Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 13. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars ma együtt áll a Holddal. A szívesen látott vendégek, látogatók sokasága szerez örömet. Jól érzed magad természetesen családi körben is. Az otthoni elfoglaltságok vagy a hobbi mellett szeretteiddel is tölthetsz elég időt. Egyszóval tehát bármit teszel, az elég kellemesnek ígérkezik. Rossz nem lehet akkor sem, ha nem történnek nagy és szép csodák közben. Az utazás vagy a kiruccanások hónapja lehet ez a hónap.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma magányosan áll, ám számára kedvező jegyben. Derűs hangulatban, fizikailag és lelkileg kitűnő állapotban kezdheted az új hetet. Ebből az ideális állapotból próbálj meg minél többet tartalékolni a későbbiekre is. Az otthoni munkát és a munkahelyi feladatokat egyaránt örömmel, lelkesedéssel végzed. A legfárasztóbb teendők, a legbonyolultabb feladatok is szinte szórakoztatnak, s ha másért nem, a várható dicséretekért is szívesen fáradozol.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód a saját jegyében áll, ilyenkor az sem baj, hogy nincs fényszöge. A május az első napjától kezdve jobb lesz egy átlagos hónapnál. Tapasztalhatod, hogy nemcsak a külvilág határozza meg a sorsodat és a hangulatodat, hanem saját kedélyállapotodon múlik a legtöbb. Minden tekintetben jó lehetőségeket kínál ez a hónap. A szerelemben különösen az első két hét lehet szerencsés, vagy ami még több, nagyon szép. Nemcsak az örömteli, hanem a fontos dolgok is kedvezően alakulnak.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold kedvező fényszögben van a hivatás tengelyével. A munkahelyeden történő változásoknak is szinte haszonélvezője lehetsz holnap. Ez abban az esetben is igaz, ha az első pillanatban meglepődsz, vagy talán egy kicsit meg is ijedsz. Az átalakulás tehát mindenképpen a te malmodra hajtja a vizet. Hasznos volna, ha a jó lehetőségeket nem engednéd ki a kezeid közül. Amíg lehet, addig használj ki minden kínálkozó alkalmat saját boldogulásod érdekében.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap kapcsolódik még a Neptunuszhoz, a tenger bolygójához. Egy esetleges új vállalkozás vagy utazás is esedékes lehet. Mindkettő rendkívül jónak ígérkezik. Ha csak az egyik lehetőség merül fel, amennyire lehetséges, azt is vedd komolyan. Fordulópontot jelent sok szempontból a következő hét. Az első napok még viszonylag csendben, kedélyes hangulatban telnek. Ahogyan múlnak a napok, komoly feladatokat vállalsz magadra, amik nagy erőfeszítést követelnek, de átlagon felüli jövedelmet is ígérnek.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr jó fényszöggel kapcsolódik a Holdhoz. Az anyagi javakért lehet, sőt érdemes is áldozatot hozni, de e túlzásoktól feltétlenül óvakodnod kellene. Nem biztos, hogy jót tesz a pozíciódnak, sőt talán az egészségednek is árthat a túlhajszoltság. A létért való küzdelem sokkal könnyebb fokozatát választhatod májusban. Nem is biztos, hogy ez küzdelem. Most már sokkal nyugodtabban és eredményesebben dolgozhatsz.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz a Rák jegyében áll, ez a változékonyság jegye, de fényszöget nem kap senkitől. A rövidebb utazások sok előnnyel járnak, sok olyan problémától szabadulhatsz meg általuk, amik esetleg régebben nyomasztottak. Ha valamit szeretnél eladni, vagy éppen most vásárolnál értékálló dolgokat, azzal csak jól járhatsz. A pénzügyeket azonban a jövő hét első felében szabadna csak nagy tételben bonyolítani, a hét végén már a veszteség kockázata is leselkedik minden akciód mögött.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó kellemetlen fényszöget kap a Holdtól. A munkahelyeden éppen azoktól kell a leginkább óvakodnod, akik barátsággal közelednek, de szándékaikban nem becsületesek. Ők sokféleképpen okozhatnak csalódást, amit elkerülhetsz, ha meggondolod, hogy kivel, hogyan állsz szóba. Szerencsédre oda tudsz figyelni mindenre, hiszen a családi életed harmonikus ebben a hónapban. Lehetséges, hogy a családra többet költesz, mint amennyit megengedhetsz magadnak.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter kellemetlen fényszögben van a Holddal. Ha bárki elégedetlen veled, hagyd rá az illetőre, bármit is mond vagy követel. Legfeljebb szép szavakkal próbáld csitítani, azzal elveszed a vita élét. Otthon például nagyon jó volna, ha elmondanád, hogy nemcsak a te dolgod a háztartást és a rendet fenntartani. Házastársad és a családtagjaid is szíveskedhetnek néha valamit tenni, nem csak elvárni az áldozatokat. A legnagyobb hiba, ha panaszkodsz, vagy illetéktelenül kérsz segítséget.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz sajnos több kellemetlen fényszöget kap, mint jót. A jövő hét elején, ha nem is komolyan, de vár egy-két csalódás, ettől függetlenül napról napra jobb kedvű és kiegyensúlyozottabb leszel. Ma kevés alkalom adódik arra, hogy önfeledten jól érezhesd magad. Ha most ebben a szerencsében részesülsz, hiba volna lemondani róla. Ámor is ott sündörög a közeledben, ettől függetlenül a legjobb lenne, ha a munkáddal törődnél. Nem ismersz lehetetlent, mert tudod, hogy erődnek vagy személyes varázsodnak senki sem állhat ellen.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz még mindig a félreértések jegyében, a Halak jelében áll. Ezért ez a szerelmes, szép tavaszi hónap téged a félreértések sorozatával fenyeget. Rögtön a hónap elején kénytelen leszel többet költeni, mint amennyit megengedhetnél magadnak. Az is gondot okozhat, ha nem kapod meg valamiért azt a pénzt, amire már régóta vársz. Ez az az időszak lesz, amikor bárkivel bármit el tudsz majd hitetni. Ennek előnyét élvezheted az üzleti életben ugyanúgy, mint esetleg a szívügyekben is.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz csak kellemetlen fényszögeket kap, talán ez az oka annak, hogy alaposan elfáradtál. Ennek tudható be, hogy vitatkozó, kötekedő kedvedben nemcsak saját magadnak, de környezetednek is szerezhetsz néhány kínos percet. Most valóban komolyan kellene venned a mondást, hogy hallgatni arany. A legtöbb bonyodalmat ugyanis éppen a meggondolatlan szavaidnak köszönheted. Anyagi helyzeted sem nevezhető rózsásnak egyelőre, de a Jupiter közeledő jó fényszöge még ebben az évben megoldhatja a problémát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top