nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 25. péntek)

Napi horoszkóp (05. 25. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars a Kos jegyében áll, és jó fényszögben van a Nappal. Ilyen fényszöggel nagyon bátor leszel, elszánt, és hajlamos leszel a kalandokra. Valószínűleg nagy fizikai erővel rendelkezel, mindent elérsz, amit kigondolsz. Nagyon becsületes vagy, és feddhetetlen a jellemed, képes leszel gyors és radikális döntéseket hozni. Bőséges testi erőd, vitalitásod van, és nem nagyon habozol használni is ezt. Állandó mozgásban leszel ma.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz kellemes kapcsolatban áll az Uránusszal. Nagyon vonzó az öltözködésed, most nagyon szereted a különleges dolgokat. Hajlamos leszel hirtelen kapcsolatokat kötni, sőt akár gyorsan házasságot is köthetnél, de ezt inkább kétszer is gondold meg. Nagyon szereted az életet. Ízlésed rendkívüli, zenei, művészi, irodalmi, színészi tehetséged van. Szellemes, humoros és bájos vagy.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr szemben áll a Plútóval. Nemcsak jól gondolkodsz, hanem képes vagy belelátni mások fejébe is. Kifinomult intelligenciád van, óriási meggyőzőerővel rendelkezel, ám hajlamos leszel a szélsőségekre. Hihetetlen gyorsan fogod fel a dolgokat, lelkesíteni fog minden, ami misztikus és ismeretlen. Ha lehetséges, ma ne konfrontálódj a hatalommal.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold ma szemben áll az Uránusszal. Vérmérsékleted hevítődik, és ezen csak jó érzékkel tudsz uralkodni. Kivételesen gyors beszédű, gyors mozgású leszel, úgy vág az eszed, mint a penge, csupa tűz és nekiiramodás ez a nap, amin erős értelmi kontrollal kell uralkodnod. Haladó gondolkodó vagy, öntörvényű, akinek tudatosan kell fáradoznia azon, hogy be tudjon illeszkedni a társadalomba.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap már az Ikrek jegyében utazik, és sok energiát kap a Marstól. Sikeres lehetsz a vállalkozásaidban, a gyermekekkel kapcsolatban, a szórakozásokban, sőt még a szerencsejátékokban is. Ez az egyike azoknak a bizonyos ritka időszakoknak, amikor testileg-lelkileg egyensúlyba kerülhetsz. A tranzit elősegíti bármilyen betegségből a gyógyulást. Kedvező az időszak ingatlanok vásárlására is. Számos lehetőség nyílik meg előtted, de neked kell a kezdeményező szerepet vállalnod.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr szemben áll a Jupiterrel. Úgy érzed, neked azonnal a csúcsról kellene indulnod. Túl sokat vársz el másoktól, vagy pedig igyekszel kihúzni magadat egyes dolgok alól. Jól „blöffölsz”. Fontos neked az iskolai végzettség, de az is megtörténhet, hogy egy-egy tanulmányodat most megszakítod, vagy nem fejezed be. Kíváncsi és ösztönző vagy, szándékaid sokszor jobbak, mint a tetteid.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz meg szeretné szakítani a kapcsolatát a Jupiterrel. Hajlamos vagy arra, hogy túl élesen reagálj dolgokra a személyes kapcsolataidban. Nem baj, ha igyekszel mások elismerését megszerezni, de ne válj teljesen megbízhatatlanná. Lehetséges, hogy sűrűn érzed azt, hogy kihasználnak a szerelmi kapcsolataidban. Meg kellene tanulnod jobban becsülnöd önmagadat, mert ez teszi lehetővé, hogy előbbre tudj haladni.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód szemben áll a Merkúrral. Szavaid élesen vágnak, nem riadsz vissza attól, hogy a dolgokat a nevén nevezd, de ugyanakkor fantasztikus taktikát és diplomatafogást tudsz kifejteni. Nagyon szeretsz másokat megnyerni a magad részére. Szellemi skálád a vak odaadástól a nagy figyelemszentelésig, majd a pesszimizmusig, morgolódásig és veszekedésig tarthat.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter még mindig jó fényszögben van a Szaturnusszal. Ez nagyon szerencsés aspektus. Rámutat az alkotóerőre és anyagi sikerre, mivel képes vagy arra, hogy saját magadnak reális célokat tűzzél ki. Az életednek komoly célja van, és a családi tradíció kifejezetten nagy hatással van rád. Vigyázz ebben az időszakban, mert hajlamos leszel a kisebb ellenállást választani.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz szemben áll a Neptunnal. Ez sajnos nem jó kapcsolódás. Legszélsőségesebb eredménye a káosz lehet, mérsékeltebb megvalósulása pedig a zavar és a félreértés. Ezek eredete abban rejlik, hogy fantáziádat (Neptunusz) nem tudod egyeztetni a valósággal. Pontosabban megfogalmazva könnyen összetévesztheted egymással a realitást és az álomvilágot.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód még mindig kellemesen kapcsolódik a Vénuszhoz. Ez egy kedvező időszaknak látszik az üzleti terjeszkedésre, új vállalkozások beindítására vagy egy bolt megnyitására, mivel módszeresen, megfontoltan tudsz dolgozni, pontos és gyakorlatias előrelátással. A felmerülő problémákkal könnyedén megbirkózol, vagy újra nekivágsz elölről. Gondoskodni próbálsz másokról is, ami rendjén is volna, ha nem esel túlzásokba. Az embereknek meg kell tanulniuk önállóan kezelni saját problémáikat.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun szemben áll a Szaturnusszal. Gyakran jelölnek a maihoz hasonló bolygóállások lakóhelyváltást, költözést, otthonbővítést, -építést, -szépítést. Ez az időszak az önmagad által teremtett kötelmekről és a szabadságról szól. Vagy megtalálod mozgásterületedet a meglévő kötöttségeken belül, vagy teljesen kiszabadulsz belőlük. Ez vonatkozhat belső életedre éppúgy, mint a külvilágra, mindenesetre nem maradhat semmi a régiben ezután.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top