Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 04. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygódat, a Marsot ma a Hold ringatja álomba. Ne is számíts arra, hogy most keményebben tudsz majd viselkedni. Érzelmi kitöréseid teljesen átszínezik ma a másik nemhez fűződő kapcsolataidat. Minden érzelmet, legyen ez szerelem vagy utálat, még a hajszáladban is fogod érezni. Igyekezz azon, hogy érzelmeid túltengése ellenére is tudd ellenőrizni viselkedésedet.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód még ma sem szabadul a Szaturnusz fogságából, csak tetőzi a bajt az életedben. A Szaturnusz jelzi az idősebb embereket és a korlátozásokat. Sajnos előfordulhatnak problémák a szüleiddel vagy a nagyszüleiddel, esetleg olyan emberekkel, akiket ilyennek tekintesz. Valódi érzelmeidet nagyon nehezedre esik kifejezni, ezért ha teheted, költözz el tőlük. Készülj fel arra is, hogy számos engedményt kell tenned a héten.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód marad továbbra is a Halak jegyében, ma együtt áll az Uránusszal, a hirtelen, váratlan események bolygójával. Ez egy kellemetlen kapcsolat, önfejűvé változol tőle, hajlamos leszel mindent drámai módon kezelni, viszont hasznos ez a kapcsolat mindenféle tudomány tanulmányozására, mint pl. az emberi viselkedés, pszichológia, elektronika stb.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold ma kellemes körben beszélget a Marssal. Ma tele vagy energiával. Törekvő, szilárd, határozott és mozgékony leszel, a lustaság széles ívben elkerül. Kivételes módon érzékennyé is tehet ez a bolygókapcsolat, és lehetséges, hogy az összes energiádat az alkotó elfoglaltságodra fogod irányítani. Ez az aspektus pozitívan hat az egészségedre, miután a fizikai erőt szimbolizálja.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Minden ragyogó ma, uralkodó bolygód az ég tetején áll, csak kellemes fényszögeket ad és kap. Képes leszel nagyon koncentrálni, és megfelelően szervezni a dolgokat. Felelősségteljes, erényes és rendezett életet élsz. Ez az aspektus hosszan tartó sikereket ígér neked, és nagyon jó egészségi állapotot. Igazán boldog lehetsz, családod minden férfi tagjára is igaz lesz ez az állítás.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Sajnos uralkodó bolygód helyzete nem javul egyáltalán, így kevésbé tudsz sikeres lenni. Agyad úgy pörög, mint a motolla. Felfokozott szellemi aktivitásod ideges tüneteket okozhat. Jelentkezésük esetén végezz minél többször tudatos lazító gyakorlatokat, és egyszerűen hagyd a maguk módján zajlani az eseményeket, míg tart ez a tranzit, anélkül, hogy túlzottan izgatnád magad miattuk.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A Vénusz még a saját jegyében áll, és továbbra is kacérkodik az Uránusszal. Most igazán összhangban lehetsz akár saját magaddal, akár az égiekkel. Már túl kellene lenned azokon a napokon, amikor a bizonytalanság uralta az idődet, az aggódáson, az idegfeszítő őrlődéseken, már magabiztosan és fokozott tetterővel kellene indulnod a jó irányba. Próbálj meg jelen időben, egyes szám első személyben és kijelentő módban fogalmazni.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó még mindig nagyon jó pozíciót foglal el az égi horoszkópban. Kapcsolataid, mindenféle kapcsolatod, most szorosabbá és jelentőségteljesebbé válnak, lehetőséged nyílik arra, hogy változtass rajtuk, és ezáltal alkalmasint az életeden is. Lehet, hogy magad szolgálsz eszközként partnereid vagy közeli barátaid életének fontos változásához. Arra vigyázz, hogy indítékaid önzetlenek legyenek.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygódat, a Jupitert továbbra is szócsatába hívja a Merkúr. Barátaid között található egy nagyon kedves ember, aki szeret különös történeteket mesélni, igaz, hogy ártatlan történeteket, néha erősen eltúlozva és kiszínezve, soha semmi nem veszíti el a zamatát, ha Ő mondja el. Ne szólj érte, akkor sem, ha ez már súrolja a füllentés határát. Gondolataid most egy téma körül forognak, igyekezz nem eltúlozni az ügyet.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz egyre jobban haragszik a Vénuszra. Szerelmi téren a közvetlen, gyors megoldási mód szinte lehetetlen. Nem várhatod, hogy kedvesed egyik napról a másikra gyökeresen megváltozzon, azaz hogy a párválasztásában és a kapcsolatában magabiztos legyen. Neked kell most többet tenni azért, amit el szeretnél érni, élj vidáman, könnyedén. Ezt mondani könnyű, de igazi eredményt csak közvetett úton, önneveléssel érhetsz el.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz ma nem akarja elfogadni a Hold jó tanácsait. Ez a 150 fokot bezáró fényszög hajlamosít most téged arra, hogy gondolkodás nélkül cselekedj, és heves érzelmi kitörésekkel reagálj minden egyes érzelmi nyomásra. Igyekezz fejleszteni tevékenységed folyamatosságát. Semmit ne vegyél most biztosra, míg nem javul a helyzet körülötted.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Uralkodó bolygódnak sehogy sem sikerül szabadulnia a Szaturnusz látóköréből. Nagyon tehetséges vagy a pénzügyek területén. Nehezedre esik megkülönböztetni az igazi barátokat azoktól, akik képesek lesznek téged kihasználni. Nagyon szeretnél egy ideális partnert, néha szívesebben maradnál örökre magányos, mint hogy lemondj a saját ideáljaidról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top