Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 23. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars kellemetlen fényszögben áll a Vénusszal. Szenvedélyes szerelmes vagy, akinél az érzelmek fel-fellobbanó lángolásban nyilvánulnak meg, erős szerelmi töltettel. Tévedsz akkor, ha itt örök, folytonos harcot képzelsz el, bár a legbékésebb embereknél is előfordul legalább egyszer, hogy küzdelemmel, akár harccal, kiütéssel is síkraszálljanak azért a kapcsolatért, amely nekik fontos.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma egész nap csak panaszkodik, és jogosan. A Vénusz az anyagi javakat is kormányozza, ezért előfordulhat, hogy sem a párod, sem a családod nem lesznek annyira szolgálatkészek, nehezen nyúlnának a zsebükbe, ha pénzt kérnél tőlük. Igyekezz valami más megoldást találni. Próbálj meg türelmesebb lenni, ne engedd, hogy bárki, akár valamelyik közeli rokonod összeütközésbe kerülhessen veled.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr még mindig a Kos jegyében áll, és nagyon jó fényszögek sugarában fürdik. Ha komoly terveid vannak, akkor ennek elérésére minden követ érdemes lenne megmozgatnod, akkor eléred, amit szeretnél. Aki mer, az nyer! Ha a délelőtt kihívásokkal telik, délután fogadd el a meghívásokat, nagyon nagy meglepetés vár rád. Ma mindenki csodálni fogja a teherbírásodat.








Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold ma saját birtokán, a Rák jegyében ébred, viszonylag jókedvűen. Ettől függetlenül rendkívül érzékeny vagy, szeretnél minél több együttérzést, megértést kapni a körülötted élőktől. Ma azért is képes leszel megsértődni, ha valami éppen nem úgy történik, ahogyan te szeretted volna, arra kellene ügyelned, hogy érzékenységeddel nehogy komolyabb vitát válts ki.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap ma már a Bika jegyének második szobájában ébredt. Anyagi javaid házában kedvezőtlen fényszögű bolygó áll. Ne csodálkozz azon, ha váratlanul komoly pénzügyi akadályok merülnek fel az életedben. Vedd komolyan őket, mert ha nem ezt tennéd, akkor a kapkodás közben könnyen elszámíthatod magad, és anyagilag nagyon rosszul jársz. Bármilyen kínos helyzetbe is kerülsz, véletlenül se borulj ki!








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ezen a héten még a Kos jegyében tartózkodik, de az Uránusz szemben áll a napjegyeddel. Nincs olyan dolog, amit jobban utálsz, mint ha valamit nem lehet előre kiszámítani. Pedig sajnos váratlan események sorozatai cincálhatják az idegeidet. Próbálj meg lépést tartani az eseményekkel, és próbáld meg elhinni, hogy a végén minden a lehető legjobban alakul majd.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz a sietős Ikrek jegyében áll, és kellemetlen fényszögeket kap. Talán nem ártana, ha egy kicsit lazítanál. Az utóbbi hetekben túl sokat vállaltál a hétköznapokból, idegesen és fáradtan pedig nem lehet a problémákra jó megoldást találni. Most komolyan szükséged van az összes energiádra, legyen az szellemi vagy fizikai. Nehezen tudod elviselni, hogy bárki beleavatkozzon a dolgaidba.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó a lehető legjobb kapcsolatban van ma a Nappal. Szerelmed ugyanolyan, mint a jellemed. Szeretsz jót aludni, pihenni, lazítani. Ha valamihez hozzáfogsz, akkor azt különös intenzitással teszed, lehet az munka, hobbi, sport, kutatás, játék vagy lehet küzdelem. Így vagy a szerelemmel is. Nem keresed úton-útfélen, de ha egyszer már itt van, azt nagyon komolyan tudod venni.








Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter majdnem szemben áll a Vénusszal. Ha te szerelmes vagy, rád oda kell figyelni! A szerelem felszabadító erővel hat rád, valami végtelen örömet és sugárzást jelent. Talán ide vezethető vissza, hogy azt mondják rólad, szabadságszerető vagy. Mert ezt a csodálatos érzést, legalábbis te így gondolod, csak teljesen nyitott szívvel és lélekkel szabad fogadni.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz ma meglehetősen jó kapcsolatban van más bolygókkal. Ha te szerelmes vagy, arra oda kell figyelni, mert te is nagyon nehezen veszed tudomásul ezt a tényt. Talán magad előtt is titkolod, vagy legalábbis nehezen ismered be. Viszont ha már mások is észreveszik rajtad, akkor ott már nagyon komoly a dolog. Ne fukarkodj a kedves szavakkal, az elismeréssel.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz még mindig a Halak jegyében áll, de most jól kapcsolódik a Holddal. Sokan úgy gondolják, hogy nagyon ragaszkodsz a függetlenségedhez, ezért nehezen teremtesz kapcsolatot, vagy legalábbis nehezen kötelezed el magad. A valóság azonban az, hogy ugyanolyan szerelmes tudsz lenni, mint bárki más. Humorod, függetlenségérzeted a nálad kötelező leplezést szolgálja.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun szemben áll a Szaturnusszal. Ez erősíti a rejtélyességedet a szerelemben is. Végtelenül odaadó tudsz lenni, ha meghódít valaki. Olyannyira, hogy saját magadról is megfeledkezel. Így csak arra figyelsz, amire a partnerednek szüksége van, pedig ennél többre is képes vagy. Életednek, érzelmi életednek lehet egy második foka, egy másik szakasza is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top