Horoszkóp

Napi horoszkóp (03. 24. szombat)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Elég veszélyes a Mars és a Szaturnusz kellemetlen fényszöge. A veszély az benne, hogy könnyen túlguríthatod a szerencsédet a biztonságos zónán – lehet ez akár üzleti, spekulatív vagy hivatásbeli tevékenység –, túlságosan bízol talán a saját tévedhetetlenségedben, ezáltal károkat szenvedhetsz, komoly akadályokba ütközhetsz, könnyen elcsúszhatsz azon a bizonyos banánhéjon. Ez a megszerzett és elveszíthető vagyonok fényszöge. A felcsillanó és lehanyatló csillagok fényszöge, rajtad múlik, melyik oldalát választod.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygódat, a Vénuszt még mindig mosolyra készteti a Merkúr, a két bolygó kapcsolatának hatására kifinomult megkülönböztető képességgel rendelkezel. Mindenféle tényt fel tudsz használni megfelelő, konkrét formában. Elsősorban gyakorlatias, hasznos információt kellene gyűjtened. Munkád nagy valószínűséggel valamilyen módon kapcsolatban áll majd a médiával vagy valamilyen kommunikációs tevékenységgel, de ma nagyon alkalmas a nap tárgyak szállítására is.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr kellemetlen fényszögben áll a Holddal. El kellene döntened, hogy vagy a nagy nyilvánosságnak dolgozol, vagy munkádnak csak akkor látod értelmét, ha azt egy partnerrel együtt végezheted. Ha most ügyvéd lennél, ki sem látnál a szerződéskötések, megállapodások készítéséből. Számodra ma a párkapcsolat is csak egy munka. Vigyázz, meg ne bántsd kedvesedet azzal, hogy hideg fejjel és kritikus szemmel vizsgálod a kapcsolatotokat.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold még a Bika jegyében áll. Arra törekedj, hogy tárgyilagos legyél, mert önelemző lévén elég jól ismered magadat és a céljaidat ahhoz, hogy megértsd, dolgoznod kell azért, amit el akarsz érni. Az egyetlen varázs, amiben hiszel, saját képességeidnek varázsa. Realista vagy, de szívesen dolgozol romantikus alkotóeszközökkel. Képes leszel allegóriákban írni vagy beszélni.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap távolodik már a Plútó kellemetlen fényszögétől, de még kapcsolatban vannak. Ne vesztegesd azzal az energiádat, hogy apróságokon lovagolsz. Helyes érzéked és ítélőképességed sajnos kérdéses, próbáld meg a többieket rávenni arra, hogy eljöjjenek hozzád, és vedd észre, ha kissé túlhangsúlyozod a dolgokat. Próbáld meg arányérzékedet helyes mederbe terelni, és vegyél leckét együttműködésből.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr számára kellemetlen jegyben és kellemetlen házban is áll. Legjobb lenne, ha az egész napot pihenéssel töltenéd. Ezen belül délelőttre ajánlanám az aktív sportot, például mehetnél úszni. Ebéd után pedig jót tenne egy nagyobb séta valamelyik erdőben. Fontos bolygóid egészséget jelölő házban állnak, a problémákat így tudnád a legjobban kiküszöbölni.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A párkapcsolatok házának uralkodója kellemetlen fényszöget kap az égi horoszkópban. Lehetséges, hogy emiatt érzed a szeretet és a gyengédség hiányát. Szükségét érzed annak, hogy fejlődj, tapasztalj, bár nincs meg benned teljesen az a képesség, hogy mindent véghezvigyél, amit elképzeltél. Próbálj meg elköltözés nélkül „házon kívüli” programokat találni.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A mai napot szenteld a szerelemnek, az érzéki örömöknek és a gyermekeknek. Eléggé fejlett a tapintásod, igazi élvezet számodra, hogy szereted megfogni a dolgokat, így nem árt, ha olyan helyen vásárolsz, ahol megengedik, hogy így válogass. Ha a születési horoszkópodban az aszcendensed a Bak jegyében áll, akkor a Vénusz állása is döntő lesz abban, hogyan közelíts ma a szerelmi dolgokhoz.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha túl sok hideget eszel vagy iszol, nem nagyon kerülheted el, hogy a torkod meg ne fájduljon. Azért is nem árt erre jobban odafigyelni, mert a Vénusz most a betegségházadban uralmi helyzetben áll, így ez a torokprobléma elhúzódna akár egy hétig is. Alkalmas ez a nap arra, hogy leülj, és elkezdj számolni. Céljaid eléréséhez szükséged lesz egy kis anyagi támogatásra, gondold át jól, mit honnan tudnál beszerezni, és a rávalót kitől kérhetnéd.








Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Humánus ember vagy, nemcsak egyéni érdekeid fontosak a számodra (szerelmi ügyekben te vagy a hűség megtestesítője), de a nagy tömegekhez is hűséges vagy. Érdekelnek a világi javak, szereted a luxust és az élet jó dolgait. Másrészt erős érzéked van az élet komolysága iránt is, és kötelességednek érzed, hogy a saját világodat jobbá, kellemesebbé tedd a magad és a körülötted élők számára. Odaadó szülő hírében állsz, sok felelősségérzettel az otthonod iránt.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Romantikus lélek vagy, és hacsak nem választasz magadnak művészi hivatást vagy másképpen nem győzöd le romantikusságodat, érzelmeid elragadhatnak. Idealizmusod ma erősen keveredik kritikai hajlamaiddal, elégedetlenséged csak nő, ha csalódsz az emberekben, mert nem élnek olyan magas romantikus színvonalon, mint ahogyan te szeretnél.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Nagyon veszekedős vagy időnként, és valami kis csípősség van a modorodban. Temperamentumos vagy jó értelemben, és a harag, zavar vagy bizonytalanság idegessé tesznek és annyira felkavarhatnak, hogy sebezhetőbbé válsz, mint az ellenfél. Békére és nyugalomra van szükséged, és nem szabad engedned, hogy ellenfeled felélessze természeted agresszív oldalát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top