Sőt! Az emberek az asztrológiától elrugaszkodva is szívesen kategorizálnak, úgyhogy a különböző teszteken alapuló tipizálások fénykorukat élik. Természetesen messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni ezekből a tesztekből, de nem járunk messze a valóságtól, ha azt mondjuk, hogy mindegyikben van egy kis igazság.
Lehet akár összefüggés például aközött is, hogy az ember mit eszik, és milyen személyiség. A dinamikusabb emberek közül sokan kedvelik a csípős, erős ízeket. A visszahúzódóbbak jobban szeretik a kevésbé fűszeres fogásokat. A nyitott, kockázatvállaló személyiség szívesen megkóstolja minden égtáj ételét, míg óvatosabb társa inkább a megszokott ízekre voksol.
Talán első ránézésre zöldségnek tűnik ez az egész, de mégis van benne ráció. Az új Bertolli tésztaszószok közül például mindenki ízlése, vérmérséklete szerint választ. Ezért a Bertolli megalkotta a zöldségalapú szórakoztató személyiségtesztet. A zöldséghoroszkópból megtudhatjuk, hogy személyiségünk, jellemünk melyik finomsághoz áll legközelebb. Ha pedig a teszt kitöltése után kiderült, hogy fokhagymák vagy teszem azt padlizsánok vagyunk, nincs más dolgunk, mint az említett zöldségből főzni egy finom, tápláló vacsorát. Természetesen valamelyik Bertolli tésztaszósszal, hogy ne csak egészséges, hanem nagyon finom is legyen.
Hogy melyik válasszuk? Az Originale napsütötte toszkán ízeit? A Pikáns tüzes Calabria tengerparti hangulatát? A Fokhagymás szószt a merész Pugliából? Ez már tényleg a temperamentumunkon múlik.
www.olaszpiac.hu