nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03. 23. péntek)

Napi horoszkóp (03. 23. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygódat, a Marsot a Szaturnusz még mindig fegyelmezi. Ezáltal akár anyagilag is hátrányosabb helyzetbe kerülhetsz, és talán túl későn veszed észre, hogy a csőd felé sétálsz. Vigyázz, mert ennek hatására felerősödhet benned a hazardírozó hajlam. Vigyázz, nehogy felégesd magad mögött azt a bizonyos hidat. Te sem vagy tévedhetetlen, ne bízz túlságosan a szerencsédben.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A Vénusz uralmi helyzetben áll a Bika jegyében, és egy szórakoztató házban. Ez segíteni fog abban, hogy ne legyél annyira merev. Ma mindenkivel egy hullámhosszra kerülhetsz, és el tudsz kerülni minden vitát. Most simítsd el az esetleges nézeteltéréseket. A Vénusz kellemesen csacsog a Merkúrral. Ezt az időszakot használhatnád arra is, hogy minden vitát rendezz akár haragosaiddal, akár a testvéreiddel vagy rokonaiddal, hiszen remek alkalmaid nyílnak társasági összejövetelek szervezésére.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Merkúr nagyon kellemes fényszögben áll a Vénusszal. Fontossá válik, hogy hogyan tudod kifejezni érzelmeidet a szerelem, a gyengédség és a kaland vonatkozásában. Másik vonalon bevételeid származhatnak ingatlanberuházásból, tőzsdéből. Szuper a kombinációs készséged, ezért akár lottózhatnál is, vagy játszhatsz bármilyen szerencsejátékot. A gyermekekkel kapcsolatos munkák vagy például a játékokkal való kereskedelem szintén jó bevételt képezhetnek.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Meglehetősen bájos, tehetséges és sokoldalú vagy, de mindig van valami határozott célod a szíved legmélyén. Ha ez nem volna, „kedvesnek” lehetne nevezni téged, mert kecsesség és könnyedség van a modorodban, ami megfogja az embereket, és népszerűvé tesz. Érted, hogy mit várnak az emberek a barátaiktól, a szerelmesüktől, eszerint tudsz viselkedni, de úgy, hogy közben individualizmusodat nem adod fel. Nem veszed magad túl komolyan, de tudod, mit akarsz elérni.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap ma kellemetlen kapcsolatban áll a Plútóval. Makacs vagy, és híján a veleszületett diplomatikus készségnek. Meg kellene tanulnod hallgatni, de vedd figyelembe, hogy ez lecke, és nem ajándék. Hajlamos leszel arra, hogy mindent kimondj, amit gondolsz – „mondd ki az igazat, és szégyenkezzék, akinek kell szégyenkeznie” – ez a mottód –, és ha esetleg te nem is az igazat mondod, ennek oka tévedés inkább, mint félrevezetési szándék.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ha alapállásban szereted a kényelmet, akkor bizony számíthasz arra, hogy körfogatod megnő egy-két centiméterrel. Szívesen barátkozol, általában gazdag és befolyásos emberekkel. Lehetőséged adódik egy külföldi munkára, ha a megbízást mégsem te kapod meg, annak az lesz az oka, hogy nincsenek előkészítve a megfelelő irataid, próbálj meg felkészülni erre a lehetőségre. Bankkölcsönnel kapcsolatos ügyleteidet halaszd el későbbre.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Meglehetősen nyugtalanul telnek napjaid, talán annyira, hogy fontolóra veszed a költözést. Gondolj arra, hogy mekkora fájdalmat okozol ezzel valamelyik családtagodnak, akivel igen szoros a kapcsolatod. Mielőtt elbútoroznál, vizsgálódj egy kicsit, mert lehet, hogy ennek a lakhelyváltoztatásnak nem fogsz nagyon örülni.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó még mindig kellemetlen kapcsolatban van a Nappal. Könnyű veled kijönni mindaddig, amíg mások elfogadják különleges szokásaidat. De ha valami mást, valami tőled egészen eltérőt várnak el, akkor is megleped őket, hogy mennyire szorgalmasan tudod a munkádat végezni. A Vénusz ma a munkaház uralkodója, és éppen otthon van, így akár készíthetnél egy különleges művészi alkotást is, például festhetnél egy képet.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Hatalmas igazságszereteted egy idealista életszemléletet ad most neked, de ez egy jóindulatú parancsnok elvein alapszik. Optimistán hűséges vagy. Nagyon jól tudsz ma tanítani másokat, és emellett nagyon szeretnél elutazni is. A kettő együtt is sikerülhet, ha például vidéken kellene előadást tartanod. Minden magasröptű téma nagyon érdekel, és fontos számodra a továbbfejlődés.








Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygódnak, a Szaturnusznak még mindig nem sikerült szabadulnia a szembenállások fogságából. Hajlamos leszel a mogorvaságra, vigyázz arra, nehogy sok energiádat elpocsékold rejtett gyűlölködésre. Amikor a legjobb formádban vagy, szeretsz és szeretnek, akkor nem gyűlölsz senkit. A szembenállás megzavar, mert erős igazságérzeted és méltóságod azt mondja, hogy nem érdemled ezt. Van benned báj, kitartás, belátás, integritás, jó szerencse, és ezekkel sokra viheted. Ma kevesebbet kellene a szerencsére és többet a saját energiádra támaszkodnod.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Magánéletedben el tudod érni a békét a becsületességeddel, a magad nyugodt és csendes módján általában mindent elérsz, amit akarsz, és a másik embernél el tudod érni, hogy annak is tetsszen a dolog. Ma ez makacsságban összegeződik, később céltudatossággá válhat. Társaságban, bár kedves vagy és szimpatikus, nem teszel túl sokat az emberekért. Az Uránusz az égi horoszkóp 3. házában áll, számíts rá, hogy sok telefonhívás érkezik a barátaidtól.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Sokkal önérzetesebb vagy, mint amilyennek látszol, szeretsz eltávolodni a saját külön világodtól és befolyásolni más embereket, de ugyanakkor elkülönültnek maradni, és egy kissé büszke is vagy erre. Önbecsülésed félelmetes, és szorosan összefügg függetlenségi szellemeddel, amely keresztülvezet az életen. Van valami szilárdság és tekintély körülötted, amiért mások bíznak benned. Ma szenvedélyes és heves leszel a szerelemben, bár nagyon érzékeny és könnyen sérthető vagy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top