nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 28. hétfõ)

Napi horoszkóp (05. 28. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars még mindig a saját jegyében áll. Itt eléggé dinamikus. Te is igyekszel függetlenné válni a magad módján, és a magad helyén uralkodni, bátor vagy. Nem szereted, sőt ki nem állhatod ma a rutinmunkát, nehezedre fog esni, hogy bárkivel kompromisszumot köss. Tele vagy kezdeményezőkészséggel, és ettől akár mások agresszívnek is láthatnak.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz a Rák jegyében áll. Ma nem érzi jól magát itt. Kifelé igyekszel a legszebb, a legjobb oldaladat mutatni, és ezzel elrejted belső bizonytalanságodat. Szívesen lustálkodnál, és miért ne tehetnéd? Idealista vagy, és költői természetednél fogva élvezed a szép dolgokat. Hajlamos lehetsz a túlzott élvezetekre, de természetesen nem költesz többet, mint amennyit lehet.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Megbízhatóságod alapján fontos tagja lehetnél bármilyen közösségnek. Kötelességtudatod révén sokszor háttérbe helyezed saját érdekeidet is. A pénzügyekben legyél sokkal óvatosabb, a divat terén konzervatívabb. Ha kevésbé lennél érzékeny és sértődékeny a párkapcsolatodban, boldogabb lehetnél. A hagyományos kapcsolat híve vagy, ezért jobb, ha nálad erősebb partnert keresel magadnak.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, a társaságkedvelő Mérleg jegyében jár. Az emberek élvezik kellemes társaságodat, nagylelkűségedet és önzetlenségedet. Fogékonyságod és kellemes modorod népszerűséget szerez számodra. Könnyen megsértődsz, de ha megfelelően kezeled érzékenységedet, sok barátra tehetsz szert. Ambiciózus vagy, a sikert jórészt nyugodt kitartásodnak köszönheted. Szeretsz örömet szerezni másoknak, ezért előfordulhat, hogy elnyomod saját igényeidet.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, már az Ikrek jegyében áll. Kissé ellentmondásos ez a jegyhelyzet: egyrészt imádod a szabadságot, másrészt nagyra becsülöd a család által nyújtott biztonságot. Ha bízol ösztöneidben, képes leszel megtalálni az arany középutat a kétféle életstílus között. Nagylelkű vagy másokkal, de önmagaddal is. Szereted etetni barátaidat, szerelmedet, kedvenc háziállataidat.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr egy párkapcsolati alakzatban áll a Plútóval. Nagy kihívás számodra a magánélet és a közélet egyensúlyban tartása. Nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak látszó külsőd nem mindig árulja el, mi zajlik a szíved mélyén. Nagyon kíváncsi természeted van, az eszed pedig nagyon éles. Fejlett gyakorlati érzékkel rendelkezel, kiválóan megállod a helyed bármilyen műszaki pályán.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz a kardinális Rák jegyében áll még. Erős akarattal rendelkezel, aki nagyon magasra rakja a mércéjét. Most kockázatos és nehezen elérhető céljaid vannak. Olyan munkát kellene választanod, ahol sokat kell gondolkodni és elemezni, ahol szabadon eresztheted a fantáziádat. Próbálj meg egyszer nemet mondani a barátaidnak, főleg, ha az elveid ellen való dologról van szó.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó nehezen akarja elhagyni a Vénuszt. Nagy jelentőséget kellene tulajdonítanod saját fizikai és szellemi állapotodnak, és sokkal többet kellene törődnöd a környezeteddel is. Gondoskodó, óvó természeted és intellektuális kíváncsiságod által nagyon jó szülő válik belőled. Fontos számodra, hogy meditálhass, és állandóan tréningben tartsd agyadat.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter saját jegyében áll. Nem szeretsz egyedül működni, csapatjátékos vagy. Élvezed, hogy részt veszel a társasági életben, függetlenül attól, hogy baráti körről vagy politikai pártról van szó. Válaszd a művészeteket, iratkozz be valamilyen művészeti tanfolyamra, ha könnyen ki akarod elégíteni társasági és esztétikai igényeidet. Érzékedet a harmónia és az egyensúly iránt sokan értékelik a társaságodban.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód még kapcsolatban van a Neptunusszal. Próbálj meg ennél is jobban a földön járni, akkor sokkal elégedettebb lehetsz. Romantikus és odaadó természeted miatt leginkább a hosszú, tartós kapcsolat híve vagy. Nehezen szánod rá magadat a családalapításra, és ezzel sajnos lelki problémát is okozhatsz a kedvesednek. Szerencsére nem fukarkodsz érzelmeiddel, ha akarod, így biztos magadhoz tudod kötni a neked tetsző partnert.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz kapcsolódik a Vénuszhoz. Sok mindenhez van tehetséged. Számodra az élet színház: a közönség figyelme az éltető elem. Ezzel ellentétben magánéleted sokszor egészen visszafogott. Ettől titokzatosnak tűnsz, személyiséged rejtélyesnek látszik. Nagyszerű előadói képességed a szerelemben is megnyilvánulhat. Kíváncsi és cserfes vagy, és nagyon gyorsan meg tudod tanulni, milyen játékokat kedvel a partnered. Ma kevesen tudnak ellenállni neked.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz számára kellemetlen jegyben és fényszögekben áll. Sokan nyitottnak tartanak, mások viszont szeszélyesnek. Bármelyik is igaz, biztos, hogy gyakran és szívesen állsz mostanában a figyelem középpontjában. Szellemességed és közvetlenséged segítségével könnyen teremtesz kapcsolatot, és építhetsz karriert a jó kommunikációt igénylő szakmákban. A munkában és a szerelemben kedveled a változatosságot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top