Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 12. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars ma nemcsak a 12. jegyben, hanem a 12. égi házban is áll. Olykor túlságosan izgulsz amiatt, hogy elég takarékos vagy-e, hiszen ez a takarékosság biztosítja a számodra azt, hogy a nehezebb időszakokban se kelljen megszokott életviteledet feladnod, pénzügyekben nálad nagyon fontosak a szokások.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A Vénusz még mindig kellemes pozícióban áll, csak a Plútó kellemetlenkedéseit kell elviselnie. Legyen bármilyen foglalkozásod vagy megélhetési lehetőséged, ha a munkádért járó pénz nagyságát fokozni akarod, akkor sok területen tudsz most erősíteni anélkül, hogy többletmunkát kellene végezned.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód már átlépett a Halak jegyéből a Kos jegyébe. Valószínűleg hangulatodon már te is érzed ezt. Itt se nem rossz, se nem jó, inkább semlegesnek tekintjük. Pénzügyekben mindenképpen ajánlatos óvatosnak lenned. Valójában nehezedre esik gyűjteni, ezért esetleg veszteségek is érhetnének.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma uralkodó bolygód, a Hold már átlépett a Vízöntő jegyébe. Az összegyűjtések forrása lehetne nálad egy olyan vállalkozás, amit elsősorban ösztöneiddel tudsz tökéletessé és eredményessé tenni. Intuíciód biztosabban vezet téged minden logikai ésszerűségnél. Noha észbeli képességeidben sincs hiány, mégis a megérzés az, amivel a legtöbb pénzt tudnád keresni, ha a gyarapodást tűzted ki célul.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap a lehető legjobb helyzetben maradt még, de te azért igyekezz mértéktartóan élni és mértéktartóan költeni. Ez azon is kell, hogy látszódjék, ahogyan gondosan tartod a kezedben a pénztárcádat, és ahogyan az aprót számolod belőle a kasszánál. Ezután igyekezz szolgálatkész lenni a munkában.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr a Kos jegyében tranzitál, kellemetlen fényszögeket kap. Milyen is legyen a környezeted? Természetesen szép, hiszen a berendezési tárgyaidat gondosan megválogatod, úgy, hogy elsősorban praktikusak legyenek, másodsorban pedig esztétikai örömöt nyújtsanak. A szép, kellemes környezetre törekvő hajlamod akár egész életre szóló hivatássá is válhatna.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Tulajdonképpen senki sem tudja, hogy igazán mit is dolgozol, mennyit is dolgozol, mennyit keresel és mennyi a vagyonod. Akár szegény vagy, akár gazdag, ügyesen tudod titkolni mindkettőt, nem sokat beszélsz róla. Alkatodnál fogva inkább szűkszavú vagy, ami nem feltétlenül a titkolózó hajlamodból ered. Ugyanakkor veleszületett készséged, hogy bizonyos dolgokról egyszerűen hallgatsz.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Lassan megtapasztalhatod a közeledő időszak változásait és kihívásait, hiszen minden jel arra mutat, hogy személyes életedben is egy új periódust kezdesz. Az Uránusz kellemes fényszöggel segíti a jegyedet, tény, hogy már egy ideje érezned kellene az elektromos erőt, a felfokozott intuíciódat, amelyek arról tájékoztatnak, hogy egy izgalmas és érdekes esemény következik. Ez arra ösztönöz, hogy új irányokba szőhess terveket, annál jobb, minél előbb kezdesz bele a tervezésbe, megvalósításba.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter a lehető legjobb helyzetben áll. Mégis, mintha valamiféle gát állna érzelmeid útjában. Ezért látszólag száraznak és érzéketlennek látszol ma. Holott nem erről van szó. Csupán késleltetve jönnek meg érzelmeid, vágyaid és ezek kiélésének akadálytalan megnyilvánulásai. Későn jön az érzelmi kiteljesedés az életedben, azonban annál tartósabbnak ígérkezik.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Anyagi javak kezelése ügyében fogadd el mások tanácsait. Ne kreálj hiúsági kérdést abból, hogy ebben a témában mások okosabbak, ügyesebbek, rátermettebbek. Különösen a spekuláció idegen szellemi-lelki alkatodtól. Ugyanakkor vannak olyan tevékenységek, amelyek számodra anyagi biztonságot nyújthatnak. Elsősorban a technikai vagy tudományos területen való foglalatoskodás jöhet szóba.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz a Halak jegyében kellemetlen fényszögeket kap, nem érzi jól magát. Ha rendezett körülményeket szeretnél magad körül, akkor szigorú önvizsgálattal kellene kezdened. Ebből a helyzetből sajátos képességeidnek, hajlamaidnak rendezett munkába állítása hozhat nagyobb hasznot, anyagi jövedelmet. Rendkívüli képzelőerővel rendelkezel.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A Mars még mindig a Halak jegyében áll. Nem árt, ha figyelsz azokra a veszélyekre, amik ezzel járnak, pl. elhamarkodottság, meggondolatlan tranzakciók, sőt akár a vagyonvesztés lehetősége is felvillanhat. A problematika túlmutat a puszta anyagi vonatkozásokon, és kihathat sokkal szélesebb, átfogóbb területekre is. Érintheti a társadalmi helyzetedet, amely jelentkezhet gyors emelkedéssel, de a rangod elvesztésével is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top