nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03. 20. kedd)

Napi horoszkóp (03. 20. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A Mars szemben áll a Szaturnusszal. A két bolygó kellemetlen fényszöge téves nézeteket, rossz ítélőképességet indikál. Ez a téves elképzelések olyan különlegesen alattomos kapcsolata, ami éveken keresztül úgy tűnik, vagy tűnt, mintha helyes és sikeres lennél, egészen addig, amíg az életedben fel nem halmozódnak a tévedések és a hibák, ezek egészen odáig fajulhatnak, hogy feldönthetik egész létezésed struktúráját.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Fontos, hogy a környezeted tudja, mit értékelsz és mit nem. Még fontosabb ez akkor, ha te kommunikációval kapcsolatos munkát végzel, mint az írás, beszéd, televízió, újságírás, vagy politikai, illetve színészi pályán mozogsz. Ez az időszak alkalmas arra is, hogy esetleges pénzügyi problémáidhoz testvéreid vagy rokonaid segítségét tudd igénybe venni. Alkalmas arra is, hogy átugorj egy picit vásárolni a szomszédos városok valamelyikébe.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ma jegyet váltott, de még a kommunikáció házában áll. A közlekedési szabadságod ma nagymértékben függ akár házastársadtól, akár üzlettársadtól. Hogy ez pozitív vagy negatív eredményt hoz-e, csak a nap végén dől majd el. Lehetséges, hogy a nyilvánosság is szerepet fog játszani a jövés-menésben, kommunikációban, de lehetséges, hogy a kereskedelemben is. Ma komoly szerepet játszanak a munkádban a szerződések, megállapodások, jogi ügyek is. Talán ezáltal ébredsz rá arra, hogy a bizonytalanságérzeted és a biztonság utáni vágyad tesz téged ennyire függővé másoktól.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold a Kos jegyében látható. Kevés olyan dolog van, amire intellektuálisan ne lennél képes, mivel gyors észjárásod van és remek memóriával rendelkezel. A figyelmesség nagyon fontos az életedben, és igyekszel ezt másokkal is érzékeltetni. „Annyit várj el másoktól, mint amennyit magadnak is megtennél”, vallod általában az életről, és ez népszerűvé tesz az emberek körében.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap a Halak jegyének a végén áll. Jó üzletember vagy, nagyvonalú humánummal rendelkezel, sikeres lehetsz anélkül, hogy makacs lennél. Tudsz gondoskodni azokról, akik tőled függenek, mivel valóban nem a kötelességérzet hevít. Emberbarát hírében állsz. Átérzed mások bánatát és tragédiáját, és élénk, vidám külsőd alatt filozofikus szellem van, jól ismered az élet szomorú oldalát is.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód még mindig nagyon rosszul érzi magát a Halak jegyében. Túl sokat rágódsz valamin, lehet, hogy kicsit képzelődsz is, és valahogyan mindig megbántódsz. Hajlamos vagy az aggodalmaskodásra, és ez akár depressziós tünetekben is megmutatkozhat nálad, hiszen a mai bolygóállás a „világfájdalom” egyik aspektusa, és nagy önsajnálatot tud eredményezni. De képes leszel másokért is szomorkodni, mert erős benned az együttérzés.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Életed kommunikációs területe még mindig problémás. Inkább maradj csak csendes megfigyelője a dolgoknak, ha teheted, az eseményekben ne vállalj aktív szerepet. Jobban teszed, ha a háttérből figyelsz. Lassan, de biztosan próbálj előrehaladni, közben figyelj jobban a párod igényeire. A nap tanácsa: mutasd ki az érzelmeidet.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó kellemetlen fényszögben áll az életerő bolygójával, a Nappal. Muszáj megtanulnod a regenerálódást, de ezt csakis kizárólag saját erődből tudod elérni. Ma két választásod van: vagy szolgálsz, vagy szenvedsz, és sok energiád mehet rá arra, hogy kigyomláld magadból a sértődésre való hajlamot. Nézz őszintén önmagadba, lásd meg határtalan belső erődet, ismerd fel, hogy nincs mitől félned.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Könnyen kezeled ma a szavakat, legyen ez levélírás vagy telefonbeszélgetés, vagy akár egy konferencián való részvétel. A törődésre való képességedet jól használhatod eszközként a tények rendezésében és feldolgozásában. Valahogy az érzelmeid játsszák a főszerepet az életedben, még akkor is, ha azt gondolod, hogy képes vagy objektív lenni. Pozitívan úgy is használhatod érzelmeidet, hogy általuk megerősítesz bizonyos tényeket.








Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nem érdekel a hatalom, inkább a nehézségek, ahol segíteni tudsz. Valódi jótékonykodó vagy, aki ezzel nem kérkedik, jobban szereted, ha ez titokban marad. Kedvességedet sosem kiabálod széjjel a háztetőről. Kielégülést a magánéletben, a lelki, belső dolgokban találsz, érzéked van a lelki, valódi értékek iránt, a valóságos személy iránt, a valós elvek iránt.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Hajlamos vagy a varázslatokban való hitre, hajlamos leszel arra, hogy elhidd, hogy pl. a Föld nem gömb alakú, és kétségbeesel, ha fekete macska megy keresztül az úton. Valami furcsa vegyüléke a mai nap az irracionálisnak a teljesen ésszerű és világos dolgokkal, de azért a valósággal olyan szoros a kapcsolatod, hogy ezek a furcsaságok csak színessé teszik egyéniségedet. Érzelmi életedben idealista, lojális, szenzitív vagy, inkább szomorú, mint haragos, ha kicsit bolondoznak veled.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
A Neptunusz a Marssal együtt áll. Majdhogynem túlzottan érzékeny vagy, de ehhez ugyanolyan mértékben járul a mások érzéseinek és kívánságainak pontos megérzése, és ezért elkerülöd azt, hogy bárkit is megbánts. Ezért könnyű veled kijönni, alkalmazkodó és beleegyező vagy, kivéve, ha ellenkeznek veled, mert olyankor nagyon makacs tudsz lenni. Nem szereted, ha valaki rád akaszkodik, de te sem szeretsz mások terhére lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top