nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 21. hétfõ)

Napi horoszkóp (05. 21. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars saját jegyéből dirigál, és kellemes fényszögben áll a Nyilas jegyével. Ma sikerül a pénzügyeket jól kezelned, nem lehet azt mondani rólad, hogy kicsinyes lennél, de nem is vagy pazarló. Nincs az anyagiakban eget rengető változás, de ha mégis lenne, az csak pozitív irányt venne. Nagyobb anyagi sikerek várhatók, ha a foglalkozásod kapcsolódik a bankhoz vagy a tőzsdéhez. Jelenlegi pénzsorsod összefügghet társulásokkal, házassággal vagy perekkel, de akár a szerencsejátékkal is.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz a Rák jegyéből kellemes kapcsolatban van az Uránusszal. Nyugodt, ha nem is békés órákat kínál neked ez a nap. Sok idő kell most a tanulásra és a látottak befogadására, ám ha valamit egyszer már megértettél, azt most sem és máskor sem fogod elfelejteni. Gondosan tudsz mérlegelni, és takarékosnak születtél, nem jellemző rád, hogy elhamarkodottan vonj le következtetéseket. Ma hajlamosabb vagy arra, hogy túlzásokba ess a testi és anyagi örömöket illetően. A lustaság ma kifejezetten ártalmas neked.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr egy rosszul megrajzolt háromszög egyik csúcsán rostokol. Ma az anyagi biztonság nyújtaná a védelmet számodra, mivel rengeteg rejtett félelmed van, főleg a pénzügyekkel kapcsolatban. Nagyon érzékeny vagy, és nagyon nehéz neked szembenézni önmagaddal. Szeretnéd, ha gyengéden és szeretetteljesen viszonyulnának hozzád. Jól tudsz elemezni dolgokat, jól tudsz érvelni, de vigyázz arra, hogy objektív és őszinte maradj.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold a saját jegyében, de a munka házában tevékenykedik, nem szeretne senkivel kapcsolódni. Ma jól fogod tudni egyeztetni az üzletet a társasági kapcsolatokkal. Ne vidd túlzásba a gondoskodást, a barátaidnak nem vagy az édesanyjuk, és a ragaszkodásodat sem kell mindenkinek a tudtára adni. Veled született bizonytalanságérzeted miatt túlságosan kapaszkodnál emberekbe, akik esetleg ezért riadnak el tőled.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap százötven fokra látható a Plútótól. Szükséged van a státuszra, hogy egód igényeit teljesíteni tudd. Szerencsés ügyleteket bonyolíthatsz le. Nem való neked a beosztotti állás, mert jobban szeretsz utasítani, mint parancsokat elfogadni. Napi munkavégzéseid folyamán több feladatot kellene kiosztanod a beosztottaidnak, ne mindent csak te végezz el. Nagyon fontos számodra a presztízs, most nem szívesen beszélnél azokról a dolgokról, amik nem sikerültek, kellemetlen lenne, ha mások tudnák.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr kapcsolatban van a külföldi Jupiterrel. Most lebonyolíthatod mindazon dolgaidat, melyek a tengerentúlra szólítanak, legyen az nyaralás vagy kereskedelmi utazás. Mielőtt útra kelnél, sok mindent el kell intézned. Be kell szerezned különböző iratokat, mint például vallási hovatartozásodat igazoló okmányok, házassági anyakönyvi kivonat stb. Közben gondoskodnod kell az alkalmazottaid bérének kifizetéséről is, valamint ajánlatos ellenőrizned, hogy a lakás bérleti szerződése, amit kiadni készülsz, rendben van-e.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma a szociális Uránusszal tárgyal. A dolgok, amivel a mai nap foglalkoznod kell: támogatás másoktól, örökség, elhivatottság, valaminek a befejezése, regeneráció. Házastársad vagy üzlettársad révén anyagi előnyökre tehetsz szert, vagy éppen fordítva is előfordulhat, neked kellene segítened őt. A nehéz és problémás időszakokat nagyon jól fogod átvészelni, biztos lehetsz abban, hogy jól meg tudod oldani a dolgokat. A szerelemben sincs semmi probléma.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygódnak, a Plútónak most a Nap okoz kellemetlen perceket. Mivel személyiséged igen intenzív, követelő és mélyreható, így egy olyan partnert szeretnél, aki érzelmet, érzékenységet, kedvességet ad neked, és szereti a szép környezetet. Elvárod tőle, hogy legyen olyan gyakorlatias, mint te, és mindkét lábával álljon a földön. Mivel te nagyon makacs vagy, és ragaszkodsz elképzelt céljaidhoz, terveidhez, a partnerkapcsolatok ma nem lesznek annyira problémamentesek, hacsak partnered nem engedi, hogy te szabadon tedd, amit szeretnél.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter ma reggel az ég tetejéről indult útjára. Remek fizikai állapotban vagy, emiatt nagyon is hajlamos leszel mindent túlzásba vinni. Igyekezz odafigyelni a táplálkozásodra, lehetőleg csak gyümölcs legyen az étrended, fontos az önkontroll, az önfegyelem, máskülönben súlyproblémáid adódhatnak. Az önellenőrzés segít neked abban, hogy elérhesd kitűzött céljaidat, nélküle csak vontatnád magad másokkal. Lehetséges, hogy torokproblémák keserítik meg ezt a napot, de vigasztaljon a tudat, hogy ez nem súlyos, csak egy apró megfázás eredménye.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygódnak, a Szaturnusznak ma egyik szeme sír, a másik nevet. Könnyen lehet, hogy most fülig szerelmes leszel, keresed az érzelmi örömöket. Ha nagyon szeretnél gyermeket, akkor sokat tehetsz ez ügyben. Nem elég neked hallani, látni, kézzelfoghatóan érezni is kellene a dolgokat. Nyugodtan kimutathatod érzelmeidet, nem kell félned az elutasítástól. Mert ha érzelmeid kimutatása akadályoztatva van, akár saját magad miatt, akár más okból, ez számos csalódásban nyilvánulhat meg.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz eléggé feszülten kezdi a napot. Talán hívj vendégeket, mert a saját otthonod adja a biztonságot és a nyugalmat. Szeretsz gyűjteni, talán régiségekkel is foglalkozol, mutasd meg szerzeményeidet a barátaidnak is. A mai napon a Vénusz kellemes társasága biztosítja neked a nyugodt családi légkört, sőt kellemes élményeket kínál a nap végére is valamilyen formában. Talán a párod vett két mozijegyet?







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz kellemes kapcsolatban van a Merkúrral. Ez a bolygóállás személyes vonzerőt kölcsönöz neked. Bár időnként könnyednek és rugalmasnak tűnsz, olyan makacs is tudsz lenni, mint az a bizonyos kis csacsi. Művészi képességeidet jól felhasználhatod az írás vagy a zene területén, de mások intuitív megértéséhez is. Ha haragban lennél a testvéreiddel, a mai nap nagyon alkalmas lehet a békülés kezdeményezésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top