nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2007. április 02-tõl április 08-ig

Heti horoszkóp 2007. április 02-tõl április 08-ig




Kos

A Nap a saját jegyedben rettentő aktívvá, de akár figyelmetlenné tehet, így pici félreértésekbe keveredhetsz, de ha odafigyelsz az előjelekre, akkor ügyesen elkerülheted ezeket. Figyelj arra, hogy mindent elég világosan fogalmazz meg, és ne hagyd, hogy bárki kiforgassa a mondanivalódat. Az sem baj, ha inkább kétszer elmondod azt, amit fontosnak tartasz.
Szerelem: Kapcsolatodban játssz nyílt kártyákkal, különösen akkor, ha új ismeretség lehetősége bukkan fel a napokban… A magányosoknak is megvan az esélyük az új szerelem megérkezésére, csak nekik nem kell titkolniuk senki előtt.









Bika

Nem mindig élvezed a nyüzsgést, ami a mindennapokban körülvesz téged, bár ha hirtelen néhány problémás üggyel kell megbirkóznod, azt is talpraesetten megoldod. Most mégis lesz alkalmad arra, hogy valami igazán maradandót tegyél le az asztalra, s akár hosszú távra is megalapozd a karrieredet. Tegyél meg mindent a sikerért, munkád gyümölcse végre beérhet.
Szerelem: Párkapcsolatoddal minden rendben van, igazán nincs okod az aggodalomra. A magányos Bikák most nagy lehetőséget kapnak a sorstól, hogy megismerjék az igazit.






Ikrek





Nem fogod találni a helyed szerdáig, úgy érezheted, hogy nem kapod meg azt a figyelmet, amelyet környezetedtől elvárnál. A megoldást ne a bezárkózásban vagy a sértődöttségben keresd, és ne is zárkózz be otthonod négy fala közé. Neked kell feloldanod görcsösségedet. Próbálj meg kedvesebb lenni környezeteddel, s azt tapasztalhatod, hogy gyorsan minden visszazökken az eredeti kerékvágásba. Szerelem: Az érzelmek terén kialakulhat némi konfliktus, de ez ne aggasszon, hisz gyorsan lenyugodnak a kedélyek. Ha még keresed az igazit, akkor ezt a hétvégére időzítsd!










Rák

Kerülj minden vitát, sőt még a konfliktus lehetőségét is a hét első napjaiban. Még ha igazad is lenne, a lehetőségek nem a te oldaladon állnak. Felesleges idő- és energiapazarlás bármilyen vitába belegabalyodni, különösen, hogy nem is fontos ügyről van szó. Indulataidat inkább sportolással, karrierépítéssel vagy szórakozással vezesd le. Esetleg vegyél ki pár nap szabadságot.
Szerelem: Ha még magányosan telnek napjaid, a hétvége alkalmas arra, hogy flörtölj és randevúzz. A párkapcsolatban élőknek szintén fellendülhet a kapcsolatuk, töltsék házon kívül a hétvégét.











Oroszlán

Ezen a héten a karriered kerülhet előtérbe, egyértelmű hát, hogy mindent be kell vetned a változás érdekében. A hivatásodban kínálkozó kihívásokra azonnal reagálnod kell, nem játszhatsz Pató Pált. Igazán akkor jársz jól, ha kikéred környezeted véleményét is, „több szem többet lát” alapon. Figyelj az érzéseidre és a vágyaidra, hatodik érzéked is segít a helyes út megtalálásában.
Szerelem: Érzelmek terén is nagy fordulatok következhetnek be. Vagy a végleges elkötelezettség, vagy akár a szakítás is megtörténhet. Ha még nincs partnered, pénteken robbanásszerűen érkezhet egy kapcsolat az életedbe.











Szűz


Ezekben a napokban csak egy dologra kell nagyon összpontosítanod: ne félj a munkától, ne félj az új kihívásoktól, a tanulástól. Egy kissé megterhelő időszak következhet, de ha sikerül túljutnod ezen, gyorsan elfelejted a megpróbáltatásokat. Ne halogasd a dolgaidat, a családod, a barátaid is támogatnak, mindent el tudsz végezni, ha igazán akarod.
Szerelem: Érzelmek terén hozhat egy-két kellemetlen percet ez a hét, nemcsak a párkapcsolatban élőknek, hanem a szingliknek is.










Mérleg

Szerdáig a Hold a saját jegyedben jár, kissé lelassíthat, így mostani ötleted, vágyaid vagy elképzeléseid nem biztos, hogy egy csapásra sikerre vihetők. Persze ez még nem jelenti azt, hogy ne próbáld megvalósítani ezeket később, csupán arra hívja fel a figyelmedet, hogy légy türelmesebb, és egyenként tedd meg a lépcsőfokokat. Légy egy picit megfontoltabb, legyen szó bármilyen ötletről.
Szerelem: Nem célravezető, ha minden vágyadat és akaratodat a párodra próbálod zúdítani, ez csak konfliktusokhoz vezethet. Ha még szingli vagy, a párkeresést időzítsd a hétvégére.










Skorpió


Nagyon is tisztában vagy azzal, hogy munkád területén a gyakorlatiasság és a megfontoltság a célravezető ahhoz, hogy megvalósítsd kitűzött céljaidat. Ezen a héten mégis előfordulhat, hogy kissé hebehurgyává és felszínessé válsz, mert egyszerűen unod az aprólékos, pepecselős munkát, nincs kedved ahhoz, hogy mindennek alaposan utánajárj. Ez most érthető, de nem célszerű!
Szerelem: Érzelmi téren viszont pozitív változások várnak rád. Párkapcsolatodat képes vagy megerősíteni, ha magányos vagy, akkor új kapcsolatot építeni.










Nyilas

A hét végén a Hold téged erősít, de már a hét közepén több jó lehetőség is kínálkozik számodra az élet más-más területein. Kaphatsz egy új munkaajánlatot, újabb pénzkereseti források is felbukkanhatnak. Ez igencsak felvillanyozza az unalmas hétköznapjaidat, de azért légy körültekintő, amikor igent mondasz egy-egy lehetőségre. Hiszen hamar kiderülhet, hogy semmi sem annyira kedvező, amilyennek az első pillanatban látszik. Szerelem: Szombaton moccanj ki otthonról, ha van párod, szükségetek van a kikapcsolódásra, ha még nincs, akkor pedig ismerkedésre alkalmas az ünnepi hétvége.











Bak

Úgy tűnik, ismét csak halogatod a tennivalóidat. Bizonyos esetekben ez nem probléma, sőt egyenesen előnyös, de most az időhúzás komoly gondot okozhat neked. Jól tennéd, ha tudatosan elkerülnéd azt, hogy fáradságosan, dupla energia és idő felhasználásával kelljen majd pótolnod azokat a dolgokat, amelyeket most el akarsz hanyagolni.
Szerelem: Ha esetleg párkapcsolati problémád van, akkor itt az ideje egy nagy beszélgetésnek. A kapcsolat menthető, de az időhúzás felesleges. Ez a hét nem a legkedvezőbb új kapcsolat kialakítására.











Vízöntő

A Mars a héten elhagyja a Vízöntő jegyét, de így is támogatja kreativitásod kibontakozását. Számos olyan ötleted lehet, melyek segítségével előrébb juthatnál karriered terén, azonban a kivitelezésnél lépten-nyomon falakba ütközhetsz. Mégsem kellene feladnod vágyaidat már az első buktatóknál. Ragadd meg azokat a lehetőségeket, melyeket a sors felkínál!
Szerelem: Párkapcsolati téren szép napok várnak. Ha van párod, elmélyülhetnek az érzelmek, ha még a szinglik táborát erősíted, mondj igent mindenre!










Halak
A Merkúr lassan kihátrál a Halak jegyből, de a mostanában egyensúlyba került érzelmi világod nem tud kibilleni a helyéről, teljes a harmónia körülötted. Ez persze nem jelentheti azt, hogy megnyugodhatsz, lepihenhetsz. Most kell csak igazán törtetned céljaid eléréséért. Akkor teszed jól, ha az energiáidat jól összeegyezteted az érzelmeiddel is, kérd ki környezeted véleményét, ha döntés előtt állsz.
Szerelem: Kiegyensúlyozottságodat partnerkapcsolatodban is megtalálhatod, élj a lehetőséggel, halmozd el párodat szeretettel. Ha még keresed a Nagy Őt, mutasd meg ezt a harmonikus arcodat a nagyvilágnak, lesz, aki felfigyel rád…



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top