nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 31. csütörtök)

Napi horoszkóp (05. 31. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars a saját jegyéből, csupa jó bolygóktól kapja a támogatást. Az általad értékesnek tartott dolgokkal vagy elméletekkel fogsz foglalkozni, és azzal, hogy előrelépj és pénzt keress. Ilyenkor érdemes átgondolni és számba venni értékeidet. Üzleti és szakmai ügyek kerülnek életed homlokterébe, és egy darabig reflektorfényben találhatod magad. Ösztönösen ráérezhetsz embertársaid és a tömegek érzelmi igényeire, és így nagyon jól szerepelhetsz majd társasági összejöveteleken vagy tárgyalásokon.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz kellemes fényszögeket kap. Jó lenne kiszakadnod a hétköznapi rutinból, de nem szívesen hagynád el megszokott környezeted biztonságát. Mit szólnál valami új tantárgy felvételéhez, vagy egy kis szellemi kalandozáshoz odahaza, mint például könyvolvasás, meditáció vagy egy képzeletbeli utazás valahová? Nyújtózz ki! Ha a szíved tudna beszélni, figyelmeztetne téged, hogy az életet élni kell, és az egyedüli baj az, hogy talán halálosan eluntad magadat.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr még mindig a Plútó hatása alatt áll. Szinte elvarázsol a szerelem, mintha hipnózis alatt állnál. Nagyon romantikus vagy, és hihetetlenül szerelmes, akkor is házasságot kötsz, ha esetleg ezt többen elleneznék is. Kreatív tevékenységeddel sikereket érhetsz el a nyilvánosság előtt, vagy igen kreatív lehetsz egy partnerrel vagy üzlettárssal, vagy akár a művészetekben.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold még mindig szomorú. Kissé szeszélyessé válsz, az ésszerű gondolkodás ilyenkor nem túl erős oldalad. Hajlamos leszel pillanatnyi hangulatod alapján ítélkezni. Legjobb, ha a józan észt és ítélőképességet igénylő feladataid elvégzését későbbre halasztod, és a döntések meghozatalával is kivárod a hét végét. Erőteljes, de változó hangulatod együtt érzővé vagy teljesen befelé fordulóvá tehet. Ez utóbbinak jobb, ha elébe mégy, és rákényszeríted magad a kapcsolatfelvételre és a valósággal való szembesülésre.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap ma szemben áll a Jupiterrel. Ilyenkor a Jupiter túlzásokra hajlamosít. Könnyen előfordulhatnak haszontalan kiadások, egészségi zavarok, differenciák, önmagad túlértékelése és ezáltal helytelen viselkedés. Kedvezőtlen az időszak az elöljárókkal, valamint a hivatalokkal kapcsolatban. Vigyázz az étkezéseidnél, nem mindegy, mit, mikor és hogyan eszel, ha túlennéd magad, annak komoly következményei lehetnek.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygódat, a Merkúrt még ma is túlfűti a Plútó, a végletesség bolygója. Nem mondhatja senki, hogy nem szeretsz dolgozni, sőt, mindig megtalálod a módját, hogyan találj elfoglaltságot, amiben mindig megtalálod az örömödet. Időről időre sok időt szentelsz hobbidnak is, vagy esetleg olyan önkéntes munkát vállalsz, amit nagyon szeretsz.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygódat, a Vénuszt rossz hangulatában találta a mai hajnal, ez sajnos kihat a te egész napodra is. Nem igazán vagy olyan hangulatban, hogy fegyelmezett munkára tudd fogni magadat, figyelmetlenné válhatsz. Hajlamos leszel a túlköltekezésre vagy esztelen kiadásokra, ha te intézed a beszerzéseket. Legyél óvatos, és akkor kézben tarthatod a szálakat. Minden rendben lesz viszont a kapcsolataid terén. Élvezni fogod barátaid társaságát, és talán találkozol valakivel, aki fontossá válik a számodra.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó még mindig a Merkúrral harcol. Teljes szívvel szereted a barátaidat, de ne várj ugyanilyen viszonzást tőlük, hiszen az uralkodó bolygód kellemetlen fényszögben áll. Tedd most félre a sértődékenységedet, és vizsgáld meg, hogy tudatosan bántanak-e, vagy véletlenül. Próbáld megtartani velük a napi kapcsolatot. Légy nagyon figyelmes, könnyen lehet, hogy sikerül egy bérlakáshoz jutnod.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter ma szemben áll a Nappal. Ez a bolygókapcsolat hajlamosít a túlzásokra, a felesleges kiadásokra, sikertelen utazásokra. Kellemetlen ügyekre kell számítanod a hivatalokkal, kedvetlenségre a munkával kapcsolatban, gyakran egészségügyi problémák is felléphetnek. Kisebb csalódások előfordulhatnak a szerelmi életedben, akár elidegenedés is, valamint helytelen spekulációk, pénzügyi nehézségek.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz szemben áll a Neptunusszal. A dolgok nem akarnak úgy működni, ahogy te szeretnéd. Gondolj csak Murphy törvényeire. Lehet, hogy egy nagy csalódással végződik egy dolog, és kezdődhet minden elölről valaki mással, de addig haragra, ütközésre, meg nem értésre kerülhet sor. Az esetek többségében azért nem ilyen lesz a helyzet, bár a lényeg ugyanaz, az elképzelés és a valóság nem egyeznek egymással.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz kvadrátban áll a Jupiterrel. Ez a fényszögkapcsolat belső forrása egy átfogó, mindent uraló igénynek arra, hogy változások, kísérletezések történjenek, izgalmas élmények érjék az embert. Ez az igény most a te esetedben nyugtalanságban nyilvánul meg. Hatásában különböző magatartásformákat eredményez.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz szemben áll a Szaturnusszal. Ennek a fényszögkapcsolatnak a szorongás lehet a következménye. Talán úgy érzed, hogy a környezetednek nem tudsz megfelelni. A szorongásból kiutat csakis akkor találsz, ha tudatosan keresed problémáidra a megoldást. Az összetévesztéseket pedig a tudatos szétválasztással semlegesítheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top