nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 19. csütörtök)

Napi horoszkóp (04. 19. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygóddal, a Marssal még nem békült ki a Vénusz. Legszívesebben durcáskodnál, de szerencsére ellenőrzésed alatt tudod tartani és megelőzheted az ilyen értelmetlen, terméketlen viselkedést. Rejtett feszültségek kerülhetnek felszínre családod körében. Tudnod kell azonban, hogy az ilyen feszültségek vagy konfliktusok nem mindig azok, aminek látszanak, le kellene ásnod a probléma valódi gyökeréhez. Figyeld meg magad, hogy tanulj belőle és fejlődni tudj.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz kellemetlen kapcsolatban maradt a Marssal. Nem lenne bölcs dolog azt feltételezni, hogy csak azért, mert te úgy akarod, minden úgy fog menni. Ragyogó tulajdonságokkal rendelkezel, és azért, mert valami nem sikerül, nem szabad struccpolitikát folytatnod. Ha nem állnak jól a dolgaid, szedd magad össze, és nézz szembe a problémákkal. Engedj a makacsságodból, és próbálj meg alkalmazkodni a helyzetekhez. Legyél nyitott és diplomatikus.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ma is a Kos jegyében áll még. Az értelmed és az érzelmeid mostanában nagyon nincsenek összhangban, ezért van az, hogy sokszor nehezen tudod megoldani azokat a problémákat, amikkel naponta szembesülnöd kell. Nagyon nehezedre eshet mindenféle titkot megtartani, sajnos gondolkodás nélkül „kibeszélsz” dolgokat, ennek mások nem örülnek. Miután állandóan nyugtalankodsz, mindig félsz valamitől, okkal vagy ok nélkül, emiatt lehetnek emésztési problémáid.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold ma a Bika jegyéből indul útjára. Itt jól érzi magát. Jól érzed magad te is, így jól tudsz másokkal is együttműködni. Megfelelő időpontokat tűzhetsz ki a tanácskozásokra. Ez az időszak komoly lökést ad lelkierődnek, és fizikai energiával is feltöltődhetsz. Miután az égen nincs semmilyen ellenindikáció, békés, kiegyensúlyozott lelkiállapotba kerülhetsz, és összehangolódhatsz a környező világgal. Ez kisugárzik mindenfelé, és különösen intim kapcsolataidban érezteti jótékony hatását.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap kellemes fényszögben áll a Plútóval. Érzelmed és értelmed egyensúlyba kerül. Most alkalmas az idő arra, hogy áttekintsd a magad mögött hagyott, bizonyára zűrös, feszültséggel terhes időszakot, mely tanulásodat és önismeretedet szolgálta. Most elsimíthatsz minden feszültséget. Fordulj befelé, hogy jobban megértsd önmagad, és nézz körül, hogy másokat is hozzásegíts önmaga megértéséhez. Ha ma egy új kapcsolat kezdődik, az később nagyon fontossá válhat a számodra.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr a Kos jegyében áll. Itt a természete felhevül, de ezen nagyon jó érzékkel tudsz uralkodni. Forrófejű, gyors beszédű, gyors mozgású leszel, akinek most úgy vág az esze, mint a borotva, csupa tűz és nekiiramodás, amin erős értelmi kontrollal kell uralkodni. Tudatosan kellene fáradoznod azon, hogy be tudj illeszkedni most egy bizonyos csoportba, lehet ez akár egy új munkahelyi kollektíva is. Sokat kell majd idegeskedned a napokban, ezért gondoskodj a megfelelő pihenőkről, aludj sokat, ha teheted.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz még mindig az Ikrek jegyében áll. Szenvedélyes vagy a házasságban vagy a társkapcsolatodban, szeretsz mindenfajta látványos művészetet. Természetednél fogva tele vagy szeretettel mások iránt, kedves, együtt érző, aki most is élvezi a szórakozást, és általában véve nem szeret gondolni az élet sötét oldalára. Most különösen sok alkalmad lesz arra, hogy a család kényeztetni tudjon, de ezzel egy időben ne felejtsd el, hogy szükséged van a függetlenségre is.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó a Nyilas jegyének utolsó fokain áll, a Napon sütkérezik. Kerülj el minden illegális cselekményt és pereskedést. Ez nem alkalmas időszak arra, hogy törvénykezési ügyekbe bonyolódj. Alkalmad nyílik a valódi szellemi gyarapodásra és emberi mivoltod fejlesztésére, ha nem engedsz teret nagyon erős vágyadnak, hogy mindenkinél szentebbnek mutatkozz. Ezzel ugyanis nemcsak heves ellenállást váltanál ki, hanem elszalasztanál egy csomó kiváló alkalmat.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód még a saját jegyében áll. Nem szereted, ha előírják, hogyan viselkedj. Saját magad szabta törvényeknek engedelmeskedsz, és nehezedre esik, hogy ennek következményeit elfogadd. Hajlamos leszel a túlzásokra még a szerencsejátékokban is, akár kalandor vagy hazárdjátékos is lehetnél. Egyensúlyoznod kell a túlzott önbizalom és erős gyanakvás között, és sokat kell tanulnod saját tapasztalataidból. Vigyázz, nehogy mások kihasználva érezzék magukat melletted.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygódat, a Szaturnuszt a Hold kívánja lágyítani. Nagyon forszírozod a kötelesség teljesítését, és sok esetben sokkal többet vállalsz magadra, mint amennyit teljesíteni tudsz. Talán nem is veszed észre, amikor szemrehányóan viselkedsz, és ez nem talál mindig jó fogadtatásra. Ha nincs célod, hajlamos lehetsz a túlkapásokra. Tökéletes akarsz lenni mindenben. Azokat a munkákat kellene elvállalnod, amelyek lehetővé teszik, hogy sok embert vagy erőforrásokat irányíts.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, a Merkúr a Halak jegyében áll. A hangsúly a hasznos tevékenységeken van, főleg ha bevásárlásról van szó. A munkamegtakarító ötletek nagyon jól jönnek most a háztartásban. Ne keseredj el akkor sem, ha valamit nem sikerül megvalósítanod. Az a fontos, hogy tisztában vagy a lehetőségeiddel és a korlátaiddal. Ne ess túlzásokba, mert könnyen előfordulhat, hogy csalódni fogsz. Vigyázz, nehogy fanatikussá válj. Kerüld el a peres eljárásokat.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Szeretnél különleges emberként bemutatkozni a világ előtt, ám a gyakorlatiasságod igyekszik megfékezni ezt. Lehet, hogy a nehezen megkeresett pénzt könnyedén elköltöd. Jobb lenne, ha hallgatnál a lelkiismeretedre, és elkezdenéd törleszteni az adósságaidat. Noha nem szabadna pénzt kiadnod, mégiscsak valamennyi adománnyal hozzájárulsz majd kedvenc közösséged munkájának támogatásához. Ezért ez a bolygóállás kedvező lesz a számodra, ha az emberiség érdekében akarsz tevékenykedni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top