nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03. 30. péntek)

Napi horoszkóp (03. 30. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars az égi horoszkóp hivatásházának uralkodójaként tartózkodik a nyilvánosság házában. Így ma a karriered, munkád kapcsolatba hozható a nyilvánossággal, közéleti tevékenységgel, tömegekkel. Könnyen jelezheti azt is, hogy nagyobb munkát kapsz, ahol egy adott partnerrel kell majd együtt dolgoznod. Kedvesed is jelentős szerepet játszhat a karrieredben.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A Vénuszt ma a Szaturnusz hátráltatja és dorgálja. Ám ez a kellemetlen kapcsolat csak csökkenti a nyereséget, de nem szünteti meg. Ne engedd meg magadnak, hogy túl mélyre repülj. Ne változtass semmin, amíg el nem múlik ez a hét. Ma lehetséges, hogy sokkal sötétebb hangulatod lesz, mint általában, de a dolgok nem olyan kilátástalanok, mint te gondolod.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ma már a 9. ház valamelyik szobájában ébredt fel. Ma vagy szellemi dolgokkal, vállalkozásokkal, vagy utazásokkal, költözködésekkel kell foglalkoznod. Jól gondold meg, mibe kezdesz, mert az ügy tartós lesz, és számodra mindenképpen kedvező.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold ma szemben áll a Merkúrral. Ez a nap alkalmas arra, hogy tiszta logikát igénylő tárgyalásokba bocsátkozz vagy vitába szállj. Érzelmeid és a józan megfontolások konfliktusba kerülhetnek egymással. Ösztönös reakcióid gyermekkorodból visszamaradt beidegződések és előítéletek mintáit követik az ésszerű gondolkodás helyett.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap alig mozdult ki a házból. Kapcsolataid nyugodtak és kellemesek lesznek, másokkal együtt sokkal jobban tudsz együtt szórakozni, és dolgozni is. Kiváló lehetőségeid lesznek arra, hogy megnézd, hányadán állsz, és igazíts a dolgokon, ha kell. Vizsgáld meg, mennyire jól haladtál az önmagad által kijelölt úton.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ma együtt áll az Uránusszal, mely elsősorban a stresszért felel. Érzelmeidnek próbálj meg hangot is adni, ne fojtsd el magadban. Lehetséges, hogy annyira felkavart érzelmi állapotban vagy, hogy ez most mégsem fog simán menni. Vigyázz arra, nehogy olyat mondj, amit később megbánhatsz. Jobb, ha a fontos döntéseket későbbre halasztod.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygódnak nem sikerül kiszabadulnia a Szaturnusz szorításából. Hajlamos leszel félrevonulni, és hideg fejjel mérlegre tenni kapcsolataidat, illetve azok jelentőségét. Próbálj egy kicsit megállni, nézz önmagadba, és vizsgáld át párkapcsolatodat. Ha tudsz, változtass a viselkedéseden, hogy javíthass rajta, de ha úgy érzed, te már nem tudsz változni, akkor vess véget neki!








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó ma randevúzik testvérével, a Marssal, akivel van mit megbeszélniük. Ez a bolygókapcsolat a nagy tervek készítésének és kivitelezésének kedvez. Ragyogó alkalmaid nyílnak ingatlanügyek rendezésére. Ha most kezdenéd, akkor jó időszakot választanál az építkezésre vagy felújításra, legyen az bármilyen épület vagy egy intézmény szervezeti része. Sok mindent megvalósíthatsz az elkövetkező napokban, hiszen rengeteg energiával rendelkezel.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygódat még mindig nem hagyja nyugton sem a Merkúr, sem az Uránusz, emiatt akár komoly problémákkal is találkozhatnál. A Merkúr nagyon beszédes bolygó, alig várod, hogy továbbadhasd az általad fontosnak tartott információkat. De inkább magadban kellene tartanod ezeket, nézd meg, nincs-e hiba a részletekben, hogy tényleg annyira fontos-e a dolog.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygódat, a Szaturnuszt egyik bolygó sem segíti. A ma jelen lévő kellemetlen fényszögek hátráltatásokat és akadályoztatásokat mutatnak minden elektromossággal kapcsolatos dologban. Így ne csodálkozz azon, ha levelezéseidben vagy telefonjaidban csak nagy személyes erőfeszítések árán jutsz sikerre. A mai fényszögek nem használnak a nevelésben, így gyermeked ellenőrzőjének vizsgálatát halaszd későbbre.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz még mindig kellemetlen fényszögeket kap. Jó alkalmaid kínálkoznak, csak lehet, hogy rosszul használod fel őket. Belsőleg a nagy gondolatok és elképzelések konfliktusa egy időre visszatarthatja nálad a haladást, de ugyanakkor a dolgok végső kitisztulását, leülepedését is eredményezheti.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz nem tud elillanni a támadások elől. Félreértések okozhatnak nehézségeket kapcsolataidban, igyekezz pontosan fogalmazni, és egyelőre fogadd el a hangulatváltozásokat. Nagyon érzékenyen reagálsz mások érzésvilágára, és talán a kelleténél jobban a befolyásuk alá kerülhetsz. Kerülj el mindenkit, aki negatív rezgéseket áraszt. Egy szerelmi kapcsolat is elindulhat ilyenkor, amely teljesen talajtalan, úgy érzed azonban, hogy ennek ellenére mégsem tudsz szabadulni tőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top