nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 20. péntek)

Napi horoszkóp (04. 20. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygódra, a Marsra rámordult a Hold. Ez a nap érzelmileg teljesen felkavarhat. Nyugtalanná, ingerlékennyé válhatsz. Ha a születési horoszkópodban is kellemetlen fényszögben áll a Hold és a Mars egymással, akkor előfordulhatnak sérülések, balesetek. Hölgyeknél nőgyógyászati problémák, gyulladások lehetnek. A bolygóállások némely Kos szülöttnél akár házasságot vagy gyermek fogantatását is jelezhetik, aminek a kimenetele szintén a születési horoszkópban elfoglalt helyzetüktől függ.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma együtt áll a Holddal az Ikrek jegyében. Rengeteg szabadságra lesz szükséged. Most igényled a kifejezetten intelligens emberek közelségét és a humoros társaságot. Szeretsz a világban „csavarogni”. Ugyancsak hiányzik majd belőled a kitartás ezekben a napokban, legfőképpen abban, amivel éppen foglalkozol. Jó kapcsolatot tudsz most kialakítani a rokonságoddal vagy gyermekekkel, vagy a közvetlen szomszédaiddal.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygódat az Ikrek jegyében két nagy bolygó is közrefogja, ettől határozottabb leszel, aki mindent megjegyez, és gazdaságos a véleményében. Bátran lehetsz büszke a családodra, ha szereted a régiségeket, és gyűjtöd a könyveket vagy bélyeget, vagy pénzérméket, ma biztosan találsz a kedvedre valót. Ez nagyon jó nap ingatlanok eladásának közvetítésére. Valószínűleg házon kívül is dolgoznod kell. Lehet, hogy többször is el kell hagynod a munkahelyed, vagy a te házadban gyűlik össze mindenki, mindenesetre sok a jövés-menés.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold az Ikrek jegyében, kellemetlen fényszögben kénytelen átvészelni a mai napot. Egy időre megnehezül a számodra a kapcsolattartás – különösen a nőkkel. Akár szakításra is sor kerülhet. Ne hozz drasztikus döntéseket társkapcsolati kérdésekben. Lehangoltnak és magányosnak érezheted magad, de hamar elmúlik ez a kissé deprimált időszak. Hajlamos leszel mindent a sötétebbik oldaláról látni – önmagad is és másokat is, általában az egész világot. Ne maradj ebben az állapotban, és ne szívd annyira mellre a dolgot.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha nem váltak be a párkapcsolathoz fűződő reményeid, és nem sikerült megvalósítanod az ilyen irányú terveidet, végre felcsillan a remény, hiszen a szerelemházadban két nagyon fontos bolygó közelít egymáshoz. Ez azt az eredményt hozza majd, amit mindig is szerettél volna, vagy legalábbis sokkal közelebb visz a hőn áhított célhoz. Ha alulbecsülöd saját képességeidet, nem biztos, hogy képes leszel megvalósítani minden akaratod, annak ellenére, hogy nemes érzelmekkel rendelkezel.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr a Kos jegyében áll. Egyenesen mágnesként irányítja mások figyelmét és érdeklődését rád. Egy családi probléma sajnos keresztülhúzhatja a számításaidat, és így egy igazán kellemetlen beszélgetésnek is szenvedő alanya lehetsz. Tudod, hogy ez a probléma nem új keletű, de végre itt az alkalom, hogy megoldást találjatok rá. A Szaturnusz a 12. házban arra figyelmeztet, hogy ma nagyon óvatosnak kell lenned vezetés közben. Minden hirtelenkedés, rossz helyzetfelismerés egy járműben igen veszélyesnek bizonyulhat.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz a levegős Ikrek jegyében szívesen táncol. Ez az időszak nyitottságot, barátságosságot és rugalmasságot kölcsönöz neked. A Vénusz felel az ízlelésért, igyekezz sok könnyű ételt fogyasztani, ami jól emészthető is egyben, valós és átvitt értelemben egyaránt. Étkezés közben ezért nem árt beszélgetni. Általában könnyen létesítesz kapcsolatot, volt időd ezt megtanulni, hiszen már kiskorodban sem féltél az idegenektől.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó kellemetlen fényszögben van a Vénusszal. Sajnos eléggé ellentétes véleményen vagytok kedveseddel egy bizonyos dologgal kapcsolatban, mely mindkettőtök számára nagyon fontos. Ez a kellemetlen szituáció napokon keresztül rányomja bélyegét a hangulatodra, de az érzelmi reakcióidat is érinteni fogja. Napokba telik majd, míg a feszültség enyhülni fog, és időközben néhány kellemes hírrel is gazdagodhatsz, ami akár egy utazást is eredményezhet a közeljövőben.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter a Nyilas jegyében áll. Továbbra is a szerencse kísér minden utadon, akár a szerelem, akár a pénzügyek, akár az élet minden területén, és a sors kifürkészhetetlen útjain. Természetesen akadnak olyan percek, amikor ez nem így lesz. Ha tartózkodsz az arroganciától és nem feledkezel meg azokról az apró kis részletekről, amelyek a jó kapcsolatokat működtetik, akkor most profitálhatsz belőlük, és így ez egy igen hasznos időszakká válhat.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz kellemetlen kapcsolatát a Neptunusszal két jó bolygó segítsége is enyhíti. A szerelmi életed rendkívül produktívvá válhat. Ne legyél túl szigorú önmagadhoz. Lehangoltnak érezheted magad, ettől függetlenül nem kell a bolhából elefántot varázsolni. Befektetéseid fokozottabb figyelmet igényelnek, annak ellenére, hogy igazán kedvező anyagi fordulat várható a napokban. Munkahelyi érdekeltségeid virágzásnak indulnak, sőt akár fizetésemelésre is számíthatsz.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz jelenleg is a Halak jegyében áll, csak kellemetlen fényszögekben. Szellemileg serkentő hatás várható, különcség, önbizalom és a saját vágyad kielégítésére való törekvés jellemzi ezt az időszakot. Elsősorban veszekedés, küzdelem, harag, amit felvilágosodás, eredetiség és találékonyság követ. Pénzügyi hátrányok fordulhatnak elő a helytelen döntések következtében, kockázatok, téves cselekedetek vagy elképzelések, nem praktikus megoldások. Ha nem ellenőrzöd a viselkedésed, a temperamentum elrontja a napodat.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz szemben áll a Szaturnusszal, de szerencsére a társuralkodó Jupiter a segítségére siet. Próbáld meg elfogadni mások véleményét is, és nem az a megoldás, hogy hátat fordítasz vagy befelé fordulsz. Lehetséges, hogy kissé fáradékonyabb vagy, több nehézségbe kerül megszerezni és megtartani egy munkát vagy a barátokat, és ha túl önző lennél, fontos helyzetekben veszíthetnél. Próbálj meg szembenézni a tényekkel, ha nem ezt tennéd, esetleg bele is betegedhetnél, hiszen pszichikai problémák indítják a fizikait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top