nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2007. március 19-tõl 25-ig

Heti horoszkóp 2007. március 19-tõl 25-ig




Kos

A Nap végre újra belép a Kos jegyébe, így az előtted álló napokban bármit elérhetsz, amit szeretnél, munkában, karrier vagy épp a szerelem területén. Tele vagy erővel, dinamizmusod lenyűgözi környezetedet, megvan a kellő energiád és motivációd arra, hogy jobbá tedd az életedet, sőt akár családodét is. Rendelkezésedre állnak a megfelelő eszközök is: intellektualitás, gyors gondolkodás, lehengerlő vonzerő. Gondold át a terveidet, s vágj bele a megvalósításukba.
Szerelem: Érzelmi életed is virágzásnak indul, meg tudod hódítani párodat újra, mintha csak most kezdődne a kapcsolatotok. A magányos Kosok is annak csavarhatják el a fejét, akinek csak akarják!








Bika

Csütörtökön és pénteken a Hold a Bikában jár, ráadásul a Vénusz is belépett a saját jegyedbe. Ez az időszak inkább érzelmi életed javítására, mint üzleti ügyek intézésére alkalmas. Épp ezért ne bonyolódj bele semmilyen közös pénzügyi tranzakcióba barátaiddal, ismerőseiddel, de még családtagoddal sem! Kerüld most az anyagi döntéseket, ne is adj kölcsön senkinek. Mivel érzelmi szálak is belekeveredhetnek az ügybe, nemcsak rosszul végződhet a dolog, hanem nagyon nagy lelki csalódáson is áteshetsz.
Szerelem: A hét folyamán inkább érzelmi életedet ápolgasd, szentelj több időt párodnak. Ha még szingli vagy, jöhet valaki, aki felforgatja végre az unalmas hétköznapokat.





Ikrek





Hétvégén a Hold az Ikrek jegyben jár, ez most némi bizonytalankodásra adhat okot, úgy érezheted, nem találod a helyed. Megfordulhat a fejedben a változtatás gondolata. Ha például kapsz egy új munkaajánlatot, alaposan fontold meg, és akár el is fogadhatod. Félelmeidet, problémáidat beszéld meg családoddal is, kívülállóként nagyon jó tanácsokkal láthatnak el, és támogatnak ötleteid megvalósításában. Tedd meg az első lépést a változtatás felé!
Szerelem: Érzelmi életed stagnál, most más fontos ügyeket kell lerendezned, s ebben partnered is biztosít támogatásáról. A magányosoknak nem túl kedvező a hét új kapcsolat kialakítására, inkább csak flörtökre, kalandokra.









Rák

Hétfőn és kedden több olyan váratlan esemény történhet veled, melyek rávilágíthatnak arra, hogy bizony egyáltalán nem vagy tisztában a saját lehetőségeiddel. Most bármilyen kisebb-nagyobb problémádat megoldhatnád, de nem mersz nekikezdeni még az egyszerűbbeknek sem. Munkád és családod is nehéz feladatokat adhat neked, és sajnos nem halogathatod a megoldást a jövő hétig. Ideje felismerned azt, hogy rengeteg fölös erő lakozik benned, használd ki!
Szerelem: Akár magányos vagy, akár van már párod, nagyon kellemes, szerelmes hétvégének nézel elébe, minden esélyed megvan egy tartós kapcsolatra.










Oroszlán

A hét elején nem leszel túl jó kedvedben, nehezen tolerálsz másokat, igazi antiszociális személyiség bújik elő belőled néhány napra. Állandósulnak a hangulatváltozásaid, ezekkel meg kell küzdened, és egyáltalán nem vagy megértő a környezeteddel szemben. Általában nagyon erős kompromisszumkészség jellemez, azonban ez most hiányzik belőled. Minden vágyad az, hogy hagyjanak már végre békén egy kicsit. Ha teheted, kapcsolj ki pár napra, és pihend ki magad.
Szerelem: Pároddal is lehet néhány kellemetlen pillanatod, és biztos, hogy ha ez megtörténik, te húzod a rövidebbet. Ha még magányos vagy, még egy kezdődő kapcsolatod is könnyedén megszakadhat rossz hangulatod miatt.










Szűz


Minden vágyad, hogy végre valami változás álljon be életedben, munka, karrier, sőt még kapcsolataid területén is. Szeretnél egy kis friss levegőt szívni, több szabadsághoz jutni, még több lehetőséget magadnak, ami érthető. Az elmúlt hónapokban nem tudtad úgy kiélni magad és szabad utat engedni vágyaidnak, ahogy igazán szeretted volna. Főleg munkád területén szeretnél több lehetőséget kapni, esetleg több elismerést, de ennek még nincs itt az ideje. Légy kicsit toleránsabb és elnézőbb!
Szerelem: Ha párkapcsolatodban is többre vágysz, mint amit jelenleg nyújtani tud neked, gondold át lehetőségeidet, és ne akarj tovább nyújtózkodni, mint ameddig a takaród ér. Magányosoknak jöhet egy randi, de ne akarj azonnal életre szóló kapcsolatot kötni!









Mérleg

Viták, nézeteltérések nehezítik szerdáig életedet, sok lehet benned a méreg, az indulat, és mindez a feszültség talán leginkább a munkahelyi kapcsolataidban okozhat nehézségeket. Úgy érezheted, hogy kihasználnak, erkölcsileg és anyagilag egyaránt. Az ezzel együtt járó érzések fájdalommal tölthetik el lelkedet, azonban gondolj arra, hogy bármikor fordulhat a kocka, s az nevet igazán, aki a végén nevet. A gondjaidat ne vidd haza, hisz családod nem tehet semmiről!
Szerelem: Érzelmi téren is adódhat egy-két konfliktus, de ne aggódj, bajod nem származik belőle. Ha még keresed az igazit, várd meg a jövő hetet, ismerkedés szempontjából sokkal kedvezőbbnek mutatkozik.









Skorpió


Számos érdekes váltást hozhat életedbe ez a hét. Újra képes leszel megfelelően kommunikálni környezeteddel, mert bizony előfordult az elmúlt hónapokban, hogy számos félreértésbe, kisebb konfliktusba keveredtél. Mostantól ismét könnyebben megoldod a problémáidat. Kissé összekuszálódott lelkivilágod szépen helyrerázódik, megszűnnek a hirtelen előtörő indulataid, rendezheted különböző emberi kapcsolataidat.
Szerelem: Érzelmek terén nagyon szép napoknak nézel elébe, ha még egyedül vagy, rátalálhatsz a várva várt szerelemre a hét második felében.









Nyilas

A hét első felében nehéz időszak áll előtted, problémás feladatokkal kell szembenézned, különösen munkád terén. Ez nem szokatlan számodra, hiszen újra és újra megtörténik veled. Úgy érezheted, hogy minden olyan feladatot és munkát rád bíznak, amelynek elvégzésére mások nem alkalmasak. Nem jársz messze az igazságtól, hisz nagyon jó munkaerő vagy. Érthető, ha nem tetszik a dolog, azonban mégis úgy döntesz, hogy nem lázadsz, s ezt jól is teszed.
Szerelem: Párkapcsolati szinten viszont rendben mennek a dolgaid, aggodalomra nincs okod! Ha még a szinglik táborát erősíted, nézz körül, a szerelem már szinte az ajtón kopogtat…










Bak

Sok negatív energia, harag, bosszúság halmozódott fel benned az elmúlt héten, melyektől mihamarabb szabadulnod kell. Bár türelmes ember vagy, akinek nagyon sok fát fel lehet vágni a hátán, de most elszakadhat a cérna nálad is, s megállíthatatlanná válsz. Tulajdonképpen épp itt az ideje, hogy elszabaduljanak benned az indulatok, de ezt ne veszekedéssel add ki magadból, inkább bulizz egy óriásit, hogy fölös energiáidat levezesd. Egészen felszabadulhatsz tőle!
Szerelem: A kitörni készülő indulatok bizony kellemetlen hatással lehetnek párkapcsolatodra is, ha nem akarsz komoly vitát, tudatosan fogd vissza magad. A magányosoknak nem kedvez a hét új kapcsolat kialakítására.










Vízöntő

A Mars még mindig a jegyedben jár, ezen a héten ez erőt és energiát jelent számodra, újra rátalálsz régi önmagadra. A benned rejlő tartalékokat bármire felhasználhatod, de akkor cselekszel ésszerűen, ha egy konkrét dologra irányítod rengeteg energiádat. Nem baj, ha magasra állítod a mércét, és elvárod önmagadtól, hogy a legjobb eredményeket érd el. Ha még a környezetedben is támogatókra lelsz, akkor nagyon sikeres hetet fogsz zárni.
Szerelem: Párkapcsolatod is kiváló, ez az elköteleződés ideje lehet – ha még nem történt meg. A szinglik is kiléphetnek az unalmas egyedüllétből…









Halak
A Nap szerdán kihátrál a Halak jegyből, ennek ellenére jelentős fordulatok jöhetnek a hét elején, így is ragyogsz, tele vagy energiával, intellektusod és a személyes vonzerőd hatalmas. Mindent elérhetsz, és kedved szerint változtathatod meg életed. Légy talpraesett, vedd elő régi terveid, és néhányba vágj is bele. Most mindent könnyedén átlátsz, és az esetleges problémákat hatékonyan és gyorsan, és nem utolsósorban sikeresen oldod meg.
Szerelem: A benned rejlő vonzerőt használd arra, hogy kapcsolatodat tovább erősítsd, vagy ha szingli vagy, akkor vágj bele egy új szerelmi kapcsolatba még a hétvége előtt!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top