nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2007. április 16-tól április 22-ig

Heti horoszkóp 2007. április 16-tól április 22-ig




Kos

Csütörtökön a Nap kihátrál a Kos jegyből, s eddigi nyugalmas napjaidat egy szokatlanul érdekes helyzet gyökerestül változtathatja meg. Mégis könnyen előfordulhat, hogy nem lesz elegendő önbizalmad, sőt még az is lehet, hogy mindent megteszel azért, hogy az életed ne változzon semmilyen irányba. Dolgozni sem nagyon lesz kedved, pedig a kínálkozó lehetőségeket nem szabadna kihagyni.
Szerelem: Érzelmi életedben viszont kellően magabiztos vagy, bár a féltékenykedés vagy a felesleges zsörtölődés most könnyen felboríthatja a nyugalmat. Ahogy a munka terén, úgy az érzelmek terén is jöhet nálad változás…









Bika

A hét második felében végre újra belép saját jegyedbe a Nap, ekkor végre beköszönt életedbe a nyugalom. De addig is problémás napoknak nézel elébe, mert gondjaidat és az ezzel felgyülemlett negatív energiáidat mindenhová magaddal cipeled, és másokon próbálod meg levezetni feszültségedet, ráadásul nem a legjobb módon. A benned rejlő energiákkal hegyeket tudnál megmozgatni, ahelyett, hogy inkább konfliktusokba keveredsz.
Szerelem: Érzelmi téren is problémás napok követik egymást, még szerencse, hogy hosszú távon nem viseled jól a veszekedéseket. Ha még magányos vagy, várd ki a sokkal jobb lehetőségeket tartogató jövő hetet.




Ikrek






Pénteken és szombaton a Hold a te jegyedben időzik, ráadásul találkozik a Vénusszal, így nem csoda, ha nyugalmas napok jönnek. Nincs okod aggodalomra, hisz dolgaid jó irányba haladnak. Bár igaz, hogy néha lehetnél határozottabb, hogy céljaidat megvalósítsd. Néha azt várná tőled a környezeted, hogy jobban alkalmazkodj hozzájuk, de erre igazán nincs szükség. Légy önmagad, ne a másoknak való megfelelőség éltessen.
Szerelem: Párkapcsolatodban is add önmagad! Nem kell mindig megfelelned annak, amilyennek partnered látni szeretne! Ha még a szinglik táborát erősíted, mozdulj ki otthonról, és ismerkedj!









Rák

Az anyagi ügyek terén nagy óvatosságra int a heti csillagállás, ezért nagyon fontos, hogy alaposan gondold át, ha valami komolyabb befektetésen töröd a fejed. Különösen akkor légy résen, ha üzleti megbeszélésekre készülsz, előfordulhat, hogy egy váratlan helyzet szinte minden elképzelésedet felrúgja. Ha hivatalos papírokat, szerződéseket írsz alá, légy alapos és elővigyázatos, érdemes átolvasnod az apró betűs részeket is.
Szerelem: Érzelmi ügyekben viszont nincs okod semmitől se tartani, hisz igazán minden rendben van. Ha még magányos vagy, a kedd és a szombat ad alkalmat az ismerkedésre.











Oroszlán

Ezekben a napokban kissé féktelenné, meggondolatlanná válhatsz, nemcsak az emberi kapcsolatok, hanem az anyagiak terén is. Bizonytalan vagy, nem tudod, mi lenne a helyes lépés, így eleshetsz egy-két jó lehetőségtől. Nem a képességeiddel vagy hozzáállásoddal van probléma, hanem egyszerűen habzsolni szeretnéd a lehetőségeket, de egyszerre ennyi mindent te sem tudsz elvégezni.
Szerelem: Ha úgy érzed, ellaposodott a kapcsolatod, akkor a hétvégén lesz alkalmad felrázni, és kimozdítani a holtpontról. Ha még szingli vagy, a hétvégén minden lehetőséged adott egy szerelem kezdetére.











Szűz


Teljesen nyugalmas, kiegyensúlyozott, már-már unalmas hétnek nézel elébe, s épp e miatt a „vihar előtti csend” hangulat miatt megerősödhetnek szorongásaid. Valójában nincs igazi ok félelmeidre, ám megtörténhet, hogy a karriered terén vagy a családodban csapódik le feszültségeid hatása. Ne aggódj, hisz ez az érzés csak néhány napig uralkodik rajtad, s a hétvégére el is múlik.
Szerelem: Érzelmi életedben is adódhat némi probléma, de a hétvégére minden visszatér az eredeti kerékvágásba. Ha még szingli vagy, neked a péntek tartogathat egy igazán kellemes találkozást.










Mérleg

Érzékenységed, beleérző képességed, ösztönös megérzéseid ezekben a napokban nagyon erősen működnek, képes leszel belelátni másokba, s olvasni a környezetedben élő emberek gondolataiban. Hozzájuthatsz néhány olyan információhoz, amellyel nem szabad visszaélned. Bármi, amire ráérzel, azt kezeld diszkréten, és ne használd fel olyanra, amivel árthatsz másoknak.
Szerelem: Ha már van párkapcsolatod, nincs ok az aggodalomra. Ha viszont még keresed az igazit, akkor a hétvége egy különösen jó találkozás lehetőségét rejti magában.










Skorpió


Mozgalmas, történésekben gazdag napok jönnek. Nem lesz egy perc nyugalmad sem, az biztos! Mindig tele vagy szenvedéllyel, s ennek segítségével most akár fenekestül forgathatod fel a saját életed. Éld meg ennek a hétnek minden érzelmi mélységét, a feszültségekkel, esetleges problémákkal együtt. Ha nehézségekbe ütközöl, tanulj belőlük!
Szerelem: Egy titkos szerelmi viszony lehetősége jelenhet meg az életedben, amely egyre inkább arra sarkall, hogy vállald fel, és alakítsd át miatta akár az életedet is. Meglévő kapcsolatodra pedig ráfér a megújulás.










Nyilas

Tele vagy temperamentummal és energiával, s ezeket az erőket képes vagy ezekben a napokban nagyon jól használni. Legyen szó karrierről, családról vagy akár anyagiakról, pozitív döntések sokaságát hozhatod meg ezen a héten. Érzelmi szinten kötődsz a világhoz, kiválóan látod meg lehetőségeidet. Válassz olyat, amely a legkevésbé kockázatos, és a legnagyobb hasznot hozhatja neked!
Szerelem: Új, elsöprő érzelem érinthet meg a héten, amelynek beteljesítésére komoly esély van most! Ha már van partnerkapcsolatod, gyönyörű, romantikus napok következnek.











Bak

Környezeted erkölcsös és etikus embernek ismer, a következő napokban mégis előfordulhat, hogy több alapszabályt is semmibe veszel. Munkahelyeden vagy vállalkozásodban kiváló lehetőség adódik, hogy karrieredet építgesd, s nem leszel rest olyat tenni, amely valaki másnak akár árthat is, csak azért, hogy te előrébb juss a ranglétrán. Gondold meg, mit teszel, sokat ronthatsz elismertségeden.
Szerelem: Eluralkodhat rajtad a szerelem ezekben a napokban, de azért légy óvatos! Ne higgy el mindent elsőre, amit egy ismeretlen mond neked. Ha már van kapcsolatod, s feltűnne egy harmadik, mondj azonnal nemet!











Vízöntő

Kedvesnek és türelmesnek kell lenned mindenkihez, akivel most hoz össze a sors, és az sem árt, ha kimutatod nagylelkűségedet is. Ha szükségét látod, akkor szorítsd a saját érdekeidet háttérbe, és teljesítsd mások kívánságait, ez a jövőben nagy hasznodra válik! Természetesen ne feledkezz meg önmagadról és a családodról sem, a hétvége a valódi pihenés lehetőségét rejti!
Szerelem: Ha elhanyagoltad partnerkapcsolatodat, lehet, hogy kisebb konfliktushoz vezet, amelyet jó diplomáciai érzékkel gyorsan helyre is teszel. Ha még keresed az igazit, a péntek és a szombat tartogathat érdekes fordulatot!










Halak

Mars még a Halak jegyben jár, így a most következő napokban egy dologra kell ügyelned. Ne kerülj összetűzésbe senkivel, különben biztos, hogy te húzod a rövidebbet. Váratlanul kibújhat belőled a kisördög, és olyan arcodat mutathatod, mely nem te vagy igazán. Próbálj elkerülni minden konfliktust, ne hagyd, hogy provokáljanak. Kerüld tudatosan a konfliktusokat!
Szerelem: Partnered sem örül annak, hogy egyik konfliktus követheti a másikat. Légy egy picit türelmesebb másokkal. Ha még keresed a másik feled, ezt halaszd a jövő hétre.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top