nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 08. kedd)

Napi horoszkóp (05. 08. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars kellemetlen fényszöget zár be a Vénusszal, a készpénz bolygójával. Ne zavarjon, ha a hét elején alaposan kiköltekezel. Talán tudod vagy érzed, hogy a veszteségeket hamar pótolhatod. Jólesik a népszerűség is, ami körülvesz. Az emberek nagyra értékelik a humorodat, szívesen kérik ki a tanácsaidat. Még szerelmi hódításokkal is dicsekedhetsz, ha elég könnyelmű vagy ahhoz, hogy irigyeket gyűjts, és esetleg ártó pletykákat kavarj magad körül.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma szemben áll a Plútóval. Örülj a sikereknek, és tartsd őket nagyon titokban. A következő időszakban kénytelen leszel elfogadni mások irányítását. Ha nem akarsz veszekedést és kellemetlen perceket megélni, akkor jobb is, ha bölcsen hallgatsz, és még inkább türelmesen viseled, hogy lépten-nyomon belebeszélnek az életedbe. Nemsokára sokkal gondtalanabb napok várnak rád.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ma kap „hideget is, meleget is”. Csak az időpontok tolódnak egy kicsit, és az események súlya változik csekély mértékben. A Plútó szembenállása miatt a te esetedben egy olyan hosszú távú ciklus van előkészülőben, ami lehetőséget kínál arra, hogy majd kibontakoztathasd tehetségedet, érvényesítsd képességeidet. A sikernek azonban ára van, és az első lépés, amiket most kellene megtenned, nem lesz könnyű. Nemcsak a saját gondjaid, bajaid lesznek a legnehezebbek.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold ma az ellenség házában kénytelen rostokolni. Mások sorsa jelent majd terhet, nehezen megoldható problémát. Csak annyi áldozatot vállalj, amennyi feltétlenül szükséges. A hét közepén sok gondot kell fordítani majd az otthonodra, családodra. Mindezt bírnod kell pénzzel és türelemmel. A terhek elviselhetők, csak nem biztos, hogy a türelem és az akaraterő kitart a végtelenségig. Nem ártana, ha minden ügyben igyekeznél betartani a törvény betűit.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap ma egy kellemetlen háromszög egyik csúcsán bosszankodik. Vakmerőséged sok előnyhöz juttat, sok hasznot hoz, csak nem szabad túllépned bizonyos határokon. Jól gondold meg, kiben bízol, mert titkos ellenségeid már csak irigységből is megpróbálnak ártani. Erre minden lehetőséget felhasználnak. Ha résen vagy, nincs mitől tartanod. Ne csak a jelenre gondolj, minden, amit teszel, visszahat a közeljövőre. Nem szabad könnyelműsködnöd, sem ellenségeid számát gyarapítanod.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygódat, a Merkúrt a Hold hiába vigasztalja, ez az időszak nem lesz igazán szerencsés, ne is várd, hogy pont most legyen minden tökéletes. Ügyes-bajos dolgaid mellett szerencsére találsz módot szórakozásra, kikapcsolódásra is. Munkahelyeden is minden úgy megy, mint a karikacsapás. Egyedül a feletteseiddel és elégedetlenkedő családtagjaiddal kell kisebb-nagyobb harcokat vívni. Megteheted, hiszen a csillagok lehetőséget adnak rá, hogy azt vedd észre, amit akarsz.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygódnak, a Vénusznak nincs egyetlen jó fényszöge sem. Ha most hibázol, mások bosszankodni fognak. Egy kicsit elégedetlen leszel önmagaddal, és természetesen emiatt az egész világgal is. A hét első felében semmi sem úgy sikerül, mint ahogy elvárod. Ne másokban keresd ilyenkor a hibát, sokkal inkább a saját tévedéseidnek eshetsz áldozatul. Leghelyesebb, ha nem kapkodsz, hanem kipihened magad. Valószínűleg mindennek a fáradtság az oka.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Mindkét uralkodó bolygód összeveszett egymással. Ez azt jelzi, hogy még önmagaddal sem leszel kibékülve. A hivatásoddal kapcsolatos események egyre nyugtalanítóbbak, így érthető, ha nehezen tudod megőrizni majd az önuralmad. Fegyelmezd magad, tartsd féken indulataidat, különben komoly konfliktusaid támadhatnak a világgal. Feletteseddel szemben most nem engedheted meg magadnak, hogy úgy lépj fel, mintha te lennél a főnök.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter még nem hagyta el az Uránusz kellemetlen fényszögét. Túlzott becsvágyad olyan döntésekbe sodorhat, amiket később megbánhatsz. Éppen ezért nagyon helyes lenne, ha mindent alaposan átgondolnál, és csak azután cselekednél. Ha bárkivel, bármikor vitára kerül a sor, mindig gondolj arra, hogy te is lehetsz ideges, és nem biztos, hogy helyes, ha leszidsz valakit. Valamennyire sikerül megnyugodnod, mire beköszönt az igazi május, de most már nincs megállás.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz kellemesen kapcsolódik a másik sorsbolygóhoz, a Jupiterhez. Nem lesz mindig könnyű döntéseket hozni, hiszen az életben minden megváltozik körülötted, még a saját természeted, gondolkodásmódod is. Ahhoz, hogy a folytatással elégedett lehess, mérlegeld az eseményeket. Megváltozik a családi életed, új területen kell érvényesíteni tehetségedet. Mindez nagyon nehéz, de egy dolog sok vigasztalást nyújthat, ez pedig nem más, mint egy ügyes pénzügyi manőver vagy szerencsés gyarapodás.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az Uránusz kellemes fényszögben áll a Nappal, ezért a szerelemben is akadnak szívmelengető sikereid. Egy kicsit nyugalmasabb napok köszöntenek rád, lehetne ez akár a pihenés időszaka is. Ha partnered vagy házastársad utazni csábít, esetleg rábeszélne, hogy vegyél ki néhány nap szabadságot, akkor gondolkodás nélkül mondj igent. Annál is inkább, mert aligha van módod nemet mondani.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz szemben áll a Szaturnusszal. Vihar előtti csendet érezhetsz. Nem éppen eseménytelenül, de mégiscsak viszonylagos nyugalomban, békében múlik el ez a nap. Talán az esti órákban követhetsz el hibát, ami miatt gyakori nehéz percek várhatnak rád a közeljövőben. Egyelőre azonban legjobban teszed, ha gyűjtesz egy kis pénzt és sok energiát, hogy később szembenézhess azokkal a problémákkal, amiket nagyrészt saját meggondolatlanságodnak köszönhetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top