nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 29. kedd)

Napi horoszkóp (05. 29. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars még mindig a saját házában pihen, és nagyon jól érzi magát, de miután sok energiát kap a Naptól, nagyon magabiztossá tesz téged, és mivel hajlasz az állandó önbizonyításra, harcos természetet ad neked, aktív és fékezhetetlen lehetsz, ezért hajlamosít ez a bolygóállás a balesetekre. Néha gondolkodás nélkül cselekszel, ezért sokkal türelmesebbnek kellene lenned.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz a családias Rák jegyében áll. Szüleid és közvetlen rokonságod most sokkal több törődést igényel tőled. Nagyon fontos neked is a jól megszervezett családi élet. Szeretsz másokat szórakoztatni, érzékeny vagy mindenre, ami körülötted történik. Ha bútoraid már nem tetszenek, nyugodtan cseréld ki őket másikra, sőt ha a család valamelyik tagja felajánlja, hogy vásárol neked egy újat, nyugodtan fogadd el.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Érzékeny vagy, könnyű téged megsérteni, de ezt igyekszel titkolni elfoglaltságoddal, vagy pedig úgy teszel, mintha ez nem volna neked fontos. Felelősséget érzel társad iránt, és örömödre szolgál, ha biztos fészekre lelsz. Meghittségre, bensőségességre vágysz, ugyanakkor sokszor palástolod érzelmeidet. Csak akkor nyílsz meg, ha érzelmileg és anyagilag biztonságban érzed magad.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold a Skorpió jegyében áll. Nagyon erős, sőt szenvedélyes érzéseid vannak. Ne hagyd, hogy a szép szavak befolyásoljanak, ha odafigyelsz, képes leszel megérezni, hogy ki mire gondol. Néha meg kellene azt is engedned, hogy mások is megtudhassák, mi is játszódik néha benned. Rejtélyes, átláthatatlan léted sokakban különleges vonzalmat kelt.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap még mindig az Ikrek jegyén keresztül halad át. Manapság többször érezheted azt, hogy néha önmagaddal sem tudsz kiegyezni, mintha két lelked lenne egy testben. Szereted a komoly kapcsolatot, egyszersmind vágysz a függetlenségre is. Szenvedélyesen érdekel a szerelem. Nagy a kísérletező kedved, és szívesen vállalsz némi kockázatot is. Ha bízol a megérzéseidben, a szerelem és az eksztázis egymással karöltve fog jelentkezni az életedben.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nagyszerű partner vagy, mindig fontos számodra, hogy a kedvesed is élvezze az együttléteket. Előfordulhat azonban, hogy ennek érdekében képes leszel saját érdekeidet vagy igényeidet is feláldozni. A felesleges áldozat stresszhez, megbántódáshoz, de akár kitörésekhez is vezethetne. Érzékenységedet és a szavakhoz való jó érzékedet használd fel arra, hogy tudasd vágyaidat és szükségleteidet azzal, aki fontos számodra.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz a Rák jegyében áll, ez egyben az otthon jele is. Ahol a Vénusz megjelenik, ott a pénz is megjelenik. Ha a születési horoszkópodban a Vénusz jól áll, akkor valós nyereséghez juthatsz az otthonod révén, akár mert vásárolsz, eladsz, kiadsz vagy bérelsz egy ingatlant. Ha a születési horoszkópodban a Vénusz nincs jó kapcsolatokkal ellátva, akkor inkább apróbb veszteségre kell számítanod ezekben a napokban.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó társastáncot jár a Merkúrral. Fiatalos bájoddal vonzod az ellenkező nemet. A szerelem a te számodra szinte rituális élmény, szertartás. Partnerként csodálatos a beleélő képességed. Arra azonban vigyáznod kell, hogy ne bonyolódj bele túlságosan partnered ügyeibe és életébe! A boldogságot számodra most a hagyományos párkapcsolat jelentené, melyben a gyereknek is fontos szerep jut.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter még mindig kellemes fényszögben áll a Szaturnusszal. Ha világosak a játékszabályok, nagyon hűséges partner vagy. De ha egy picit is nem bízol a partneredben és kapcsolatod komolyságában, tele leszel irracionális gyanakvással. Fontos lenne, hogy érzelmileg érettebbé válj, mert igazi boldogságot csak egy biztos, meleg otthon nyújthat számodra.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód még mindig az Oroszlán jegyében áll. Ez még ráerősít az amúgy is távolságtartó természetedre. A Szaturnusz ebben a jegyben hideg és fékező hatású. Ez a szerelemben elutasító magatartást indikál, és előfordulhatnak problémák a család gyermekeivel kapcsolatban is. Ezeket a problémákat főképpen az okozza, hogy nehezen érted meg őket.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz a Halak jegyében áll. Nehezen tűröd a korlátokat, és igyekszel ezektől megszabadulni, legyen szó akár családi, akár társadalmi korlátozásokról. Nem mindennapos módszerekkel dolgozol. Ez nagyon jó bolygóállás mindenféle kutatásra, és mindenfajta olyan munkához, amely távol van a világ szeme elől.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz a Vízöntő jegyében áll. Idealista vagy, ezért előfordulhat, hogy hiába keresed a megálmodott partnert. Válogatós vagy, de ez akár még jól is jöhet, mivel a szabadságot pontosan annyira becsülöd, mint a szerelmet és a kalandot. Nagyon nagyra értékeled a külső adottságokat és a szépséget, ezért elsősorban a másik nem köréből a szép arcúakhoz vonzódsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top