Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 03. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars legalább egy hónapra kibérelte az égi horoszkóp 12. házát. Úgy érzed, nagyon jólesne most egy kicsit elvonulni, elutazni valahová, lehetőleg tengerpartra vagy tengeren túlra. A bolygóállások ezt lehetővé is teszik neked, de számíts arra, hogy lesznek, akik nagyon is ellenezni fogják, pl. a feletteseid, vagy esetleg valamilyen pénzügyi tranzakciót kell lebonyolítanod, ami késlelteti ezt az utazást.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód kellemetlen fényszögek gyűrűjébe került. Ebből a Szaturnusz fogsága a legnehezebb. Ezzel magyarázható, hogy nagyon elégedetlen vagy, rengeteget dolgozol, és sokszor a szórakozást is feláldozod a munkáért. Nehézségeid lehetnek a párkapcsolatban is, mert kissé zsugori lettél érzelmi téren, így mások érzéketlennek érezhetnek téged.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygódnak nem nagyon sikerül továbblépni a Halak jegyéből, bár itt közel sem érzi jól magát. Pontosan ezért nagyon fontos neked, hogy harmonikus környezetet teremts magadnak, mert sokkal jobban reagálsz bármire tudat alatt, mint tudatosan. Nagyon szeretsz jól informált lenni, kimondottan hasznos lehet, ha a napokban állandóan szól a lakásodban valami, rádió, televízió stb.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold ma a bal lábával lépett le az ágyról, szópárbajra hívta ki a Napot maga ellen. Kicsit szeretnél ma lustálkodni, de a feletteseid ragaszkodnak ahhoz, hogy a munkahelyeden végezd el a feladatokat. Elég energikusnak érezheted magad, de komplikálhatod, esetleg alá is aknázhatod a helyzetedet, ha hagyod, hogy életed különböző területein szétcincáljanak. Dolgozz e kötélhúzás megoldásán, és akkor sokra viheted.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap ma boldogan mosolyog a világra, igazán neked sem lehet túl nagy gondod. Bőséges testi és lelki energiával fogsz rendelkezni. Természetesen rendben van, hogy meg akarod mutatni magadat egy kicsit a világnak, vagy élére akarsz állni a változásoknak. Tedd hát meg, de ne feledd a többiek tudomására hozni, hogy nélkülük nem jutnál előrébb.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ma is hátrányos helyzettel indul körútjára. Kellemetlen fényszöge a Szaturnusszal nem múlik. Próbáld ellenőrizni minden lépésedet, minden új elképzelésedet és felismerésedet, mielőtt végleges döntésekre vagy következtetésekre jutnál. Agyad most nagyon magas fordulatszámon pörög, minden irányból elárasztanak újabb és újabb ötletek, eredeti meglátások.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, bár saját házából dirigál, mégsem úgy mennek a dolgok, ahogyan szeretnéd. Tényként kell elfogadnunk, hogy természetedből fakadóan minden helyzet előnyeit és hátrányait is alaposan meg szoktad vizsgálni, ki szoktad értékelni, mielőtt végleges döntést hoznál. Ám ha már meghoztad azt a bizonyos döntést, vasakarattal végig is viszed a dolgokat, és akkor már nem ismersz sem tréfát, sem lehetetlent.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygódra ma a Hold is csak mosolyogni tud. A két bolygó kellemes kapcsolata nagyon mély érzelmekről árulkodik a lelkedben, viszont azt is jelzik, hogy ezeket az érzelmeket te nagyon jól tudod kontrollálni. Nagyon fogod élvezni a másokkal való érintkezést, ám figyelj arra, hogy ne pazarold idődet a felületes kapcsolatokra. Maradj előtérben, ne vonulj vissza, és ne távolíts el magadtól másokat.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter ma kellemetlen fényszögben áll a Merkúrral. A Merkúr a szomszédokat szimbolizálja, légy velük nagyon udvarias, bármi is legyen a véleményed, ne most közöld velük. Kedvesed is bal lábbal ébredt ma, próbáld eltűrni a rigolyáit, ezzel is ki tudod mutatni feltétel nélküli szeretetedet. A tegnapi kedvező hatások viszont mára is érvényesek, használd ki a lehetőségeket, sok függő ügynek a végére érhetsz.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygódat, a Szaturnuszt ma nagyon nem kedveli a Vénusz. Ez a kapcsolat nem ismer kompromisszumot, csak szélsőséges magatartást. Feltehetően mindezek hátterében egy hangyányi kisebbrendűségi érzés és a csalódásra való hajlam (Szaturnusz) áll. Inkább alábecsülöd, leértékeled magad, nem teremtesz kapcsolatot, „aláválasztasz”, meg sem próbálod egy adott kapcsolatban realizálni titkos szerelmi igényeidet, elképzeléseidet, csak hogy ne csalódj.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz kellemesen kapcsolódik a Jupiterhez. Váratlan módon talál rád majd a szerelem, hiszen a Jupiter éppen a barátságot és a szociális segítséget adja hozzá ehhez a naphoz. Lehetséges, hogy váratlanul egy régi szerelmeddel fogsz összetalálkozni, és hirtelen ráébredsz majd arra, hogy az érzések a szívedben egyáltalán nem halványultak el.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz előtt most a Szaturnusz magasodik teljes nagyságában. Most ügyes vagy és kreatív. Sokszor magadra vállalod a mások által elkövetett dolgokat is. Valahogyan meg kellene szabadulnod a saját sikertelenségedtől való félelmedtől, szembesülnöd kell a konkurenciával, és meg kell tanulnod saját magadat szeretni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top