nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 02. szerda)

Napi horoszkóp (05. 02. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars a tulajdonságaival nagyon is ellentétes jegyben, a Halak jegyében és kellemetlen házban tranzitál most. Ez a házhelyzet hajlamos felkavarni mindenféle ellentéteket, beleértve a családban lévő konfliktusokat is. A veszekedések valószínűleg valamelyik víz melletti ingatlan miatt törnek ki. Jobb lenne ezt előbb tisztázni, a legjobb a jogszerűséget megállapítani. Fáradj el a földhivatalba, és kérj egy tulajdoni lapot, ebből könnyebb kiindulni, mint csak a szavakat csépelni.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz még mindig kellemetlen fényszögben áll az Uránusszal. Váratlan izgalmak elé nézhetsz, kedvező vagy kedvezőtlen értelemben. Keresed a kalandot, és türelmetlen leszel most a megszokásokkal szemben. Amennyiben egy új kapcsolatod kezdődik, az minden bizonnyal izgalmasnak ígérkezik, de ne nagyon építs rá. Az újdonságok és izgalmak iránti vágyad új barátokkal hozhat össze, vagy rátalálhatsz új szerelmedre. Sajnos az ilyen kapcsolat – jóllehet ösztönzőleg hat – nem szokott túl sokáig tartani.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr szemben áll a Holddal. Talán többet utazgatsz, mint általában, mindennapi teendőid kapcsán, jóllehet nem mégy nagyon messzire. Minden szellemi tevékenység, kommunikáció, szervezőmunka és tárgyalások szempontjából kedvező nap. Kiváló alkalom megbeszélések folytatására, a felgyülemlett papírmunkák feldolgozására vagy telefonhívások lebonyolítására.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold egy érzékeny jelben, a Skorpió jelében áll. Érzelmileg jobban rá tudsz hangolódni másokra, mint általában, és ez egy megfelelő pillanat a bemutatkozásra vagy közszereplésre. Érzelmeid elmélyülnek, és hozzátartozóid, barátaid közelségére vágysz. Bensőséges kapcsolatokra törekszel másokkal, és a nők társaságát élvezetesebbnek találod, mint a férfiakét. Nagyon is tisztában leszel érzéseiddel, és könnyedén ki is tudod fejezni őket.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap ma szemben áll a Holddal, és a Hold az erősebb. Energiáid kicsit elapadnak, kedvetlenség, fáradtság vagy feszültség lehet úrrá rajtad. Mindazonáltal helyén marad az eszed, és a másokhoz fűződő kapcsolataidból profitálhatsz. Személyes kapcsolataid és mindenféle kontaktusok most különös jelentőséggel bírnak. Nincs értelme ilyenkor kihátrálni belőlük. A pár hónappal ezelőtt megkezdett dolgaid most beérnek, egyesek viszont nem.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr együtt áll a Nappal. Mindenfajta kommunikációra alkalmas ez a nap. Ha eddig vonakodtál előhozakodni valamilyen témával, most ideje, hogy megtedd. Legyen az keresztrejtvényfejtés, vagy csínytevés, vagy jövőtervezgetés, agyadat ma mindenképpen foglalkoztatni kívánják. Idődet ma kellemesen és gyümölcsözően töltheted, tervezgetéssel, és azzal, hogy érintkezésbe lépj bárkivel – önmagadat is beleértve.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz most kellemes fényszögben van a Neptunnal. Nagyszerű alkalom arra, hogy társasági életet élj bármilyen formában. Most minden rendjén megy a kapcsolataidban. Élvezd hát! Kiváló időszak arra, hogy fellángoljon benned a szerelem, hogy szerelmet vallhass valakinek, hogy megházasodj, hogy a barátaiddal közösen szórakozz, bulit rendezz. Kreativitásod lendületet kap, és ezt meg is akarod nyergelni.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó ma egyedül áll a Nyilas jegyében. Ma nagy türelemre van szükséged. Egy problémán vagy nehéz helyzeten lehetsz úrrá, ha összeszeded erőidet, és szembenézel a gondokkal, ha elszántan kitartasz az igazad mellett. Lehet, hogy valaki más helyett kell erősnek lenned. Talán a vágyakozást és frusztrációt kell legyűrnöd. Ez a mai nap nem a bátortalanok és a gyenge akaratúak napja. Mindent elérhetsz, amit csak akarsz, de ehhez érzelmi érettségre van szükséged.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter most kellemes fényszögben van a Szaturnusszal, a vagyont igazgató bolygóval. Ez a nap komoly pénzügyi eredményeket hozhat, az anyagi javak elosztásában most különccé tehet. A pénzt nagyon könnyen szerzed, de most nagyon könnyen folyik ki a kezeid közül. Komoly kiadásokat jelez a nap a szórakozásokra. Sokat költhetnél ékszerekre, díszekre, dísztárgyakra és hasonlókra. Ha vigyázol arra, hogy ne ess túlzásokba, amit később megbánhatnál, akkor ez egy kiváló időszak lehet a pénzügyi tárgyalásokra vagy befektetésekre.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz kellemes fényszögben áll a Jupiterrel. Szerencsésen keresgéltél sok hasznos és értékes leckén keresztül, és már jó úton haladsz. Ez pedig távolról sem pusztán jó szerencse. Idáig kemény munka volt, de most jöhet egy valóban „szerencsés” fordulat, ami nyerő helyzetbe hozhat. Minden cselekedeted elnyeri méltó jutalmát, a jó pozitív, a rossz negatív következményeket von maga után. Egy újabb ciklus veszi kezdetét az életedben, újabb fordulat a fejlődés és a kiteljesedés felé.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz most több helyről is támadást kap. Talán jobban teszed, ha visszahúzódsz, és alaposan mérlegeled az ügyeid mellett és ellen szóló érveket, próbád meg helyzetedet teljesen más nézőpontból szemlélni. Vizsgáld meg a kérdést más szempontból is. Mindig mindennek két oldala van, és érdemes alaposan mérlegelned a dolgokat, mielőtt meggondolatlanul döntenél. Valamilyen jogi ügylettel, perrel kell számolnod a közeljövőben.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz szemben áll a Szaturnusszal. Úgy látszik, az élet nem egészen azt nyújtja a számodra, amire vágytál, mégsem tehetsz egyebet, mint hogy elfogadod. A megoldás nem a cselekvésben, hanem a visszavonulásban és a csendes szemlélődésben rejlik. Úgy tűnhet, hogy életed a feje tetejére állt, hiszen a Plútó nem végez félmunkát. Lehet, hogy tényleg reménytelen helyzetbe kerültél, de próbáld megkeresni a hibát, és rögtön rátalálsz a kiútra is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top