nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03. 17. szombat)

Napi horoszkóp (03. 17. szombat)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars még mindig az égi horoszkóp anyagi ügyeit intézi. Fontos, hogy ennek a háznak az energiáit hogyan használod fel: pozitívan vagy negatívan. Ha pozitívan, akkor a Mars segít most neked megtalálni az igazi értékeket, felhasználhatod tehetséged és erőforrásaid, élvezheted a tulajdonodat.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ha vannak is esetleg egészségügyi problémáid, ezek csak „kisebb” betegségek lehetnek, amik addig tartanak, amíg levegőhöz nem jutsz, és újra be nem állsz abba a bizonyos mókuskerékbe. Leginkább egyedül, magányosan dolgoznál, a kulisszák mögött. Most jobban érdekelnek a kutatások, pl. a tengerkutatás, az orvostudományok.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ma együtt áll a Holddal. Kiváló időszak arra, hogy egy családi ebédet szervezz. Jó alkalmak nyílnak azokkal is beszélgetni, akikkel „egy csónakban” evezel, pl. családtagjaiddal és barátaiddal. Jól tudsz most kommunikálni érzelmi szinteken, és nagyon is tisztában leszel saját érzéseiddel. A csak logikát igénylő problémák és helyzetek tisztázását hagyd későbbre.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold ma a Merkúrral beszélt meg egy randevút, de könnyen lehet, hogy elmennek majd egymás mellett. Tárgyilagosság tekintetében ma nem állsz a helyzet magaslatán, így nem alkalmas ez az időszak a világos, egyértelmű beszélgetések lefolytatására. Hangulataid, érzelmeid percről percre változnak, ezt most nagyon nehéz lesz kifejezned, de meg kellene próbálnod, amellett, hogy a többieket is hagynod kellene szóhoz jutni.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Bár mindenkit szeretsz, sokkal jobban szereted azt, ha te vagy az imádat tárgya. Az esetek többségében jól titkolod ezt, de azért még te sem bújhatsz ki a saját bőrödből. Az érzelmileg megterhelő, depressziós időszakban te is képes vagy sírva fakadni, főleg most, amikor uralkodó bolygód, a Nap vizes jegyben áll. Legközelebb, amikor letörtnek érzed magad, emlékezz erre a hangulatra, ezáltal megértheted, hogy a víz elemű jegyben született emberek miért is ilyen érzékenyek.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ma együtt áll a Holddal, a népszerűség bolygójával. Komoly büszkeséggel tölt el gyermeked teljesítménye, hiszen sikerében neked is komoly részed volt. Készülj fel egy telefonra, ismerősöd jobbnál jobb javaslatokkal áll elő a hétvégével kapcsolatban. Szerencsésen alakultak az elmúlt időben az anyagi ügyeid, most megengedhetsz magadnak egy kis kényeztetést.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nézz körül, nem érzed úgy, mintha egyfajta káosz uralkodna a környezetedben? A Mérlegek intellektualitásával és kreativitásával össze kellene kapcsolnod egy picit a rendezettséget. Olyan rendnek kellene lennie kívül is, mint belül, vagy fordítva. Nem lenne baj, ha ezt a napot arra használnád, hogy a fiókokat, polcokat, eldugott kis zugokat rendbe rakd az otthonodban.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Lehetséges, hogy felújítod a lakásodat, vagy a költözésen gondolkodsz. Alapvető változásoknak lesznek kitéve személyes kapcsolataid is, lehet, de nem biztos, hogy válás, szétköltözés vagy egyéb ok következtében. De jelenthetnek a mai bolygóállások egyszerűen csak pozitív, konstruktív változásokat is kapcsolataidon belül. A múlt letűnőben van, hogy utat nyisson az újnak. Ne állj ellen, ne tiltakozz, inkább menj elébe.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagyon fog tetszeni neked, hogy érdekes emberek társaságában lehetsz, akik csak úgy ontják magukból a jobbnál jobb történeteket, vicceket, és téged is erre biztatnak. Egy kreatív összejövetel révén sikerül jobban megértened saját világodat. Valaki más művészi törekvései is számos dolgot megvilágítanak nálad. A nap jó tanácsa: fogadd el a szomszédod meghívását.








Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygóddal, a Szaturnusszal még mindig a Neptunusz veszekszik. Most eléggé zavartnak érezheted magad, egyszer erre, máskor arra húz a szíved vagy az eszed, sőt talán a bűntudat is mardos egy picit. Kétségek és rosszkedv, ezek olyan érzések, amik miatt könnyen kicsúszhat a kezedből a valóság. Próbálj meg egy kis időre egyedül maradni.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz még mindig kellemetlen fényszögben áll. Könnyen lehet, hogy küzdened kell másokkal, talán a testvéreddel, talán a szomszédsággal. Sajnos elég makacs természeted van, de nem biztos, hogy jó kitartani a saját gondolataid mellett, hiszen lehet, hogy nem a te ötleted a legjobb. Jól gondold meg, hogy kinek mit ígérsz, mert lehet, hogy egy adott pillanatban szeretnéd visszavonni, amit mondtál.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Talán úgy érzed most, hogy a kedvesed kezd távolodni tőled. Ne aggódj, a kapcsolatotok még nem merült ki, van esély arra, hogy újra lángoljon, aminek lángolnia kell. Ha kész vagy arra, hogy kölcsönösen feltárjátok egymás előtt a problémákat, a gondolataitokat és a vágyaitokat, minden rendben lesz. Figyelj a mai álmodra, talán ez fogja kijelölni a követendő utadat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top