nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2007. május 07-tõl május 13-ig

Heti horoszkóp 2007. május 07-tõl május 13-ig




Kos

Ha ezen a héten semmi nem úgy történik, ahogyan szeretnéd, ne aggódj emiatt. Vár rád kellemes és kellemetlen egyaránt. Nem lesz egyszerű, de a nehézségeket próbáld meg vidáman felfogni. Fektess sok energiát a munkádba, és ne becsüld le a rád bízott feladatokat. Minden napot jókedvvel kezdj el. Ami nem sikerül elsőre, majd sikerül másodjára.
Szerelem: Kapcsolatodat most szorosabbá teheted, ha még egyedül vagy, akkor a hétvégén találhatsz új szerelemre. A pénteki nap különösen kedvező.









Bika

Péntekre a Merkúr kihátrál a Bika jegyből, s ez hozhat pozitív változást. Egy régi álmod, terved megvalósítása válik időszerűvé. A lehetőséged megvan, hogy nagy fába vágd a fejszédet, azonban alaposan mérlegeled a körülményeket. Amennyiben ez a terv anyagi vonzatú is, akkor a megkezdés előtt minden lépést alaposan fontolj meg. Ha okosan tervezel, akkor hosszú távon igazán gyümölcsöző lehet ez a vállalkozás.
Szerelem: Érzelmek területén is érdemes komoly dolgokon törnöd a fejed! Különösen akkor, ha még nincs párod, de már van kiszemelted! A szombat a te napod!




Ikrek






A hét első napjaiban még kihasználhatod a Vénusz jótékony hatását, építheted és elmélyítheted emberi kapcsolataidat. A hétvégén már a te jegyedet erősíti a Merkúr, így szellemessé és rugalmassá válsz, nyitott leszel minden új dolog befogadására. Az eseményeket ne sürgesd jobban a kelleténél, légy bátor, kezdeményező, de ennek ellenére őrizd meg józanságodat a fontos döntésekben.
Szerelem: Érzelmek terén is szükséged van arra, hogy párod megerősítsen abban, hogy minden rendben van. Ha még egyedül tengeted napjaid, a hétvége lehetőséget kínál a változásra!









Rák

Szerdára a Vénusz eléri a Rák jegyet, így nem csoda, ha fontos döntéseket kell meghoznod, melyek gyorsaságot és megfontoltságot követelnek tőled. A csillagállás a segítségedre lesz, hisz mindkét tulajdonságnak a birtokában vagy, és képes leszel jól dönteni. Ezek az elhatározások nem fogják jelentősen befolyásolni a mindennapjaidat, inkább önbizalmat és erőt adnak a következő időszakra.
Szerelem: Kapcsolatodban is időszerű egy-két jelentősebb döntést meghozni, de ne egyedül vállald fel ezeket! Ha magányos vagy, ideje változtatnod ezen a helyzeten!











Oroszlán

Hangulatod és kedved folyamatosan ingadozni fog, nem találod a helyed, és környezeted is nehezen ért meg. Amikor épp társaságra vágysz, szinte elkerülnek, amikor szívesen lennél egyedül, valaki vagy valami biztos, hogy megzavar. Azonban a heti konstelláció nagy segítséget nyújt abban, hogy harmóniát teremts önmagadban, és képes legyél arra, hogy mindenben meglásd a jót.
Szerelem: Érzelmek terén is adódhat némi nézeteltérés, de a hétvégére teljesen lenyugszanak a kedélyek. Ha még egyedül vagy, szintén a hétvége kedvez a párkeresésnek.











Szűz


Pozitív irányú anyagi változásokat hozhat a hét eleje, de azért légy takarékos, mert később szükséged lehet erre az összegre. A hét második fele viszont hirtelen váratlan helyzetekbe sodorhat, szükség lesz az optimizmusodra és a gyors cselekvőképességedre. Fontos lenne néhány régi, már elavult szokásodon változtatni, és szembesülni az újakkal.
Szerelem: Érzelmeid váratlanul meginoghatnak, invitáld egy alapos beszélgetésre párodat. Aki még keresi a társát, ne siesse el a választást, most rosszul dönthet!










Mérleg

Fizikai és szellemi aktivitásod a csúcson van, kommunikációs képességed is főszerepet kap ezen a héten. Új dolgokba akarsz belevágni? Új munka? Saját vállalkozás indítása? Költözés? Netán tanulás? Bár jó erőben vagy, fizikai munkából csak annyit vállalj, amennyit könnyedén el tudsz végezni. Új baráti kapcsolatokat tudsz kiépíteni, melyek hosszú távon is fontossá válhatnak számodra.
Szerelem: Ha még nem köteleztétek el magatokat egymás mellett jelenlegi társaddal, épp itt az ideje! Ha viszont még a magányosok táborát erősíted, eljött az ideje a változásoknak!










Skorpió


Ha úgy érzed, hogy eddig nem alakultak jól a pénzügyeid, akkor most minden esélyed megvan rá, hogy kedvező irányt vegyen életed ezen része. Pluszbevételhez juthatsz, mellékállásra nyílhat alkalmad, mindenesetre vigyázz arra, hogy megnövekvő bevételeid ne növeljék meg költekező kedvedet is. Hangulatod nagyszerű, az elmúlt hetek kedvezőtlen hatásának már nyoma sincsen!
Szerelem: Érzelmi életed is fellendülőben van, kapcsolatod stabil, aggodalomra nincs okod. Ha még keresed a párod, a hétvégén megtalálhatod.










Nyilas

Kiegyensúlyozottság és harmónia jellemez, s a következő napok sem zökkentenek ki ebből. Eljött az ideje, hogy egy kicsit pihenj, erőt gyűjts, élvezd a csendet, a lazítást. Erre persze a hét második fele lesz alkalmas, a hét elején még meg kell harcolnod a nyugalmadért. Ha szükséges, hát mondj nemet! Csak a békesség kedvéért nem kell bólogatnod mindenre, amit a külvilág rád akar kényszeríteni.
Szerelem: A hétvége harmonikusnak ígérkezik, mélyítsd el a kapcsolatodat. Ha még szingli vagy, a hétvégén rád találhat egy másik magányos ember…











Bak

A hét elején a Hold a te jegyedben jár, ezeken a napokon szükséged van az energiafelvételre és egy belső átalakulási folyamatra. Sikeres napok állnak előtted, különösen akkor, ha a „sikeren” nem nagy és fontos dolgokat, hanem pici apróságokat értesz. Jusson eszedbe, hogy számtalan dolgot nem végeztél el az elmúlt időszakban, most viszont könnyen utolérheted magad.
Szerelem: Párkapcsolati téren nem lehet okod panaszra, hisz nem mutatnak bonyodalomra utaló jeleket a csillagok. Akik még magányosak, lépjenek ki a négy fal közül, jöhet a szerelem.











Vízöntő

A hét közepén a Holdtól várhatsz megerősítést, fontos lenne, hogy minden pillanatban magabiztos és határozott légy. Bár nyugalmas hetet ígérnek a csillagok, ami igazán kellemes, szép napokat hoz az életedbe, jól teszed, ha sok időt szánsz családodra és a barátaidra. Az unalmas hétköznapokba is több érzelmet viszel, és mindent megteszel azért, hogy ne csak te, hanem a környezeted is jól érezze magát.
Szerelem: Ha már van párod, most sokat romantikázhattok. A magányos Vízöntők lehetőséget kapnak egy új párkapcsolat felépítésére.










Halak

Pénteken és szombaton a Hold a Halak jegyben jár, e két napon megmutathatod valódi képességeidet. Addig is még mindig a munkát kell előtérbe helyezned. Ez most prioritást élvez a szerelemmel és az emberi kapcsolatokkal szemben. Joggal érzed úgy, hogy nincs időd a magánéletedre, és egyáltalán nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogyan szeretnéd. A hétvégét viszont végre pihenéssel töltheted.
Szerelem: Érzelmek terén vadonatúj távlatok nyílhatnak meg számodra, akkor is, ha van párod, akkor is, ha még keresed a nagy Őt.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top