nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 18. szerda)

Napi horoszkóp (04. 18. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars a Halak jegyében jár. Próbálj meg tudatában lenni önmagadnak és minden lépésednek, hajlamos leszel ugyanis az irracionális, lobbanékony és ingerlékeny viselkedésre. Különösen otthoni környezetedben legyél óvatos, nagyon figyelj a szemedre, a Mars a sérülés, a Halak a vízió. Ingerlékeny, szeszélyes, lobbanékony és sajnos erőszakosabb is lehetsz a kelleténél. Kétségtelenül nehéz lesz veled kijönni ezekben a napokban.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód még mindig kapcsolatban van a másik szerelmi bolygóval, a Vénusszal. Nagyon szerelmesnek érezheted magad, de tartsd szem előtt, hogy hagynod kell némi mozgásteret a társadnak is. Ez az időszak kiválthatja belőled az anyáskodó vagy apáskodó ösztöneidet, és ezt vagy meleg, szeretetteljes támogatásként fejezed ki, vagy túlzott gondoskodás, féltékenykedés formájában. Nyilván az előbbi kívánatosabb. Ha van kislányod, most vele is kisebb-nagyobb problémákra kell számítanod.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai napot szenteld a részletekkel való foglalkozásnak és a szükségessé vált környezeti változtatások végrehajtásának. A nagy áttekintést igénylő tervek elkészítését és az ilyen jellegű munkálatokat hagyd máskorra. Ma a precizitás és a koncentráció az erős oldalad. Könnyen megbirkózhatsz aprólékos szellemi feladatokkal, viszont elriaszthatnak az átfogó szemléletmódot igénylő munkák. Örülj az újrakezdés időszakának, a várakozás ideje lejárt.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold együtt áll a Nappal, de ellentétes jegyben, olyan, mintha király és királyné nem a megfelelő helyen ülnének. Kellemetlenségek várhatók a mai napon szívügyekben, előfordulhatnak csalatkozások nőkkel kapcsolatban. Csak akkor érzed te is, hogy szeretnek, ha barátságos leszel, és mindaddig mennek jól a dolgaid, amíg nem válsz túl birtoklóvá. Ez a nap nem tesz éppen társas lénnyé, akadályozhatod a népszerűségedet azzal is, hogy elveted magadtól mindazon dolgokat, amiket meg kellene tenned.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód együtt áll a Holddal, ez gyengíti a pozícióját. Önérvényesítési mutatód egyenlő a nullával. Legjobb, ha későbbre halasztod megmérettetésedet, amennyiben ez lehetséges. Ugyanakkor sokkal fogékonyabbá válhatsz, és ráhangolódhatsz embertársaidra, így mély egyetértésre juthatsz valakivel. Mindazonáltal ne kötelezd végleg el magad semmilyen téren sem. Túl sok önbizalmad most nincs, talán még zavarodottnak is érezheted magad. Érdemes ezt az időszakot egyszerűen csak elmélkedéssel tölteni.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr számára türelmetlen jegyben, a Kosban, fényszög nélkül áll. Szellemi képességeidet mostanában nem mindig jól irányítod, és energiáidat temperamentum kitörésekre pocsékolod. Önállóan gondolkodsz és cselekszel, és véleményalkotásod gyakran élesen különbözik az éppen fennálló törvényes hatalom véleményétől – és több mint valószínű, hogy kellemetlen helyzetekbe kerülsz a diplomatikus viselkedés hiánya miatt. Ha szóváltásba kerülnél a rendőrökkel, ma bizonyára meg is büntetnének.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz levegős jegyben áll, és itt jól érzi magát. Az elkövetkezendő időszakban intenzív szerelmi életre vágysz lelki és fizikai formában, viszont a pénzügyi gazdagság egész életedben fontos, nem csak most. Partnerednek hajlamos vagy nagyon magas feltételeket szabni, mert mindig az ideálisra törekszel akár a partnerkapcsolatodban, akár a munkáddal kapcsolatban. Nagyon sok problémát meg tudnál oldani akkor, ha használnád kompromisszumkötő képességedet.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó csak kellemes sugárzásokat kap és ad. Legyél nyitott és egészen őszinte minden párbeszédre. Egyes kapcsolataidnak vége szakadhat e tranzit idején, mások megerősödnek. Bármelyik fél erős kísértést érezhet a félrelépésre. De ne dobd be azt a bizonyos törölközőt, legalábbis amíg túl nem leszel ezen a tranziton, amikor már jobban tudod átlátni a helyzetet. A napokban kezdődő új kapcsolatok tartóssági statisztikája általában jónak mondható, bár kissé ingatag talajon állnak.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter a saját jegyéből kormányoz, ennél jobb helyzetben nem is lehetne. Gondolkodj el azon, hogyan is tudnád előnyödre használni ezt az időszakot. Jól mérd fel képességeidet, ez a személyes kapcsolatokra éppúgy érvényes, mint az anyagiakra. Nem igazán jellemző rád, hogy előre meghatározott napirend szerint élj, és az sem, hogy csak egy dologra koncentrálj. Próbálj meg legalább egy rövid távú tervet készíteni a jövőre nézve. Nehogy az élet kitaszítson a társadalom olyan perifériájára, ahol nem tudsz majd kibontakozni.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz kellemes fényszöget zár be a Jupiterrel. Jó alkalom jövőbe mutató tervek készítésére vagy az üzleti világ és a magánélet valamilyen összekapcsolására. Érzelmileg kiegyensúlyozott vagy, összeszedett, és józanul gondolkodsz. Az üzleti és magánügyek most könnyen összhangba hozhatók, kiváló alkalom ez – főleg a saját – ingatlannal kapcsolatos ügyletek megkötésére, beleértve az adásvételt, építkezést vagy épület-, illetve lakásfelújítást is.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz jelenleg a Halak jegyében áll. A téged eddig védelmező „burok” hirtelen felhasadhat, de ez jelentheti azt is, hogy több szabadságod lesz. Legyél nyitott és rugalmas, kerüld el a főnökösködésnek még a látszatát is, akkor se parancsolj, ha biztos vagy a dolgodban. A gyorsan pergő események miatt a szokottnál feszültebbé válsz. Az Uránusz kellemetlenkedik a Szaturnusszal. Hajlamos lehetsz az idegi bántalmakra, vagy egyes allergiás problémáid kiújulhatnak.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz egy bizonyos ember jegyben, a Vízöntő jegyében áll. Sokkal együtt érzőbbé válsz mások iránt, de hajlamos leszel túl is idealizálni őket, abban a hiszemben, hogy ők jobbak nálad. Ez különösen a kezdődő, új szerelmi kapcsolataidra lesz igaz. Ne feledd azonban, hogy te nagyon értékes vagy, hiszen belőled csak egy van. Maradjunk hát ennyiben, ne kötelezd el magad hosszú távra, és majd értékeld újra a tanultakat. Szakíts egy kis időt magadra, és gondolkodj el a jövőbeli terveidről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top