Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 16. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma a Hold már kényeztetné uralkodó bolygódat, a Mars azonban nem szeretné ezt. Ma könnyebben haragszol másokra, főleg a családtagjaidra, ezen belül annak hölgy tagjaira. Közeli barátaidat sem kíméled, anélkül, hogy tudnád, miért is van ez. Ennek talán egy elfojtott harag az oka, amelyet egy nem számottevő incidens vált ki belőled.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz most a munkaterület uralkodójaként tranzitál a Kos jegyében. Keményen dolgozol, és ha többet vállalsz, mint amennyit képes vagy elvégezni, akkor inkább könnyebb lenne beteget jelenteni, mintsem hogy azt mondanád: „nem, ezt a pluszt már sajnos nem tudom elvállalni”. Jobban járnál, ha megtanulnál egy kicsit ellenkezni.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr otthonának udvarából egyeztet a Vénusszal és a Plútóval. Alkalmas ez a nap arra, hogy nagy társasági összejövetelt szervezz, akár a saját lakásodban, akár más helyen. Ma mindenkivel jóban tudsz lenni, és sikerül elkerülnöd a vitákat és az esetleges nézeteltéréseket. Alkalmas a nap arra is, hogy az esetleges problémákat meg tudd beszélni az érdekelt felekkel.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód együtt áll ma a Marssal. Ingerlékenységed, nem beszélve a türelmetlenségedről, ma komoly problémákat okozhat. Próbáld meg fegyelmezni magad, így akár rendkívüli teljesítményekre is képes lehetsz. Maradj nyugodt, és ha nagyon szükséges, akkor próbálj kompromisszumot is kötni. Ma nem lenne jó, ha csak a magad feje után mennél.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap még mindig kellemetlen aspektusban van a Plútóval. Minden, ami nem állja ki az élet próbáját, most lehet, hogy átalakításra szorul. Előfordulhat, hogy bizonyos gépeid elromlanak, akár a mosó-, akár a számítógépedről van szó, de egyéb esetekben is itt az ideje, hogy javítsd a hibákat. Kedvező időszaknak látszik minden változtatás végrehajtására.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr most két bolygó jóindulatát is élvezheti. A Vénusz mosolya tesz képessé arra, hogy el tudd mondani az érintetteknek, mennyire szereted őket, akár baráti, akár szerelmi kapcsolatról van szó, te is tudod, mennyire nem szívesen beszélsz erről. A mai nap legyen a pihenésé, lazításé, élvezd a kellemes környezetet, a tavasz látványának örömét.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A Vénusz a Kos jegyének utolsó lépcsőin még kacérkodik a Plútóval. Talán azon gondolkodsz most, hogyan kellene valóra váltani az üzlettel kapcsolatos elképzeléseidet. Természetes, hogy gazdagságra vágysz. Ma sikeresen zárulhat egy megbeszélésed, hiszen könnyedén szót tudsz érteni a partnereiddel. A kedvenc éttermed a fogyókúrázók rémálma, te mégis nagyon szereted a finom, de kalóriadús ételeket, és jogosan ragaszkodsz ahhoz, hogy itt vacsorázzatok.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Kapcsolataid felhevülhetnek, arra késztetve téged, hogy magadba tekints, és jobban megértsd, mit is jelentenek a számodra a partnereid. Szexuális étvágyad megnő, és lehet, hogy ebből is tanulni fogsz. Felismerheted, hogy a szerelem mind elvont, mind fizikai értelemben helyesen alkalmazva tágíthatja tudatodat és segítheti fejlődésedet. Egy új kapcsolat is elkezdődhet most, amely szintén intenzív, jelentőségteljes és felvillanyozó lesz.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Próbáld megérteni barátodat, akinek életében mostanában botrány botrányt követ, tanácsért fordul majd hozzád, segíts neki. Nyilas jegyben születtél, így természetes, hogy szereted a vidám dolgokat, szívesen töltöd szabadidődet mókás rendezvényeken, főleg ha közben fiatalok társaságában lehetsz. Közben nem ártana szorosabbra fűzni a kapcsolatot a kedveseddel.








Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz most egyet előre, hármat visszafelé lép. Mindenki tudja rólad, hogy jó étvágyú vagy, de azt talán kevesebben tudják, hogy akaraterőd ennél is hatalmasabb, ez a te specialitásod, az önkontroll. Kedvesed mindent bevet ahhoz, hogy elnyerje a szívedet, mindennel a kedvedben akar járni, és ezt te rendkívül hízelgőnek fogod találni.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyszerűen érzed magad, optimistának és sebezhetetlennek. Azért légy óvatos, az Uránusz rossz fényszögben van még a Jupiterrel, ilyenkor soha nem lehet tudni, mi lesz a végső kimenetele a hirtelen vállalt kockázatoknak. Nagyon jó alkalmak kínálkoznak majd, de fennáll a lehetősége annak, hogy ezeket te rosszul fogod felhasználni.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Nagyon fogod élvezni egy tárgyalás hangulatát. Több kapcsolódási pontot is fogsz találni a partnereddel, könnyebben sikerül együttműködnötök és egyezségre is juthattok. Egészségedre jobban kellene vigyáznod. Óvakodj a gyors fogyást ígérő csodamódszerektől. Hiába kevered a különböző kiegészítőket joghurtba, ettől még nem tudsz lefogyni. Inkább kezdd el a futást, hiszen te sem láttál még pocakos tájfutót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top