Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 27. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, úgy látszik, hosszabb ideig csatlakozott a Naphoz. Rendkívül barátkozó, társaságkedvelő vagy ma, jól tudsz viselkedni minden csoportban. Furcsállani fogod, hogy túlzottan érzékeny leszel, de ehhez ugyanolyan mértékben járul a mások érzéseinek és kívánságainak pontos megérzése, és ezért kerüld el azt, hogy bárkit is megbánts. Könnyű veled kijönni, alkalmazkodó és beleegyező leszel, kivéve, ha ellenkeznek veled, mert olyankor nagyon makacs tudsz lenni.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz szeretne végleg szakítani a Neptunusszal. Érzékeny és nagyon sérülékeny vagy mostanában, szükséged van arra, hogy mindenki szeressen. Vagy beleesel a másik végletbe, és elszánt harcosa leszel az elképzeléseidnek, képes leszel elpocsékolni teljes érzelemkészletedet. Ideális partnert keresel, nehezen fogadsz el valakit, aki ennek nem felel meg. Ha nem vigyázol, könnyen magányos maradhatnál.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr még mindig farkasszemet néz a Plútóval. Tudsz bánni a nagy tömegekkel, és szívesen is teszed ezt. Becsvágyad csavaros eszű és gyakorlati világiasságodon alapul. Úgy gondolod, egy vagy a tömegből, és bármilyen magasra kerülsz is föléjük, mindig azt a kellemes és megnyugtató benyomást nyújtod a számukra, hogy nem felejtetted el, honnét jöttél. Sok szerencséd lesz ma, és ki is tudod használni ezeket.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold ma a Mérleg jegyében ébredt. Az ilyen holdhelyzetnél a határozottság nem éppen a legerősebb oldalad, de látszólagos gyengédséged hatalmas akaraterőt takar. Szereted a zenét, a verselést és a művészetet. Tehetséges is vagy ezen a téren, de inkább szívesebben figyeled és értékeled, mint hogy saját magad valamit megvalósítanál ezen a téren.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap az Ikrek jegyéből integet a Holdnak. Szenzitív, bőbeszédű, együtt érző leszel ezekben a napokban. Ápolnod kellene a kitartást magadban, különben a belső nyugtalanságod fékezi a tényleges megvalósításokat. A változatosság a legszebbet jelenti az életedben. Szeretsz barátkozni, és igyekszel kikerülni a mély érzelmeket. Nagyon szépen tudsz beszélni, nyugodtan elvállalhatsz egy előadást a kedvenc témádból.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód még mindig szemben áll a Plútóval. Arra kellene vigyáznod, nehogy céltáblájává válj valamilyen ellenséges propagandának vagy kényszerhatásnak. Állj készenlétben, és csak olyasmibe bocsátkozz, amiben tényleg érdekelt vagy. Hírt kaphatsz valakinek a betegségéről, akit ismersz. Ma szívesen foglalkozol akár nehéz problémákkal, feladványokkal vagy rejtélyes dolgokkal is.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz még mindig kellemesen bájcseveg az Uránusszal. Lehet, hogy ez lesz az egyike a legszerencsésebb napjaidnak, anyagias problémák nem zavarnak. Valamiképpen gondodat viselik ma mások, és eredeti helyzetedből felemelkedhetsz. Az Uránusz nem enged téged elkényelmesedni, emiatt talán kissé elégedetlen leszel, az életedben több az izgalom, de így haladsz előre.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó nem engedi el a Merkúrt. Itt az ideje, hogy leáss az esetleges társkapcsolati problémáid gyökeréig. Ne finomkodj, mindent teríts ki nyíltan, ha lehet. Készülj fel arra is, hogy valaki hatalmi harcba akar belerángatni, vagy olyasmire próbál rákényszeríteni, ami nem igazán ínyedre való. Esetleg magad próbálkozol ilyesmivel, de jobb, ha ettől tartózkodsz.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter kellemetlen fényszögben van az Uránusszal. Kritikus állásfoglalásod van az általánosságban elfogadott elvekkel, és igyekszel valamit tenni, hogy ezeket megváltoztasd, azonban saját magad sokkal több terhet vállalsz fel, mint amennyit elbírsz. Lelkesedő, független, nyílt és erős akaratú vagy, aki szeretne azonnal a csúcsról indulni, de a siker a megfelelő előkészülettől függ.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz szemben áll a Neptunusszal. Vigyázz, mert e miatt a bolygókapcsolat miatt könnyen összetévesztheted a bálványt a valósággal. A Neptun képes neked egy idealizált elképzelést adni egy bizonyos dologról, emberről vagy akár eseményről, amely elképzeléshez mély érzelmi szálakkal kötődsz. Veszély rejlik ebben a dologban, ha az elgondolásod megmarad pusztán elképzelésnek.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygódnak az Uránusznak némi kellemetlenséget kell elsimítania a Szaturnusszal. Szükséged van arra, hogy más emberek elismerjenek, és készen állsz arra, hogy sok mindent megtegyél ezért. Sokszor nem tudsz választani a hagyomány és nevelés között az egyik oldalról, és az időszerű új elképzelés között a másik oldalról. A csökönyösség, mely sokszor nehezen kezelhetővé tesz, ma átváltozik határozottsággá és ésszerűséggé, mely ellenállhatatlan hatalmat ad az emberek és környezeted felett.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz megharagudott a Vénuszra. Mindenféle kapcsolatod érzelmi hőfoka megnő, bár ez nem lesz feltétlenül kellemetlen a számodra. Ne zárkózz el attól, hogy őszintén a mélyére tekints a dolgoknak. Ne állj ellen, ha változtatásokra van szükség. Engedd átalakulni és növekedni a kapcsolatot, hogy az ettől megerősödjön és elmélyüljön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top