nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 11. szerda)

Napi horoszkóp (04. 11. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A mai égi horoszkópban a tengelyek úgynevezett kardinális jegyben állnak. A saját érdekeidre rendkívüli módon ügyelsz, ez természetesen kihat az anyagi javakkal való törődésre is. Elsősorban nem attól fogsz meggazdagodni, hogy túlkeresed magad, hanem akkor gyarapodik a vagyonod, ha jobban vigyázol a javaidra.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A Vénusz ma igazán előkelő helyet foglal el az égi horoszkópban. A Bika jegyében áll, itt uralkodási joga van. A Vénusz az anyagi javakat is uralja. Előnyben részesítheted az olyan kenyérkereseti lehetőségeket, amelyek valamilyen hivatalban folynak, többnyire papírmunkával állnak kapcsolatban. Ezekhez kiváló érzéked van, akár fogalmazás, akár levelezés, akár okiratok készítése terén.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr lassan elhagyja a Halak jegyét, de még mindig kellemetlen fényszögben van a Plútóval. Valahogy az anyagi stabilitásod most hiányzik a háttérből. Nem mintha nem lennének különböző forrásaid, amelyek pénzt jelentenek. Nagyon vigyázz a pénzbeni ajándékra vagy esetleg az örökségedre, nehogy elkótyavetyéld, mielőtt igazi hasznod válna belőle.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold még mindig nem hagyta el a Bak jegyét. Jobban kellene figyelned egészségedre, a Hold ilyen helyzetében veszélyezteti a biológiai tevékenységet, a szervezet funkcionális működését, aminek következtében előfordulhatnának krónikus betegségek is. Mindenképpen keresd fel a nőgyógyászodat, a fogorvosodat, és ha esetleg a lábfejed tájékán fájdalmat észlelsz, nem ártana egy ortopédiai vizsgálat sem.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap már régen nem volt ilyen kellemes helyzetben, ettől függetlenül a szorongást sajnos nehezen tudod kiiktatni az életedből. Legfőbb félelmedtől nehéz eltéríteni, talán nem is lehet. Ezt talán úgy tudod kivédeni, hogy szabályos élettechnikát dolgozol ki. Ennek egyik eleme lehet az, hogy kezdd el kiadásaidat gondosan ellenőrizni, meggondolni.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ma már jegyet váltott, és a Kos jeléből kormányozza a dolgait. A pénzügyekre ez a mai bolygóállás kedvezőtlenül hat. A pénz jön és megy, mint az apály és a dagály. Ma sokat fog számítani a szemedben az esztétika, a luxus, ez pedig azonnal költekezésbe visz, ha van pénzed. Ha sok pénzt akarsz keresni, akkor erre a kapcsolatteremtés a legjobb.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha többet szeretnél keresni, akkor használd ki azt a tehetségedet, hogy össze tudsz kapcsolni, kötni témákat, dolgokat, embereket. Ha saját születési horoszkópodban is a Mérleg jegyében áll az aszcendensed, akkor komolyabb hangsúlyt kellene fektetned a társas tevékenységre, mert igazán eredményes akkor lehetsz, ha munka- és üzlettársaidat is messzemenőkig figyelembe veszed.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó még mindig a bőség jegyében, a pénz házában áll. Két esetben fordulhat elő, hogy minden értéktől megválnál. Az egyik lehetőség a pompaszeretet, ám ez mértéktelen költekezéshez vezethet. A másik viszont az, hogy valami nemes célra ajánlod fel mindenedet vagy vagyonodnak zömét. A Szaturnusz jelenleg kellemetlen fényszöget ad a Skorpió jegyéhez, ez lefékezheti szakmai életedet, és csalódásokhoz vezethet.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter már nagyon régen nem volt ilyen jó helyzetben, ebben az időszakban mégsem a könnyű és gyors meggazdagodás a mérvadó, sem a bonyolult spekuláció. A gyors meggazdagodás helyett lassú, de folyamatos, szinte észrevétlen növekedés jellemzi majd a pénzügyeidet. Ez megmutatkozhat betéteid növekedésében, de nem feltétlenül. Lehetséges, hogy látszólag soha sincs elég pénzed, mégis olyan tevékenységeket folytatsz, amelyek idővel pénzzé is válhatnak, értékké halmozódnak.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz most egyáltalán nincs jó helyzetben. A közvetlen üzleti tevékenységtől most jobb, ha tartózkodsz. Ugyanis a kezdeményezőerő hosszú távon hiányzik a vonásaid közül. Ha kezdeményezel is, a folyamatos, türelmes, állandó ötleteket és próbálkozásokat kívánó pénzszerzési törekvések fárasztóak lesznek a számodra. A pénz, mint a figyelem puszta tárgya, nem fog kielégíteni.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz elég sok támadást kap más bolygóktól. Talán jobban előnyben részesíted azt az életstílust, életformát, amelyet kialakítottál, amelyet az élet hozott a számodra, mint a biztonságos háttér megteremtését. Ugyanis könnyen lehetséges, hogy az anyagi biztonság most nem annyira fontos a számodra, talán előnyt élvez a pénzzel nem törődő életvitel, olyan értékekkel, amelyek lehetnek objektívek vagy pusztán szubjektívek.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A Mars felgyorsítja azt a jegyet, ahol éppen tartózkodik, jelenleg a Halak jegyét, és azt a területet, ahol áll, hatalmas lendülettel lök előre téged. Ma elsősorban a birtok, a vagyon és a pénz jön szóba. Ha a születési horoszkópodban a 2. ház a Kos jelébe esik, lehetséges, hogy ma a pénzkérdések rendbehozatalára, az anyagiak megoldására, a vagyon megszerzésére megy el az egész 24 órád. Ne sajnáld az idődet, mert birtokod vagy vagyonod rohamosan növekszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top