nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 09. hétfõ)

Napi horoszkóp (04. 09. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ezen a héten a Mars a Halak jegyéből indul útjára. Itt nem érzi jól magát, tüzes vas a hideg vízben sistereg. Nagyon nehezen viseled el, ha nem látod munkád eredményét. Nagyon is határozottan fogsz mindenhez, és határozottan törsz előre, hogy pénzt keress. Szerencsés ember vagy, ha a heted úgy alakul, hogy részt vehetsz az üzleti életben.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma saját házában ébred, és nagyon jó napnak néz elébe. Természetesnek tartod, hogy az élet velejárója az anyagi helyzet, még az érzelmeknek is van anyagi értékük, vagy pedig az érzelmek megfelelő kifejezői az anyagi eszközök. Ezért pusztán szeretetből is képes vagy „halálra” dolgozni magad, de ennek meg is lesz az eredménye.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr még mindig a Halak jegyében áll, és most kellemetlen fényszögeket is kap. Így a mentalitásod érzelmesebbé válik, és sok áldozatvállalásra kapsz ösztönzést. A Merkúr legfontosabb tulajdonságai közül egyrészt a közvetítés, másrészt a száraz, tárgyilagos logikai képesség most nem tud nálad érvényesülni.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód sajnos természetével ellentétes jegyben ébredt, a Bak jegyéből indul útjára. A Hold szimbolizálja a vágyakozást. Te is mindig vágysz valamire, erre össze is gyűjtöd a pénzedet, de nem biztos, hogy fel is használod. A pénz akkor és csak azért fontos a számodra, ha vágysz valamire. Már a régi kollégák is a Rák jegyű emberek gyűjtögető tulajdonságát emelték ki.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap a Kos jegyéből indult útjára, és a két nagy bolygó segíti előrehaladásában. Sok mindent be tudsz hajtani most, de sokat is költesz. Legyen valaminek látszata, mondod – különben nem ér semmit. Mivel igényes vagy a vásárlásban, szereted a színvonalas, jó minőségű dolgokat, ezért ehhez sok pénzt is kell keresned.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr számára ellentétes jegyben, a Halak jegyében áll. Csakis aprólékos, szorgos, de hasznosnak tartott munkával szerzed a pénzedet, sokszor ügyesebben, mint gondolnák rólad. Bármilyen területen is dolgozol, igyekszel hatékonyan elvégezni a rád bízott feladatokat. A megszerzett pénzre nagyon tudsz vigyázni, és ez nagyon jó dolog.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz saját jegyéből, a Bika jegyéből indul útjára. Az érzelemvilágod földies, a materiálisan fogható és birtokolható felé fordul. Két fő iránya van ennek az érzelemnek: a szerelem mint testiség, mint erotikum, és a vagyoni biztonság ingatlan, különösen földingatlan formájában. Az érzelemvilág itt biztos alapokon áll, és hűséges, akár ember felé irányul, akár vagyon, birtok felé.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó a Nyilas jegyében áll, az anyagi javak házában. Ügyes vagy, szorgalmas, és ez meg is látszik a bankszámládon. Valamit mindig csinálsz, környezeted alig érti, hogy ez hogyan áll összefüggésben azzal, hogy abból pénz is lesz. Módszered egyszerre egyszerű és bonyolult. A lényege az, hogy akarsz, nagyon akarsz. Ehhez komoly önfegyelemmel is rendelkezel.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter ül a trónján, és mosolyog a világra. Úgy keresi a pénzét, hogy egyben érdemeit is elismerjék. Lehetne másképpen is, de úgy számodra nem érdemes. Aki ismer téged, jól tudja, hogy számodra nem a pénz az elsődleges cél vagy szempont. Természetesen alkatodnak megfelelően, ha kell, akár kemény munkával is, bőségesen megszerzed azt a pénzt, amire szükséged van.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz számára túl meleg jegyben, az Oroszlán jegyében jár, és jelenleg a Neptunusz is támadja. Megfontolt vagy és alapos. Sajnos most nehezebben megy a pénzkereset, mint máskor. Bármilyen foglalkozást is választasz magadnak, igazából azt szereted, amelyiket valahogyan te találtál ki magadnak. Még akkor is, ha ez így sokkal nehezebb.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Jegyed hagyomány szerinti uralkodója, a Szaturnusz még az Oroszlán jegyében áll. Ez sajnos elveszi a Szaturnusztól a Vízöntő közösségi szellemét, és helyébe hatalmi törekvést ad. Megbízhatóságod, munkabírásod által kiérdemelheted a vezetést, de felsőbbségedet nem szabadna éreztetned. Szeretnél sokat keresni, szereted a pénzt, azért, mert van. Nem nagyon fogsz örülni ma a munka és a pénz összefüggésének.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz most számára kellemetlen jegyben, a Vízöntő jegyében áll, és éppen a Szaturnusszal kell szócsatát vívnia. Ritkán adatik meg neked, hogy úgy dolgozz, ahogy szeretnél, és ott, ahol szeretnél. Ezért a fizetésedet inkább kárpótlásnak érezheted. Ritkán tudsz azonosulni a munkával, amit kellene végezned, ezért inkább pénzkereseti forrásnak tekinted, amit nem teljes szívvel, de kellő szorgalommal végzel el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top