nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 07. szombat)

Napi horoszkóp (04. 07. szombat)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars ma összecsomagolt, és elköltözött a Halak jegyébe. Érzelmi életed nagyon felerősödik, bár fizikailag erős vagy, mégis, viselkedésed kiszámíthatatlan lesz. Környezeted nagyon furcsának fog találni, egy ideig alkalmazkodó, együtt érző leszel, és ezért könnyű lesz téged kihasználni. Túlzott érzékenységed negatívan hat most az önbizalmadra.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygódat, a Vénuszt az Uránusz szórakoztatja ma. Ha ilyen állások lennének a születési horoszkópodban is, akkor jó matematikus lehetnél, statisztikus vagy hadvezér. Szeretnél szabadulni most bizonyos nyomás alól, ha tehetnéd, minél messzebbre szöknél, de sajnos nem teheted. Ha azt érzed, hogy mások nem becsülnek eléggé, hajlamos vagy arra, hogy minden bajért másokat okolj. Próbáld meg rendbe rakni életedben azokat a területeket, ahol bizonytalannak érzed magad.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygódon, a Merkúron még érezni egy picit az Uránusz illatát. Emiatt nem éppen tartózkodóan viselkedsz, véleményed bizonyos tárgyilagosságot jelez, ami ki tudja húzni a személyesség méregfogát. Szellemi folyamataidban a magasrendű objektivitásra is képes vagy, és akár az érzelmi zűrzavarok kellős közepén is meg tudod oldani a problémákat, sikerül a leggyorsabb és leglogikusabb utat megtalálnod.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold ma a Nyilas jegyében ébredt, és nem kívánja senki társaságát sem. Az igazság az, hogy tulajdonképpen túl érzékeny vagy, sok benned a kisebbségi komplexus a népszerűséget illetően, és irtózol attól, hogy önmagadat előtérbe told. Ez azzal az eredménnyel jár, hogy időnként előfordul, hogy abszolút bátortalanságod miatt nem megfelelő módon és nem megfelelő időben tolod magad előtérbe.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap mindkét sorsbolygóval a lehető legjobb fényszögben áll, igazán nem lehet okod most a panaszra. Bőséges vagyont és sikert hozhat ez a bolygókapcsolat, hatása azonban túlnyomórészt inkább intellektuális. Az átlagosnál nagyobb értelmi erővel rendelkezel. Nem kell sokat törődnöd most a gazdasági élet versenyével és nehézségeivel. Jobban szeretsz majd békében élni, leginkább természetes egyszerűségben.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr és az Uránusz még nem távolodott el kellő távolságban egymástól. Mindkét bolygó komoly hatással van az agyi működésre. Annyira gyorsan jöhetnek ötleteid, hogy alig tudsz lépést tartani velük. Most azzal törődj csak, hogy lejegyezd őket. Ha idegrendszered nem bírja agyműködésed felfokozott tempóját, idegi zavarok keletkezhetnek. Próbálj lazítani, és kivárni, míg a „vihar” elcsitul.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygódnak, a Vénusznak még mindig hallgatnia kell a Neptunusz szóáradatát. Mindenféle kapcsolatod érzelmi hőfoka megnő, bár ez nem lesz feltétlenül kellemetlen. Ne zárkózz el attól, hogy őszintén a mélyére tekints a dolgoknak. Ne állj ellen, ha változtatásokra van szükség. Engedd átalakulni és növekedni a kapcsolatot, hogy az ettől megerősödjön és elmélyüljön.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygódat, a Plútót egyetlen bolygó sem próbálja támadni, igazán élvezheted ennek az időszaknak minden előnyét. Sajnos fennáll a veszélye annak, hogy mások felett uralkodni szeretnél, ugyanis a hatalmat könnyedén meg tudod szerezni. Képes leszel arra, hogy a mindennapi élet álarca mögé láss, ezért jól tennéd, ha intenzíven foglalkoznál pszichológiával, filozófiával.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygódat a Merkúr továbbra sem engedi szabadulni. Sajnos előfordulhat, hogy elfelejtesz neveket vagy arcokat, és ezért most kínos helyzetbe kerülhetsz, talán kicsit szórakozott vagy. Kis dolgokban ma elővigyázatlan és könnyelmű is lehetsz. Figyelj arra, hogy szavaid hűvösek és nagyon precízek legyenek. Néha tapintatlan megjegyzéseddel zavarba hozhatod magadat és másokat is.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz végre kilépett már a Vénusz kapcsolatából. A következő meditációs gyakorlatok használnának ebben az időszakban. Ismételd magadban a következőket, és gondolatban próbálj azonosulni velük: kész vagyok egy új kapcsolatra, érzelmeimet, érzéseimet ki merem mondani, adni akarok, és nem a viszonzást méricskélem. „NEM ERÉNY, HA ELSZIGETELEM MAGAM, NEM LESZEK NEVETSÉGES, HA ÚGY ÉLEK, ÉRZEK ÉS VISELKEDEM, MINT MÁSOK.”









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz ma elég kellemetlen bolygókapcsolatok között kell, hogy szinten maradjon. A mai napra a következők lesznek jellemzők: gyorsaság és szellemi könnyedség, szabályosan ismétlődő időszakaszokban hirtelen és hajszálpontos, ösztönös megérzések, de nem nagy szilárdság és állhatatosság. Szellemi képességeidet nem mindig jól irányítod, és energiáidat néha temperamentumos kitörésekre fogod pocsékolni.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ne legyél túl kemény önmagadhoz. Az elvárásaid nagyon magasak, nem biztos, hogy ezeknek meg tudsz felelni. Valószínűleg most ebből adódik a belső konfliktusod. Változó világban élünk, és ebben a világban neked is változnod kell. Próbálj meg rugalmasabban viszonyulni a környezetedhez. Ellenvéleményeidet okosabban juttasd a többiek tudtára, vértezd fel magad, amennyire csak lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top