nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 08. vasárnap)

Napi horoszkóp (04. 08. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars ma írja alá a szövetséget a Plútóval. Két harcos bolygó jó fényszögben nagyon is energikus tud lenni. Igyekezz elkerülni mindenfajta összeütközést. Kívülről nézve nagyon nyugodtnak látszol, de viselkedésed elárulja belső nyugtalanságodat. Próbáld levetkőzni túlzott szégyenlősségedet. Ne engedd hangulatodat odáig „süllyedni”, hogy alkoholhoz vagy más droghoz folyamodj.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Végre ma a Szaturnusz egyáltalán nem látja uralkodó bolygódat, a Vénuszt, már csak a Neptunnal kell harcolnia. Meg kellene tanulnod kezelni hangsúlyos idealizmusodat. Meg kell tanulnod békét kötni a benned zajló harcokkal az érzelmeid és az ösztöneid között. A Neptun híres a csalásról, készülj fel arra, hogy téged is nagyon könnyű lesz félrevezetni, és érzelmekben, valamint pénzügyekben becsapni.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygódat még dédelgeti egy kicsit a Vénusz, de sajnos már nem sokáig. Képes leszel szerelmi vagy baráti vonzalmaidról vallani az érintetteknek, még akkor is, ha ilyesmiről egyébként nem szívesen szoktál beszélni. Lazíts, pihenj, élvezd a kellemes környezetet vagy az esztétikai örömöket. Ez a nap tényleg töltekezésre való.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód ma a lehető legjobbat szeretné kihozni magából, még akkor is, ha több bolygó kellemetlen fényszögekkel támadja. Figyeld meg azokat az embereket, akiket úgy látod, mások kedvelnek, és próbálj meg valamit eltanulni tőlük. Anyagi téren kisebb nehézségeket okozhat ez az aspektus, jó üzleti érzékre kell törekedni. Érzelmileg temperamentumos vagy, vödröket tudnál telesírni, ha megbántanak, vagy ha rájössz, hogy te bántottál meg valakit.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód még mindig mindkét nagy bolygó, a Szaturnusz és a Jupiter vendégszeretetét is élvezi. Ezek a bolygókapcsolatok nagyon jótékonyak és védelmezők. Manapság semmiben sem látsz szükséget. Elsőrendű szükségleteid rendszerint biztosítva vannak, akár több évre előre is. Ez a fényszög ugyanígy megvédhet a betegségektől, komoly balesetektől, s kiváló segítséget nyújt egyéb kártékony fényszögek rossz hatása ellen.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Szűz jegyét az Uránusz teljes hatókörében támadja, csak a Vénusz enyhít ezen valamicskét. Agyad annyira gyors tempóban működik, hogy gondatlanságod miatt hibák csúszhatnak bármilyen tevékenységedbe. Jobb, ha holnap újra ellenőrzöd, amit ma megtettél, vonatkozik ez az ételkészítésre is. Ha valamilyen fegyelmezett, aprólékos munkát kell elvégezned, készíts egy pontokba szedett, részletes munkatervet, és aszerint haladj lépésről lépésre.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz nagyon kellemetlen helyzetben van, már a Hold sincs vele barátságban. Igyekezz azon, hogy úgy viselkedj, hogy másoknak is megfeleljen vagy tetsszen. Vonzod azokat az embereket, akik azt kívánják tőled, hogy be tudd bizonyítani szerelmedet. Meg kellene tanulnod szétválasztani a fontosat a nem fontostól, különben egészségügyi problémáid keletkezhetnek.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma a Hold közelít uralkodó bolygódhoz, a Plútóhoz. Ez a mai nap a nagy tervek készítésének és kivitelezésének kedvez. Jó alkalom építkezésre vagy felújításra, legyen az bármilyen épület vagy egy intézmény szervezeti rendszere. Sok mindent megvalósíthatsz e tranzit alatt, mivel rengeteg energiával bírsz. Ha gondolod, és szükséged van erre, most szakíthatsz a múlttal, de ha a munkahelyeden szeretnél változtatni, arra is megvan a lehetőséged.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygódat, a Jupitert egyre kevésbé tudja támadni a Merkúr, de azért még tud kellemetlenkedni. Biztosításnál, jótállásnál, polgári ügyeknél, távoli utazásoknál, vadászaton, sportban és publikus területeken nagyon fontossá válik az óvatosság. Veszteségek érhetnének tisztviselők vagy alárendeltek ügyetlensége vagy becstelensége miatt, de előfordulhatna probléma túlzott derűlátásod, optimizmusod miatt is.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygódat, a Szaturnuszt ma a legfőbb égitest, a Nap hívta meg ebédre. Fokozottabb figyelmet kell majd szentelned az otthonodnak, azért jut időd bőven a párkapcsolatodat is gondozni. Szerelmi szempontból rendkívül produktív időszakod következik, igyekezz azon, hogy ne legyél túl heves érzelmi kérdésekben, és légy nagyon óvatos, ha ez a szerelem még lángol.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz kellemetlen fényszögekben áll. Ez, bár nem utal arra, hogy komolyabb egészségügyi problémával kellene szembenézned ebben a hónapban, ennek ellenére könnyedén megfázhatsz, vagy elkaphatsz egy vírust a közeljövőben, ami kisebb kellemetlenségeket okozhat. Nem árt óvatosnak lenni a közlekedésben sem, mert lehet, hogy elnézel valamit, és ezzel apróbb balesetet okozhatsz.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Zavaró telefonhívások, számos kellemetlenkedés teszi ma próbára az idegeidet. Ellentmondásba keveredhetsz akár önmagaddal is. Nézd át alaposan az információkat. Tervezésedben is sokan megzavarhatnak. Ha teheted, maradj inkább otthon. Csendben sokkal jobban tudsz koncentrálni, és csak az zavarhat, akinek te megengeded ezt. A mai napot szánd a családodra, de te legyél most a legfontosabb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top