Horoszkóp

Heti horoszkóp 2007. április 30-tól május 06-ig




Kos

Megérinthet a változás lehetőségének szele, így igényed lehet arra, hogy régóta berögződött dolgaidat most radikálisan megváltoztasd. Erre épp kiváló napok állnak előtted. Ha munkahelyváltáson, költözésen, befektetésen töröd a fejed, ne habozz cselekedni, biztos, hogy nagy szerencsével jársz! A külső hatások is kedveznek terveidnek, sőt családodban, barátaid között is segítőkre lelhetsz!
Szerelem: Társad is támogatja ötleteidet, újító szándékodat, így a nagy célok elérésében is partnerre lelhetsz benne. Ha még egyedül vagy, szinte kizárt, hogy ne most kopogtasson a szerelem…









Bika

Ezekben a napokban megnő a kommunikáció iránti igényed, s erős indíttatásod lehet arra is, hogy ismét tanulj valami újat. Ösztönös megérzéseid most sem hagynak cserben, jó érzékkel választod ki a számodra legjobb lehetőségeket. Ilyen tálcán kínált lehetőség több is adódik a héten, semmire ne mondj nemet, nem fogod megbánni. Új barátságok kialakulásának is kedvez ez a hét.
Szerelem: Párkapcsolatod jelentős átalakuláson mehet át, ne riadj meg ezektől a folyamatoktól, hátrányod nem származhat belőle. Ha még magányos vagy, minden esélyed megvan arra, hogy a hétvégén betoppanjon a szerelem.




Ikrek






Még most használd ki a Vénusz jótékony hatásait, ezért légy maximalista a munkád és a tanulmányaid területén, különösen, ha úgy adódik, még a lehetetlent is próbáld meg véghezvinni. Légy kitartó, és dolgozz elszántan céljaidért, elvárhatod ugyanezt környezetedtől is. De mivel túl magasra helyezed a mércét, ebből könnyen konfliktusok adódhatnak! Inkább köss kompromisszumokat, és légy elnézőbb.
Szerelem: Érzelmi téren is a maximumot nyújtod, de még szerencse, hogy itt épp erre van nagy szükség! Páratlanoknak a hét összes napja alkalmas ismerkedésre.









Rák

A hét első napjaiban érzelmeid, gondolataid kissé zavarossá válhatnak. Ez az oka annak is, hogy környezeteddel való kommunikációd is nehézkesen működhet, főleg a téged körülvevő emberekkel, különös tekintettel a családoddal és a munkatársaiddal folytatott eszmecseréidre. Szerencsére ez a kellemetlen hatás csak a hétvégéig tart.
Szerelem: Ha lenne mit megbeszélned a pároddal, akkor ezt halaszd a hétvégére, máskülönben kenyértörésre is sor kerülhet köztetek. Ha még magányos vagy, a kapcsolatkeresésre a jövő hét kedvezőbb.











Oroszlán

Ezen a héten – még a szokásosnál is jobban – előbújnak szenvedélyes és tüzes jellemvonásaid, és ez könnyen bajba sodorhat. Mégis belülről hajt a vágy, úgy érzed, szükséged van arra, hogy újra élj, vágyaidat megpróbáld elérni, és ezért szinte bármire hajlandó vagy. Olyan régen engedtél teret a szenvedélynek, hogy újra szükséged van arra, hogy ezt az érzést a munkában és a szerelemben egyaránt megéld.
Szerelem: Könnyen előfordulhat, hogy meglévő párkapcsolatod mellett belebonyolódsz egy másikba… Aki még magányos, szintén párra lelhet! Kiváló napok erre: szerda, péntek és szombat.











Szűz


Tele leszel életkedvvel, s emellett fantasztikus vonzerőd is veled lesz, végre újra rátalálsz önmagadra, ráadásul erőfeszítésedbe sem kerül, hogy másokat levegyél a lábukról. Család? Barátok? Üzletfelek? Meggyőzheted őket arról, hogy nagyon jó úton jársz, hogy komoly sikereket érj el. Ezt a vonzerőt használd ki nyugodtan, hisz ritkán adódtak ehhez hasonló pillanatok az elmúlt hónapokban.
Szerelem: Párkapcsolatodban is kihasználhatod energiáidat, törekedj érzelmeid elmélyítésére. Ha még szingli vagy, töröld ki ezt a szót a fejedből, s vedd le a lábukról az ellenkező neműeket!










Mérleg

Gondolataid kavarognak, s most leginkább az anyagiak körül keringenek. Kételyek gyötörhetnek, hisz egy ideje állandóak a váratlan kiadások, munkahelyeden vagy vállalkozásodban is keletkezhet némi bizonytalanságra okot adó tényező. Talán úgy érzed, hogy az élet most igazságtalan veled, és nem kapod meg azt, ami erőfeszítéseidért járna. Légy türelmes, hisz minden elvetett mag beérik egyszer…
Szerelem: Érzelmek téren nincs elegendő bátorságod, hogy elmondd partnerednek, milyen gondolatok gyötörnek mostanság. Ha még nincs párkapcsolatod, csak a hétvége alkalmas új szerelem építésére.










Skorpió


Kedden, szerdán és csütörtökön a Hold a te jegyedben időzik, s ezeken a napokon bármit megtehetsz, amihez kedved van. De azért oda kell figyelned túlzott előzékenységedre és szolgálatkészségedre, kihasználhatják jóindulatodat, kedves természeted sodorhat most bajba. Nem látod a fától az erdőt, ezért önfeláldozásra és önzetlenségre vagy hajlamos. Ugyan ezek nagyon jó tulajdonságok, de ideje, hogy magabiztosabb légy.
Szerelem: Minden esélyed megvan arra, hogy a következő napokban könnyen belebonyolódj egy új szerelembe, függetlenül attól, hogy van már párod, vagy sem.










Nyilas

Pénteken és szombaton nagyon jó napoknak nézel elébe, a Hold a saját jegyedben támogatja sikereidet. Józan gondolkodásmódod ésszerű döntések meghozatalában lesz segítségedre, különösen a munkád terén. Váratlanul komoly lehetőségek adódhatnak számodra, ezeket használd ki, hisz erőtől duzzadsz, s arra is képes lennél, hogy más mederbe tereld életedet. Szerelem: Ne légy lusta arra, hogy párkapcsolatodba is végre valami újdonságot és izgalmat vigyél! Ha még magányos vagy, minden esélyed megvan, hogy megtaláld a párod!











Bak

Ezekben a napokban előbújik gyermeki éned, vidám és önfeledt leszel, környezetedre is pozitív hatást gyakorolsz. Sok minden megvilágosodhat, rájöhetsz arra, hogy számos kérdést görcsösen kezeltél mostanában, ráadásul magadhoz is szigorú voltál. Szükséged van végre pihenésre, és a lazítás mellett még több vidámságra is. Számos alkalmad nyílhat arra, hogy ismerkedj, társaságba menj.
Szerelem: Érzelmeid elmélyülnek, nagy döntések születhetnek ezekben a napokban! Ha még szingli vagy, akkor itt az ideje, hogy ezt a korszakodat lezárd, és gyökeresen változtass életeden.











Vízöntő

A megszokott nyugalmadat most zavartság és kapkodás válthatja fel, sőt stílusod, más emberekhez való hozzáállásod egyenesen idegesítővé válhat. Elég lehet egyetlen kis szikra is, és bárhol, bármikor lángra lobbansz. A belőled kitörő erő zabolátlan és nehezen kordában tartható. Ugyanakkor mégis muszáj visszafognod magad, hisz ha nem teszed, akkor komoly konfliktusokra számíthatsz!
Szerelem: Érzelmi téren is akadhat némi probléma. Ha pedig most keresed az igazit, több kalandba is belebonyolódhatsz, de észre kell vedd, még nem jött el a megfelelő idő…










Halak

Több kívülről érkező hatás miatt hangulatod pillanatról pillanatra váltakozhat, s ez az erős ingadozás kihat munkádra, emberi kapcsolataidra is. Most úgy érezheted, minden és mindenki csak púp a hátadon, s legszívesebben elbújnál a világ elől. Semmihez sincs kedved, és a mindennapi teendőket is csak halogatod másnapra. A hétvégén kapcsolódj ki, egy kis pihenés mindent megold.
Szerelem: Kapcsolatodban is adódhat egy kis feszültség, beszéld ki magadból a problémákat, ne dugd a fejed a homokba. Ha még egyedül vagy, a párkeresést halaszd a jövő hétre.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top