nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2007. március 26-tól április 1-jéig

Heti horoszkóp 2007. március 26-tól április 1-jéig




Kos

Hatodik érzéked munkába léphet, s azt sugallhatja, nem mennek a dolgaid, és nincs kedved dolgozni sem, pedig sok elvégzendő feladat vár rád. Inkább a fantázia világában élnél, ha tehetnéd. Ezt alacsony energiaszintednek köszönheted, valamint annak, hogy jó ideje nem pihented ki magad alaposan. Ez a hét inkább arra alkalmas, hogy művészetekkel, elvont dolgokkal töltsd az idődet. Próbálj ki olyan dolgokat, melyekre eddig csak vágytál.
Szerelem: Érzelmek terén is az unalom lehet úrrá rajtad, pedig csak rajtad múlik, hogy mennyi újdonságot viszel a mindennapjaitokba. Ha még keresed a szerelmet, akkor mosolyogj egy kicsit többet, egy magányos ember sem vágyik szomorú társra!









Bika

Rengeteg új ötlet pattanhat elő a fejedből ezen a héten, s a környezeted is vevő lesz ezekre a lehetőségekre. Válj nyitottá, s ha valaki felajánlja a segítségét, fogadd el gondolkodás nélkül. Új tervedet egyedül nem biztos, hogy meg tudod valósítani, a külső segítség pedig szinte magától jön. Gondold végig alaposan az első lépéseket, és vágj bele az ismeretlenbe. Nem fogsz csalódni.
Szerelem: Ha még a szinglik táborát erősíted, akkor nagy fordulatnak nézel elébe, különösen a szerda és a szombat kedvező számodra. Ha viszont elkötelezett vagy, akkor újabb nagy lépést tehetsz a párkapcsolatban.






Ikrek





Sok érdekes találkozás lehetőségét rejtik a következő napok. Új munka- vagy üzleti kapcsolatok, régi barátok vagy egy elmúlt nagy szerelem is felbukkanhat az életedben, s a meglepetés erejével szolgálhat számodra. Légy óvatos, ne higgy el mindent elsőre, amit egy régen látott ismerős mond. Könnyen nagyot csalódhatsz. Ne adj kölcsön, ne vegyél fel hitelt, a heti csillagállás nem kedvez a pénzügyi lehetőségeknek.
Szerelem: Ha egy régi kedves tűnne fel az életedben, ne adj lehetőséget arra, hogy ismét levegyen a lábadról, mert a lelked megsérülhet. A dolog pedig mindenképpen kedvezőtlenül végződik, különösen, ha van stabil párkapcsolatod.










Rák

Több kisebb konfliktus kipattanását rejti a hét eleje, de csütörtöktől végre megtalálhatod a közös hangot mindenkivel, s az eltérő nézetek ellenére is képes leszel komolyabb viták nélkül lebonyolítani a megbeszéléseidet, sőt érzelmileg fel is töltődsz szombatra. Hidd el, jobban teszed, ha elfogadod mások eltérő véleményét, s nem az ellenséget látod a téged körülvevő emberekben.
Szerelem: Szerdától fontos, hogy odafigyelj párkapcsolatodra, itt van a lehetőség arra, hogy minél többet legyél a pároddal. Új szerelem áll a magányosoknak is, mondj igent minden meghívásra!











Oroszlán

A hét első napjaiban nagy szükséged lesz koncentrációkészségedre, mert oda kell figyelned arra, hogy munkahelyeden, üzleti megbeszéléseid vagy családi programok során milyen kommunikációs csatornákat használsz a téged körülvevő emberekkel szemben. Könnyen megtörténhet, hogy a kívülállók is érzik bizonytalanságodat, s ilyen körülmények között előfordulhat, hogy rosszul értékelnek téged, s ez önbizalmad átmeneti csökkenéséhez vezethet.
Szerelem: Érzelmi életedben is adódhatnak félreértések, de a hét végére fordul a kocka, s javul a helyzet. Ha magányos vagy, egy fontos találkozás lehetősége áll előtted.











Szűz


Nagyszerűen működik a ráérzőképességed, s ezt most jól ki is tudod használni. Akaratlanul képes vagy mások gondolataiba látni, tisztába kerülhetsz eltitkolt dolgaikkal is. De a lojalitásod nagyon fontossá válik épp ezért! Semmiképpen se élj vissza helyzeteddel, ne használd ki mások gyengeségét, ne légy tapintatlan. Ennek a képességednek inkább vedd gyakorlati hasznát, hiszen már előre kiszámíthatod, hogy például munkád területén mi lesz a következő lépés, amivel szembesülnöd kell, így könnyedén felkészülhetsz rá.
Szerelem: Ha problémákkal küzdesz, itt a megtisztulás ideje, ezért nem ártana egy alapos beszélgetés a partnereddel, hogy tisztázzatok mindent magatok körül. A magányos Szüzek számára a szombati nap rejti egy új ismeretség lehetőségét.










Mérleg

Úgy érzed, mindenhol csak falakba ütközöl, a „partra vetett hal” érzése keríthet hatalmába már a hét elején, de fordul a kocka, s szerdára túl is teszed magad ezen. A tehetetlenség kellemetlenül érint, hirtelen nem is tudsz vele mit kezdeni. Tudatosan kell megszabadulnod ettől az érzéstől, és erre alkalmazhatsz testmozgást, jógát vagy egyéb mentális gyakorlatokat is. A hét végére lényegesen jobban fogod érezni magad.
Szerelem: Környezetedből valaki a héten váratlanul kinyilváníthatja feléd, hogy vonzódik hozzád. Ha partnert keresel, akkor nincs baj, de ha elkötelezett vagy, könnyen csalódást okozhatsz párodnak, ha hízeleg neked a másik udvarlása.










Skorpió


Hétfőn és kedden kissé agresszívvá válhatsz, s nem a megfelelő módon kommunikálsz környezeteddel. Nehezen értesz szót másokkal, s ez könnyen veszekedéseket okozhat, szinte indokolatlanul. Az egyetlen s legjobb megoldás az lehet, ha egy icipicit magadba szállsz, átgondolod, ha veled viselkedne így valaki, mit szólnál hozzá. Neked sem esne jól, ezért próbáld meg tudatosan visszafogni magad.
Szerelem: Párkapcsolati téren is konfliktusokba bonyolódhatsz. Vigyázz, ne sértsd meg partnered, nagy konfliktus alakulhat ki belőle. Magányos farkasként az ismerkedést inkább halaszd a jövő hétre.










Nyilas

Igen kellemes benyomást teszel mindenkire, akivel most ismerkedsz meg, s még az is megtörténhet, hogy valaki többet szeretne tőled az egyszeri találkozásnál. Ez az önbizalmadat is megerősíti, s ezt más életterületeden is kamatoztatni tudod. Arra is képes vagy, hogy fontos változásokat eszközölj mindennapjaidban, egy költözés, új munka, saját vállalkozás vagy egy vagyontárgy megvételével.
Szerelem: Nincs okod panaszra, itt az idő, hogy néhány új ötlettel felfrissítsd a mindennapokat. Ha még magányos vagy, nézz alaposan körül, lenne jelentkező, aki komoly érdeklődést tanúsítana irántad.











Bak

Ezen a héten többször is előfordulhat, hogy másokon kell segítened, ez bizony jó dolog, de ne erődön és lehetőségeiden felül tedd! Minden jó szándékod ellenére is előfordulhat, hogy annak ellenére teszel rosszat valakinek, hogy ez akartad volna. Próbálj meg inkább néhány napra kikapcsolódni, menj el egy jó kis hétvégi kirándulásra, buliba, szükséged van pihenésre, és fel kell töltődnöd energiával.
Szerelem: Érzelmek terén viszont nincs ok aggodalomra, dolgaid jól alakulnak, töltsétek házon kívül a hétvégét. A magányos Bakok számára is a hétvége hozza meg egy új szerelem lehetőségét.











Vízöntő

Ha úgy érzed, nem mennek jól a dolgaid a napokban, az nem véletlen. Bár rengeteg ötleted van, melyek mind-mind megvalósításra várnak, de ezek a napok nem kedveznek annak, hogy bármelyikbe is belevágj. Hagyd inkább sodortatni magad az árral, s várd ki a jövő hét sokkal kedvezőbb csillagállását. Most csak falakba, gátakba ütközöl, felesleges pazarolni az energiáidat.
Szerelem: Stagnáló időszaknak nézel elébe, de ne aggódj, ez egyáltalán nem a kapcsolat végét jelenti. Szingliként kevés az esélye, hogy most találod meg az igazit.










Halak
Már hétfőtől jobban érzed magad a bőrödben, érzelmi életed újra egyensúlyba kerülhet, szükséged is van a harmóniára, nehéz időszak áll mögötted. Újult erővel és könnyedén haladsz kitűzött céljaid elérése felé, újabb és újabb ötletek pattannak ki a fejedből, s ezekkel még a környezetedet is le fogod nyűgözni. Megújult energiatartalékaiddal azért légy tekintettel családodra, barátaidra, ők nem biztos, hogy bírják tartani veled a lépést.
Szerelem: Nagyszerű napoknak nézel elébe, fontos döntések születhetnek. Legyen szó lakásvásárlásról, nyári utazásról, most csak jól dönthettek. Ha még szingli vagy, nem kell aggódnod, igazán nagyszerű napok jönnek egy új kapcsolat kialakításához.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top