nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 14. szombat)

Napi horoszkóp (04. 14. szombat)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars ma a Holddal indult napi útjára. A mai napot szenteld a biztonság keresésének, ezt elsősorban a közvetlen környezeted kialakításával érheted el. Nem valahol jól elrejtett, magas kamatokat hozó bankbetétekben, nem később megtérülő értékpapírokban, esetleg értékőrző üres ingatlanokban, hanem a környezetedben, ahol élsz.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz az Ikrek jegyében áll, az I. házban. A Vénusz alá soroljuk a luxust, és majdnem mindent, amit pénzért lehet venni. Pénzszereteted nem csupán rajongás a pénzért, hanem értesz is hozzá, a befektetésekhez is kiváló érzéked van. Ezen felbátorodva akár merész húzásokkal is próbálkozhatsz, attól függően, hogy a születési horoszkópodban hol áll a Vénusz.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr számára semleges jegyben, kedvezőtlen házban, de kedvező fényszögben áll a Vénusszal. Ha meg szeretnél állni a saját lábadon, és helyzetedet stabilizálni szeretnéd, akkor személyes horoszkópod egyéb jelzőit is vizsgálva juthatsz jobb kilátásokra. Például ha aszcendensed is az Ikrek jegyében áll, akkor az üzleti életben ez ügyesebbé tesz téged.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód egy jeggyel előbbre lépett, s ma a Halakban jár. E házbeli vonatkozása elsősorban azt célozza, hogy biztonságban légy, és helyzetedet stabilizáld. Márpedig biztonságot csak akkor tudsz teremteni magadnak, ha értékeket halmozol fel. Ezek az értékek olyan eszközök, amelyeket valamilyen bizonytalanság vagy veszély esetén elő lehet venni és be lehet vetni.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygódnak, a Napnak semmi nem árthat ma sem. Kiváló üzleti érzékkel rendelkezel. Ki tudsz találni új üzleteket. A pénzügyek ma a gyengéid. Nem érzed elvont okoskodásnak, hanem a világ egyik legizgalmasabb dolgának a pénzforgalmat, vagy árubonyolítást és az üzletet általában, beleértve az úgynevezett szerencsejátékot is.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A szerelem és a birtoklás most összenőhet a lelkedben, szemléletedben. Ennek következményeit most nem kellene részletezni. Ugyancsak a szerelem és a birtoklás együttes jelenléte értetheti meg azt a különleges jelenséget, hogy válás esetén kemény csaták dúlnak a vagyonmegosztás körül. Talán úgy érzed, hogy az elveszített érzelmi értékekért a vagyoni kárpótlás nyújthatna számodra vigaszt.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Próbálj meg belegondolni abba, hogy mit érhetnél el, ha az adottságaidat globális szinten használnád ki. A leghangsúlyosabb ma a 6. sorsterületed. Figyelj jobban életviteledre. Ne vidd túlzásba sem az étel- és italfogyasztást, de ne vidd túlzásba a diétázást és a sportot sem. Próbáld megtalálni az arany középutat, gondolkodj el azon, miért is a Mérleg jegyében születtél, talán azért, hogy mindenben az egyensúlyt keresd.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Sokat bánkódhatsz azon, hogy számodra negatív módon kell lezárnod egy bizonyos korszakot. Meg kellene ragadnod, vagyis ki kellene használnod azt a rengeteg új lehetőséget, amely a változás ezen pillanatában tárul eléd, bízz a változások jelezte jó dolgokban, teremtsd meg magadnak egy nagyszerű új jövő alapjait, és felejtsd el a múlt kötöttségeit.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A Szaturnusz, az anyagi javaid uralkodója ma még fényszögben áll a Jupiterrel. Ha túlságosan is zsugori vagy, az anyagiasságod veszélyeztetheti legszemélyesebb emberi kapcsolataidat, még a családon belül is. Előfordulhat viszont a másik véglet is, lehetséges, hogy pont most ismered fel az anyagi világ fölé emelkedés nagyságát, és nem kívánsz nagy vagyont gyűjteni.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz sajnos még mindig kénytelen elviselni a többi bolygó támadásait. Az uránuszi tulajdonságok szertelenségét kell megtapasztalnod. Az érzelmek területén – bár ez a bolygó a függetlenség képviselője – mégis elragadhat téged a birtoklási, tulajdonlási vágy. Ennek következtében, míg saját magadnak függetlenséget követelsz, addig társadat erősen lekötöd, amit igen nehéz elviselni.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A jegyed mindkét uralkodó bolygója kedvezőtlen fényszögben van egymással. Ha eddig nem a megfelelő kerékvágásban haladtál vagy nem hagytad elmozdítani magadat biztonságos kis fészkedből, könnyen egyfajta kamaszos lázongásba sodródhatsz a feljebbvalókkal szemben. Jobbik esetben egyszerűen csak felmentést kapsz néhány korábbi korlátozás alól, kisebb-nagyobb zavarok árán.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A Mars még mindig a Halak jegyében áll. Itt minden külsőséges és önös jellegét elveszíti. A titokban kifejtett, mások javát szem előtt tartó, hálára, köszönetre nem váró tettek lehetősége rejlik ma ebben a bolygóhelyzetben. Tehát elsősorban pozitív módon nyilvánul meg. Ám a Halak jegye labilis, talán most vagy a legbizonytalanabb abban, hogy mit is választasz új célodnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top