nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03. 19. hétfõ)

Napi horoszkóp (03. 19. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars együtt áll a Neptunusszal. Átlagon felüli megérzéseknek leszel tanúja. Ennek következtében beleláthatsz majd más emberek rejtélyes szokásaiba és cselekvéseibe, de természetesen a sajátodat nem fogod jól látni. Próbáld gyakorolni az önelemzést. Dübörög benned az alkotni vágyás, és ennek ma nagyon jó hasznát fogod venni. Próbáld valamilyen formában összerendezni magad, és így dolgozz. Csak azokat a vágyakat engedd magadban feltörni, amelyeket biztosan meg is tudsz valósítani.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Belső erőd úgy buzog benned, mint egy komoly természetes gyógyvíz forrása, amelyből szükség szerint sokat meríthetsz. Nem mindig érted meg tudat alatti motivációidat, de ha elérkezik a pillanat, tudni fogod, hogy mit és hogyan tegyél. Az elszigetelődésre, a dolgok egységének megtapasztalására, mély belső életre irányuló vágyad nagyon felerősödhet, érzékenységed jóval nagyobb, mint a többi emberé.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr saját házában áll az égi horoszkópban. Ma mindenképpen szükséged van arra, hogy kapcsolatban lehess hozzád hasonló gondolkodású emberekkel, és olyanokkal, akikkel valamilyen módon azonosulni tudsz. Ugyanakkor elemi késztetést érezhetsz arra is, hogy megváltoztasd a már elfogadott viselkedésmintákat annak érdekében, hogy mindenki ugyanolyan esélyekkel rendelkezhessen. A másokkal való szóbeli kapcsolat rendkívül fontos a számodra. A nap tanácsa: látogass el a kedvenc klubodba.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold most vizes jegyben, a Halak jegyében jár. Valószínűleg megtörténhet veled, hogy úgy érzed, te vagy az egyetlen, akinek természetfölötti képzetei vannak, és hasonlíthatsz ahhoz a katonához, aki azt írta haza, hogy az egész társaság nem tartja a lépést, kivéve ő. Hajlamos leszel arra, hogy magadba zárkózz, azt a gondolatot dédelgetve magadban, hogy nem tudsz semmire sem jutni, vagy nem akarod magadat azzal zavarni, hogy valamire is jussál.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap ma a Halak jegyéből udvarol a Holdnak. Tudod, mikor kell harcolni és mikor elszakadni. Az agressziónak és a visszahúzódásnak a kombinációja látható ma az égen, pontosan tudsz igazodni a világ kívánalmaihoz, és ez sikert hoz számodra. Nem vagy kifejezetten gyáva, de meg tudod érteni az anyagi értékek hasznosságát, bár az erkölcsi értékeket mindennél fontosabbnak veszed.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ma ellentétes jegyben kezdi heti vándorútját. A belátás a legjobb képességed, megértő lélek vagy, gondos, szorgalmas, és mélyreható. Intellektuális és intuitív egyszerre. Hideg logikával tudsz átgondolni helyzeteket, megtanulni a tényeket és befogadni számadatokat, de ugyanakkor a megérzéseid állandóan működnek. Úgy tűnik, hogy sok mindent tudsz anélkül, hogy mondták volna neked.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma a Bika jegyében és a kockázatvállalások házában áll. Ez a bolygóállás kedvez üzleti ügyeidnek és tárgyalásaidnak. Ha van rá lehetőséged és kellő bátorságod, akár egy lakásvásárlási projektet is felvállalhatnál. Az iratokat jelölő területen ártó bolygó áll, az okmányokra nagyobb figyelmet kell fordítanod.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A mai bolygóállások egy erőmű teljesítményét adják neked. Lesz energiád arra is, hogy utat találj a tudat alatti tartományokba és fejleszd a tudatod, vagy éppen ellenkezőleg is viselkedhetsz, tökéletesen tudnál rombolni is, a választás valóban rajtad múlik. Lehetséges, hogy van néhány titkos ellenséged, de inkább te vagy önmagad legnagyobb ellensége, ha nem tudsz szembenézni valós önmagaddal.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Most igazán nem szabad olyat kérni tőled, hogy maradj a helyeden, képtelen leszel leragadni valahol vagy valahová. Fokozott társasági életre vágysz, és minden kihívást szívesen vállalsz. Most nagyon sikeresen játszol az „élet színpadán”. Arra kellene vigyáznod, hogy ne túl sokat kockáztass, mert jobban vonz most bármilyen játék, mint gondolnád. Ha vannak gyermekeid, most sokkal többet kell harcolnod velük, mint egyébként, mert túlságosan is energikusak lesznek.








Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Tudatosan éled életedet, tudatában vagy a világnak, különösen az emberek komoly dolgait és szomorúságait ismered. Belelátsz a szívükbe és életükbe, intuitív belátással. Moralista és humanista vagy, át tudod gondolni a társadalmi rétegek viszonyait valóságos személyes érzéssel az elnyomottak iránt. Ha ezt a képességedet kifejleszted, sokra viheted, jelentős elismerést és szeretetet nyerhetsz általa.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Intuitív vagy, bizonyos fokig misztikus, az ösztöneid és inspirációid után mégy, és messzire jutsz az igazság felé vagy a téveszmék felé, amikor lelki folyamataidat követed. Érzéked van a költészet iránt, ami tudománynak látszik, és a tudomány iránt, ami valahogyan költészetnek látszik, és a valóságos és az elvont, az elképzelt és a látható, a misztikus és a földies kombinációja fogékonnyá tesz minden tudás és gondolat befogadására.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Annyi információ ötlik fel tudat alatti vagy lelki szintekről, hogy alig tudod megkülönböztetni majd a valóságosat a valótlantól. Könnyen eligazodhatsz, ha tudod, hogy tudatalattid gyakran szimbolikusan fejezi ki magát. Nem kell minden szót szó szerint venned. Legyél fogékonyabb a pszichikus meglátásokra, de ne feledd, hogy a valóságban élsz, és meglátásaidnak is itt a helye. Tartózkodj az érzelmi kötelezettségvállalástól is, érzéseid megváltozhatnak e tranzit elmúltával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top