Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 05. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars még mindig a Vízöntő jegyében vendégeskedik. A Vízöntő jegyéből erős impulzusokat küld neked, ma egyáltalán nincs szükséged példaképre. Ötletgazdagságodon meglepődnek az emberek, főleg azon, hogy egyáltalán nem ismersz lehetetlent. Először gondold át cselekedeteidet, mérd fel esélyeidet a sikerre, és csak azután lépj a cselekvés mezejére.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz sajnos sehogyan sem tud előbbre lépni a bolygók szorításából. Talán várnod kellene még a házasságkötéssel vagy az összeköltözéssel, mert nagyon boldogtalannak érezheted majd magad egy túl korán kötött házasságban. A jelen időszak legfontosabb kérdése, hogy meg kellene tanulnod, hogyan is kell kapcsolatot teremteni másokkal.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr még mindig rossz helyen lakik, a Halak jegyében, de ma már kap segítséget a Vénusztól, viszont kellemetlen kapcsolatban áll a Jupiterrel. Szükséged lesz igazolni, hogy a munkához, amit elvállalsz, rendelkezel az ahhoz kellő képzettséggel. Keresd elő a bizonyítványaidat. Számíts arra, hogy könnyen fel tud idegesíteni szinte bárki, és úgy érzed, képtelen vagy a taktikázásra.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold ma már a Skorpió jegyéből öntözi a virágokat. Egyszerre több irányba húz a szíved. Természetesen ez felbillenti belső egyensúlyodat, ami kapcsolataidban is nehézségeket okozhat. Problémák adódhatnak az ellenkező neműekkel. Vonzalmad ébredhet egy hozzád képest egészen másféle személyiség iránt. Egy ilyenkor kezdődő kapcsolat lehet kellemes, örömteli időszak, de aligha lesz tartós vagy stabil.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap egy nagy háromszög felső csúcsán ragyogja be napjaidat. Szerencsés embernek mondhatod magad, aki valószínűleg jó családból származik és kedvező körülmények közé született. Az idősebb hozzátartozók sokat tesznek mostanában érted, és mindegy, hogy a szüleid szegényebbek vagy gazdagabbak, gondoskodnak róla, hogy ne háruljon rád felelősség, amennyire csak lehetséges, és hogy az élet viszontagságai ne érintsenek.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr már távolodik az Uránusztól, de még annak látókörében jár. A robbanékony Uránusznak és a higanymozgású Merkúrnak ebben a konfigurációban az a fontos dolga, hogy figyelmeztessen arra, hogy ma nagyon óvatosnak kellene lenned vezetés közben. Minden hirtelenkedés, heves mozdulat, rossz helyzetfelismerés egy járműben igen veszélyesnek bizonyulhat, sőt akár balesethez is vezethet.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma nagyon kellemetlen fényszögben áll a Neptunusszal. A Neptunusz uralja a fátylakat, a ködöt és a feltételes módot. Próbáld meg az ilyen fogalmazást elkerülni. Véletlenül se használd a „ha”, az „esetleg”, a „talán” szócskát. Légy tudatában annak, hogy kiváló diplomáciai, taktikai képességgel rendelkezel, és remek adottságaid vannak arra, hogy a szemben álló feleket kellemes helyzetbe tudd hozni.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó még mindig kitűnő kondícióban van. Nagyon jó időszakod következik művészi és tudományos alkotómunkához. Intuitív képességeid javulnak, különösen meditáció révén. Kiváló alkalmak kínálkoznak okkult, metafizikai, misztikus vagy lelki tanulmányokban való elmélyedésre éppúgy, mint tudományos vagy műszaki tanulmányokra.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A Jupiter és a Merkúr vitájához ma az Uránusz is csatlakozik. Lehetséges, hogy elmulasztottál egy orvosi vizsgálatot? Gyorsan pótold! A dolgok megítélésében komoly hibákat is elkövethetsz a tények félreértése vagy félremagyarázása miatt, a nézetek és elképzelések eltúlozása miatt, vagy egyszerűen az ismeretek hiánya miatt. Sajnos szívesen beleavatkoznál olyan tervekbe vagy ötletekbe, amelyekről a legkisebb fogalmad sincs, ez a Merkúr kellemetlen fényszögének tudható be.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz továbbra sem engedi boldogulni a Vénuszt. Ha nem vagy sikeres jelenleg a szerelemben, akkor törekedj sikerre a hivatásodban, munkádban. Itt biztosabban mozogsz, gyorsabban és könnyebben nyersz önbizalmat, ami aztán kisugárzik érzelmi életedre is. Ha van lehetőséged művészettel foglalkozni, az is nagy segítségedre lehet.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygódnak, az Uránusznak több kellemetlensége lesz, mint jó percei. Nagyon nagy szükséged van a rendszeres pihenésre és felengedésre, hogy meg tudj küzdeni az előre nem látható problémákkal, melyeket ez a fényszög hozhat, akár a hivatásodban, akár az otthoni ügyekben, akár a családi ügyekben.







Halak (február 19. – március 20.)


Kedves Halak!
Nem vagy híres az agresszivitásodról, de azért néha neked is megvannak a sajátos felszín alatti mozzanataid arra, hogy harcot robbants ki, különösen, ha a túlélésed a tét. Egész életedet mély érzelmek jellemzik, és ha megérinti a lelkedet egy kis drámai szituáció, azt erős hatásként élheted meg. Szívesen adsz tanácsokat, ugyanakkor nagyon is könnyű hatni rád. Vigyázz arra, hogy ne sok pesszimista ember vegyen körül, mert ennek negatív eredménye lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top