kinyilvánítsd a véleményedet. Még akkor is mosolyogj és légy udvarias, ha legszívesebben jól odamondogatnál másoknak.
Szerelem: A hét közepéig úgy érezheted, valami nem stimmel, párod nem fogad el teljesen, s mintha mindent máshogy és máskor szeretne, mint ahogyan azt te nyújtani tudod neki. A magányos Ikrek legfőbb erénye most a türelem lehet, a szerelem még várat magára.








Rák

Ezek a napok nem túl kedvezőek számodra. Valahogyan semmiből sem lesz az, amit ki szeretnél hozni a dolgokból. Családi, baráti és munkahelyi kapcsolataidban segítséget jelenthet, ha leülsz mindenkivel – akivel esetleg nézeteltérésed van –, s nyíltan tisztázzátok, hogy milyen igényeket támasztotok a másikkal szemben a jövőben. Ha elképzeléseitek másról szólnak, azt nem ártana időben tisztázni.
Szerelem: Szerelem terén viszont feltétlenül mondd ki, ami a szívedet nyomja, hisz ha magadba fojtod, annak konfliktus lehet a vége. Ha még most keresed a párodat, légy teljesen őszinte, hisz nincs annál rosszabb, mint amikor a második randin derül ki, mit nem mondtál el az elsőn…









Oroszlán

Ragadj meg minden alkalmat péntekig arra, hogy elmondd a környezetednek, mit érzel irántuk, vagy mit gondolsz róluk, s ha vannak lerendezetlen ügyeid, akkor azokat is mihamarabb tisztázd mindenkivel. Erre azért kell most sort és időt kerítened, mert az e heti csillagállás abban segít, hogy konfliktusok nélkül rendezd azokat a dolgokat, amelyeket más esetben csak veszekedéssel tudnál elintézni.
Szerelem: Párkapcsolatodban rendben mennek a dolgok, helyén vannak az érzelmeid, jól átlátod a lehetőségeket. Ha viszont még keresed az igazit, most egy váratlan körülménynek köszönhetően megismerheted.









Szűz


Hirtelen anyagi bevételhez juthatsz, olyan pénzről, esetleg vagyontárgyról lehet szó, amely akár meg is szilárdíthatja egzisztenciádat. Semmiképpen se kezdj el költekezni, és mindenképpen hozz létre egy kis tartalékot is. Ha nem anyagiakban, akkor erkölcsi elismerés formájában érkezik az eredmény, melynek mindenképpen hosszú távú és pozitív hatása lesz.
Szerelem: A szenvedély magával ránthat, ha jobban kinyitod a szemed, észrevehetsz valakit, s bizony nagyon könnyen lehetsz szerelmes. Ha van kapcsolatod, akkor minden érzelmedet rázúdítod, aminek nagy előnye, hogy ismét fellángol benne is a szerelem.








Mérleg

Nagyszabású üzleti lehetőségeket, esetleg új munkát, váratlan karrierlehetőséget hozhatnak neked ezek a napok. Megvan hozzá a kellő erőd, energiád és dinamizmusod is, hogy sikert könyvelhess el csütörtökig, ám mintha valami mégis visszatartana. Az élet maga is kockázatos vállalkozás, s néha bizony nem árt, ha új fába vágod a fejszédet, különben jön az unalom…
Szerelem: Érzelmek területén – akár szingli vagy, akár nem – új lehetőségek kínálkoznak a napokban, de különösen azok legyenek óvatosak, aki már elkötelezték magukat, nagyot veszíthetnek ezzel a flörttel…








Skorpió


Ha van benned elhatározás és kedv, akkor akár új alapokra helyezheted életedet. Újra kivirulhatsz, a kedved is sokkal jobb lehet, mint az elmúlt hetekben. Mindennek oka az, hogy egzisztenciálisan nagyot léphetsz előre, bár azért titkon még néha a bizonytalanság érzése fog el. Új helyzetekkel találhatod szembe magad, s nem tudod, hogyan küzdesz meg majd ezekkel, pedig menni fog!
Szerelem: Végre itt a tavasz, s az elmúlt időszakban nagyon jól működött a párkapcsolatod, szerelmi életed, ez az évszakváltással sem módosul. Ha még nincs párod, most találkozhatsz vele!








Nyilas

Egy kellemetlen hatás miatt ezekben a napokban úgy érezheted – bizony nem alaptalanul –, hogy jobban kihasználnak a kelleténél. Minden olyan munkát, feladatot, apró-cseprő dolgot, amely nincs ínyedre, vagy túl nehéznek érzel, neked kell megoldanod a munkahelyeden, sőt még otthon is. Keservesen nekikezdesz ugyan néhány feladatnak, de lelkesedésed közelít a nullához…
Szerelem: Nem mennek akadálytalanul érzelmi ügyeid, s bizony meglehet, hogy ki is nyilvánítod a véleményedet, tehát könnyen kialakulnak konfliktushelyzetek. A magányos Nyilasoknak ez a hét nem kedvez új kapcsolat kialakítására.









Bak

Szerdától újra nagyon jó lehetőségek tárulnak fel előtted, jó esélyed van munkahelyi sikerekre, eredményes üzleti ügyek intézésére. Fantasztikus hangulat keríthet hatalmába, képes lennél átölelni az egész világot. Bármit elérhetsz most, sikert sikerre halmozhatsz. De ez nagyrészt rajtad is múlik, ha elszalasztod ezeket a lehetőségeket, bánkódni fogsz miattuk.
Szerelem: Érzelmek terén is a fordulatok időszakát élheted át, flörtölj, randizz, mozdulj ki otthonról, jöhet az igazi! Ha már van partnered, most bármire rá tudod venni, annyira lehengerlő vagy!









Vízöntő

A hét első felében tálcán kínálja a sors számodra a lehetőségeket kapcsolataidban, munkád, karriered területén egyaránt. Épp itt az ideje, hogy minden olyan problémás emberi kapcsolatodat rendbe tégy, amely már régen nyomja a szívedet és lelkedet. Egzisztenciád is megerősödhet, és csütörtöktől egy hosszabb távú sikersorozat veheti kezdetét, anyagi és erkölcsi téren egyaránt.
Szerelem: Párkapcsolati téren is eljött a te időd, ha még a magányosok táborát erősíted, most könnyedén változtathatsz ezen. Ha már elkötelezted magad, próbálj megújulni, és párodat ismét levenni a lábáról.








Halak
Tündökölsz és ragyogsz ezekben a napokban, különösen csütörtökön és szombaton. Persze ne csak arra figyelj, hogy mire vágyik a szíved, hanem próbálj meg az ésszerűség határain belül maradni, mielőtt bármibe gondolkodás nélkül belevágsz. Az is igaz, hogy most bármit megkaphatsz, amit kívánsz, de semmit se akarj erőszakkal megszerezni, legyen szó pénzről vagy szerelemről.
Szerelem: Vénusz nagy segítségedre lesz abban, hogy valakit könnyedén behálózz. Ha már van párod, akkor nagy döntésekre szánhatjátok el magatokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top