nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 22. vasárnap)

Napi horoszkóp (04. 22. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars nem érzi jól magát a Halak jegyében, de ma a Hold vigasztalja. Próbáld meg kihasználni a mai napon adódó lehetőségeidet. Ha van mit változtatni az életeden, akkor meg kellene tenned az első lépéseket. Korábbi munkáid eredményeit most végre élvezheted, most inkább rutinfeladatok várhatók, mint hatalmas projektek. Az elmúlt időszakban, remélem, sikerült összegyűjtened annyit, hogy akár egy hónapig is lazíthatnál a tartalékaidból. Adakozó, ajándékozó kedvedben vagy, szereted a szórakozást, együtt érzőnek, dinamikusnak és mágnesesen vonzónak látnak mások.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz kellemetlen fényszögeket kap. Jó és rossz események váltakoznak, ma inkább a kellemetlenekkel kell majd szembenézned. Próbáld rendezni a pénzügyeidet, és kerüld el az anyagi labilitást. Gondolkodj el az alábbi közmondáson: „Inkább legyen száz irigyed, mint egy sajnálód.” Ne hadakozz azokkal, akik csak irigységből támadnak, inkább koncentrálj saját magadra és a pénzügyeidre. Olyan emberek társaságát keresd, akik mások, mint amilyen te vagy, és meglévő barátaid.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr még mindig a harcias Kos jegyében áll, és komoly, nagy bolygók támogatását élvezi. Az éles szókimondás harcokhoz vezet. A gyors válaszok logikusak, tiszták, de barátságosnak egyáltalán nem mondhatók. Minden erődet a szellemi dolgok felé kellene terelned, csak így használhatod precíz és gyors észjárásodat jó eredmények elérésére. Hirtelen ötletek, elképzelések rohamozhatják meg értelmedet. Üzleti dolgokban praktikus, jól használható elképzelések által hirtelen nyereségek adódnak.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód most a Rák jegyében áll, otthon van, és kapcsolódik a Marshoz. Mutatkozhat némi feszültség a szakmai és a magánéleted között, főleg, ha nem tartottad kellő egyensúlyban őket. Tisztáznod kell magadban a prioritásokat. Hangulatod ma gyakran fog ingadozni, és ha főleg szakmai céljaid voltak, könnyen kiborulhatsz. Pillanatnyilag az érzelmeid uralkodnak a józan eszed felett. Ha még nem kezdted el a tavaszi nagytakarítást, most itt lenne erre a ragyogó alkalom, nagyon jól le tudnád vezetni ezzel a benned lévő feszültséget.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód a Bika jegyében áll, rengeteg energiát kap a Plútótól. Igen dinamikusan és aktívan telik majd ez a nap. Olyan ember vagy, aki elképzelését azonnal tettekre is akarja váltani. Ennek a viselkedési formának éppúgy vannak előnyei, mint hátrányai. Előnye a hosszú távon töretlen kezdeményező kedv. A kudarcok nem veszik el egy életre a kedvedet, csak átmeneti a lehangoltság, amit érzel, állj talpra, és kezdd újra. Kellemetlenül érzed magad, ha ráébredsz, hogy környezeted megijed a szándékaidtól, hatalmas lendületedtől.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr még mindig a harcos Kos jegyében áll. Véleményedet rendkívül hevesen képviseled, ne akarj mindenáron bizonyítani. Nagyon türelmetlen vagy, gyorsan akarsz célba érni, és ez idegessé tehet. Sajnos eléggé kötekedős hangulatban vagy, viselkedésedet nem kontrollálod eléggé, így előfordulhat, hogy durva logikai hibákat követsz el. Ha nem vagy biztos a dolgodban, ha elkezdesz mindent öncélúan kritizálni, könnyen heves ellenszenvet válthatsz ki.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygódat, a Vénuszt két bolygó is támadja. Ma mindenképpen ajánlatos az önfegyelmet gyakorolnod. Próbáld olyan értékekhez tartani magad, amelyeket mindenki elismer, amelyek mindenki számára kötelezőek. Hibáidat ne is próbáld szépíteni. Anyagilag állj a saját lábadon, hogy ne függj senkitől. A reklámszakma területén jól érvényesülhetsz. Ajánlom a következő meditációs gyakorlatot számodra a mai napra: „az önfegyelem gyakorlását az étkezésnél kezdem”.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó a szerencsés Nyilas jegyében áll még mindig. Ez nagyon kedvezően hat az életedre. Bármit, amibe belekezdesz, véghez is tudsz vinni. Ha vidám maradnál, az olyan hihetetlen energiával töltene fel, ami nemcsak a feladatok elvégzéséhez szükséges, hanem ahhoz is, hogy segíteni tudj másokon, vagy segíteni tudj azoknak, akik éppen a pályakezdés nehézségeivel küszködnek. A legnagyobb hasznot a kapcsolataidból húzhatod.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A te uralkodó planétád a Jupiter, a Nyilas jegyéből a világnézetét, az alapbeállítottságát irányítja az embereknek. Kormányozza a jóra, a legjobbra törekvést, továbbá a növekedést és a gyarapodást. Kijelöli a személy, az egyén helyét a nagyobb összefüggésekben: közösség, társadalom. Ha éppen önállósodási terveket szövögetsz magadban, akkor ezeket gyorsan meg is tudod valósítani, hiszen a Jupiter nemsokára a Vénuszt fogja dolgoztatni. Gondolkodj el azon, hogy terveidhez hol találod meg a kiskapukat.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz mosolyogva tekint a Jupiterre. A két planéta két népet, két kultúrát, két tradíciót kapcsol össze. Még nem szabadna mindent feláldoznod. Mielőtt elköteleznéd magad, próbáld meg jobban megismerni kedvesedet és az ő környezetét, családi hátterét. Mindig van alapja a közmondásoknak, így ennek a közmondásnak is ki tudod bogozni az értelmét: „Lakva lehet megismerni egymást.” Próbáld követni, talán ráébredsz, hogy apróságok is tönkretehetnék a boldogságodat.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A modern uralkodó bolygód, az Uránusz most kellemetlen fényszöggel kapcsolódik a Jupiterhez, ezért napjaidat nem igazán tudja szépíteni. A két bolygó kapcsolódásának kulcsszava: a jövő. Mivel mindkét bolygó a maga módján a jövő felé nyitott, itt olyan magatartást és képességeket jeleznek nálad, amelyek a kibontakozás irányába módosítanak. Olyan embert jeleznek, akiben a reformer és a forradalmár egyszerre jelen van. Mindkettő újat, jobbat akar, csak más-más úton.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A Halak jegyében is két bolygó uralkodik, a Jupiter és a Neptun. Ez a két bolygó az égen most kellemes fényszögben van egymással. Számolnod kell azzal, hogy fantáziád esetleg túllép a reális élet és a valóság határain, és érzelmeidben, belső képedben szélesebb, tágabb világban élsz. Nem a tudat, nem az akarat, nem az elhatározás, nem a döntés, hanem a vágyódás hajt. Egyrészt ki akarsz szabadulni ennek a világnak a szűkös kereteiből, másrészt pedig szeretnél megtapasztalni valami mást, valami teljesen kötetlen életet, talán ez idézi elő benned az „elvarázsoltság” állapotát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top