nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03. 27. kedd)

Napi horoszkóp (03. 27. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygódat, a Marsot a nyilvánosság házában ketten is vádolják. Ezért legyél óvatos, nehogy valamilyen módon összeütközésbe kerülj a törvénnyel. Ha valaki esetleg a bíróság elé hívna, akár csak tanúként is, mindenképpen fogadj ügyvédet. Egy már lezárt vagy (minden látható baj ellenére) lezárandó házassági vagy üzleti egyezség kedvezőtlennek tekinthető, és az idők folyamán kínosnak fog mutatkozni.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma is otthon, a lehető legjobb reggelre ébredt. Sikerekre számíthatsz ma minden olyan üzletben, amelyek összhangban vannak a Vénusszal, mint a dísztárgyak, élelmiszer, divatcikkek, bármilyen ajándék. Minden téren előnyökre számíthatsz. A Vénusznak ma csak kellemes fényszögei vannak, tedd azt, amit szeretnél, gyakorlatilag sehonnan nem ér rossz hatás.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód még mindig a Halak jegyében áll, rangját vesztett állapotban, viszont kellemes fényszöget kap a Vénusztól. A mai napnak vegyes hatásai lesznek, nem kell unatkoznod. Számíthatsz ingadozásokra a pénzügyekben, ez a negatív oldala. Viszont kedvező hatást gyakorol a Vénusz a beszédre, előadások tartására, írott darabok előadására, írásos munkák elkészítésére, valamint kereskedelmi üzletek lebonyolítására.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold kellemetlen fényszögben áll a Vénusszal. Sajnos nem a legjobb dolgokra számíthatsz szívügyekben, előfordulhat, hogy csalódnod kell valakiben, miután a Vénusz a fiatal hölgyeket jelöli, ez inkább a barátnőd lehet. Előfordulhatnak kisebb-nagyobb problémák a gyomroddal kapcsolatban, főleg, ha nem tartod be az előírt diétát. A nap tanácsa: igyekezz mindenkivel barátságos maradni.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap szívesen lustálkodna még egy kicsit, de sajnos nem teheti. Úgy fogod érezni, hogy nem a legmegfelelőbb ez a nap arra, hogy teljes erővel belevesd magad a munkádba. Sajnos mégis erre fog kényszeríteni az élet, de legalábbis a főnököd ezt kívánja majd tőled. Igyekezz tárgyilagosnak maradni, és fogd magad vissza, amennyire csak lehet.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr nem sokat lépett előre ma, talán csak egy fél lépést, így kellemetlen fényszögbe került a hatalmat jelző X. házzal. Feletteseid lehetőséget adnak neked arra, hogy elmondhasd terveidet, és világossá tehesd véleményedet bizonyos ügyekben. Fontos, hogy hallgasd meg az ő véleményüket is, és tényleg vedd figyelembe, amit közölnek veled.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz kellemesen cseveg ma a Merkúrral. Ma inkább hagyd holnapra a kötelezettségeidet, és lazíts azon a szoros fegyelmen, ami most körülvesz. Inkább menj egy kicsit vásárolni, alkalmas a mai nap a befektetésekre, ha tudod, hogy hol van a határ a költekezésben, a szerencse ma igazán végigkísér mindenhol. Igyekezz mindenben mértéket tartani, mert előfordulhat, hogy extravagáns vágyaid támadnak.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygódat a Hold nem vigasztalja. Próbálj meg óvatos lenni a pénzügyeidben. Sajnos nem alkalmas ez az idő sem a kockázatos vállalkozásokra, sem a szerencsejátékokra. A Plútó ilyen állásánál a kelleténél nagyobb kiadásra kell számítanod, vagy a körülményektől függően, vagy meggondolatlan költekező helyzeted következtében.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter ma saját házában él, és nagyon jól érzi magát. Ez a bolygóállás jelzi, hogy lelkes, kellemes, csinos, reményteli, szeretetre méltó és szerencsés ember vagy. Szabadon mozogsz, szabadon gondolkodsz, és mégis van hited, és képes vagy alaposan végezni a tennivalóidat. Kiváló időszak köszönt rád, többé-kevésbé mindenben szerencsés leszel.








Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygódat ma nemcsak a Mars támadja, hanem ebben a Neptun is a segítségére van. Sajnos ez az egészségedre nincs jó hatással. Előfordulhatnak ízületi bántalmak, reumatikus problémák, artériás zavarok, magas vérnyomás és hasonló problémák. Tégy meg minden óvintézkedést, pl. menj el a szükséges kivizsgálásokra, tartsd be a diétádat, szedjél megfelelő vitaminokat.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Vigyázz nagyon az egészségedre, és ne kezdj bele semmi olyasmibe, ami túlzott erőfeszítést igényelne. Kerüld a drogokat, még az előírt gyógyszerekkel is legyél óvatosabb. Önbizalmad most egy kicsit alábbhagy. Nehéznek tűnhet a továbblépés, de nem kell feltétlenül feladnod a harcot, nemsokára új erőre kapsz. Várd meg ennek a tranzitnak a végét, mielőtt még valami újabb nagy dologba vágnád a fejszédet.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz ma eléggé nehéz helyzetben van, szerencsére azért a Jupitertől kap egy kis támogatást. Az erőteljes idealizmus és segíteni akarás időszakát éled majd. Ha idealizmusodat valamennyire ellenőrzésed alatt tudod tartani, és sikerül legalább a lábujjhegyeddel a realitások talaját érinteni, értékes tudásra tehetsz szert. Példátlan lehetőségeket kapsz anyagi és szellemi kiterjedésre egyaránt, megfoghatatlan erők segítsége által.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top