nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 01. vasárnap)

Napi horoszkóp (04. 01. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars már zöld lámpát kapott az égi horoszkóp kereszteződésénél, de a Szaturnusz még mindig lassítja. Lehet, hogy a célnak kell szentesítenie az eszközt, vagyis módosítanod kellene terveiden, de ezzel egy időben javulnak majd az esélyeid. Fontos, hogy megállj egy picit, gondold át, mit is szeretnél valójában, ezzel nagyban javíthatsz az esélyeiden.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A Vénusznak ma három kellemetlen kapcsolata is van, ez már legyen neked komoly figyelmeztető jel. Ez a bolygókapcsolat sajnos alattomosságot és ravaszságot jelez, lopásokat sokkal alacsonyabb szinten élő személyek által. Olyan valaki is elveheti ma a jókedvedet, akit az összes barátja elhagyott, és rád vetíti ki a szerencsétlenségét. Előfordulhatnak veszteségeid idősebb személyek által is.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ma együtt áll az Uránusszal. Az Uránusz a hirtelen, váratlan események bolygója. Különös óvatosságra van ma szükséged, főleg vezetés közben. Légy nagyon körültekintő, tartsd be a közlekedési szabályokat, ma a legapróbb hiba is balesethez vezethet. Emellett kerüld el a vitákat.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold ma a saját jegyében ébred. Romantikusnak látszik ez a nap. Lehetséges, hogy meghívást kapsz egy tengerentúli utazásra, vagy valaki megkér arra, hogy intézd az ilyen irányú ügyeit. Ettől függetlenül legszívesebben otthon maradnál egy kis időre, de ha lehet, ezt ne tedd, legalábbis ne egész nap. Inkább beszéld meg érzéseidet valamelyik bizalmas barátoddal.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap ma az ég aljáról indul útjára. Ha valami nem sikerül, gyorsan felejtsd el, és azon legyél, hogy a másik irányba el tudj indulni. Nagyszerű alkalmaid nyílnak majd a vakációzásra. Lehetséges, hogy azt gondolod, valaki ellened dolgozik, állj meg, gondold át, és lásd be, hogy ebben nincs semmi szándékosság.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygódat, a Merkúrt sajnos sok bolygó támadja a mai napon. Hangulataid és érzelmeid szinte percről percre változnak, és ezt valahogyan ki kell tudni fejezni. Tedd hát meg, de készülj fel arra, hogy hagyod a többieket is szóhoz jutni. Lásd be, hogy érzéseid és egyes nézeteid épp most változásokon, kiigazításokon mennek keresztül.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma a Szaturnusz és a Neptunusz kereszteződésében áll. Szárazság és árvíz között kell választanod. Hajlamos lehetsz a depresszióra, talán komoly haragban leszel a világgal, és az események rákényszeríthetnek arra, hogy olyan oldalról is megismerd magad, amit igyekszel mások elől, sőt magad elől is elrejteni. A nap tanácsa: ne vedd túl komolyan az átmeneti lehangoltságot.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygódat, a Plútót ma Hold anyó kéri számon. Ez a bolygókapcsolat sajnos egy családtag egészségügyi problémáját jelzi, talán édesanyád panaszkodik majd egy kicsit, de ez közel sem biztos. A Hold hatására lehetséges, hogy pár napra elköltözöl, jobban is teszed, hiszen kellemetlen otthon lakni, ha az ember a lakásában javításokat, fejlesztéseket végeztet.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygódat ma a Hold is segíti a Szaturnusszal együtt. Szerencsés dolgokra számíthatsz elsősorban hölgyekkel kapcsolatban. Népszerűséget élvezhetsz, akár a munkádban, akár a magánéletedben. Továbbá kedvező változásokra számíthatsz, új ismeretségeket köthetsz, hiszen pozitív, feldobott, barátkozó hangulatban vagy.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz nyűgein a Jupiter igyekszik enyhíteni. Használd ki a lehetőségeidet arra vonatkozóan, hogy megszervezd pénzügyeidet és bebiztosítsd jövőd anyagi alapjait. Most képes vagy jól tervezni, aminek hamarosan meg is lesz a haszna. Az idősebb, illetve befolyásos személyek segítsége is jól jön neked most.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz kellemetlen kapcsolatba került a Holddal. Az anyagi ügyek esetleg elhanyagolódnak, mert a szórakozás fontosabbá válik a megszokott dolgoknál. A túlzott optimizmus, vagy a nemtörődömség, vagy a beteges spekulációk komoly anyagi veszteséget okozhatnak. Az anarchia aspektusa ez, lázadsz az ellen, ami van, inkább intellektuálisan, mint gyakorlatilag.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz ma még marad a Szaturnusz fogságában. Amit ilyenkor látsz vagy érzel, az egyszerűen nem biztos, hogy úgy is van. Nem úgy fogod fel az eseményeket és az embereket, ahogyan azok a valóságban vannak. Minden problémát – családi életedben is – azonnal vegyél kezelésbe, mihelyt felmerülnek. Az Uránusz még a Halak jegyében áll, nem kellene most semmilyen ügyben fontos döntést hozni, amit ma nem tudsz elintézni, az ráér holnap is. Tartsd távol magad az okkult vagy spiritiszta kísérletektől is. Várd meg ennek a hónapnak a végét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top