Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 02. szombat)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars komoly támogatást kap a Jupitertől, ennek a fényszögnek a hatóereje nagyon kedvező. Harci kedv, energia, siker, szabadság és a szabadság érzésének öröme jellemzi ezeket a napjaidat. A siker abból adódik, hogy képes leszel a megfelelő pillanatban megfelelő módon cselekedni. Amire törekszel, amit akarsz, azt el is fogod érni.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma leckét kell hogy vegyen a Holdtól. Hajlamosabb vagy ebben az időszakban a mirigyekkel kapcsolatos egészségügyi zavarokra. A reprodukáló szervekkel kapcsolatos zavarokkal küzdő embereknek is nehézségeik támadhatnak e tranzit idején. Nagyon szerelmesnek érezheted magadat, de tartsd szem előtt, hogy hagynod kell némi mozgásteret partnerednek is.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ma helyben jár, nem kapcsolódik senkihez. Ez a helyzet talán csak egy napig tart még. Karriered és társadalmi pozíciód nagyon csoportirányú lehet, nagy közösségi élet jellemez most. Adott, behatárolt embercsoportokkal lenne célszerű tartani a kapcsolatot, akár egyesületekhez is csatlakozhatnál. A barátok fontos szerepet kapnak a pályádon, esetleg együtt is dolgozhatnátok.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold a Nyilas jegyéből indult útjára, kellemes fényszögek kíséretében. Ez a fényszög nyitott, nyílt természetet eredményez. Nem titkolózol, feltárod magad mások előtt, ezért nagyon kedvel a környezeted. Mindez a nyitottság ma határtalan optimizmussal és pozitív gondolkodással párosul, amit másokra is ki tudsz terjeszteni. Cserébe megkaphatod a környezetedtől az elismerést, amire vágysz.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygódat, a Napot a Jupiter oktatja. Nemcsak személyes akarattal rendelkezel, hanem a körülményeid is úgy alakulnak, hogy utad a siker felé haladjon. Erős vagy a kezdeményezésben, jól tudsz küzdeni a céljaidért, és energiáidat olyan ügyesen veted be, hogy azzal, még ha kemény és rámenős is vagy, nem sértesz meg másokat.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr fényszög nélkül áll. Inkább a munkába temetkezel, mintsem hogy magadba kelljen nézni. Ha ez nem tényleges munka, akkor ez valami önkéntes tevékenység, segítés, ahelyett, hogy a magad saját problémáival törődnél. Ha a Merkúr a születési horoszkópodban kellemetlen fényszögben áll, akkor most olyan érzésed is támadhat, hogy a munkát nem neked találták ki.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz kellemetlen fényszögben áll a Holddal. E tranzit kiválthatja belőled anyáskodó ösztöneidet, és ezt vagy meleg, szeretetteljes támogatásként fejezed ki, vagy túlzott gondoskodás, illetve féltékenykedés formájában. Nyilván az előbbi kívánatosabb. Általában a nőkkel, különösen édesanyáddal kapcsolatban problémák merülhetnének fel, főként akkor, ha a születési horoszkópodban is kellemetlen kapcsolatba vannak egymással.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygódhoz, a Plútóhoz közeledik a Hold. Érzéseidről nehezen beszélsz, mert most úgy érezheted, hogy azok nem a saját érzéseid, hanem túlvilági „jó” és „rossz” erők hatnak rád. Talán előjönnek a neveltetésedben rejlő nehézségek is, valaki, aki jó vagy rossz elvekkel nevelt téged. Talán most ebben a kettősségben éled a kapcsolatodat is, amíg „jó”, addig tarthat, ha „rossz” akkor pedig menekülsz belőle.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes fényszögben áll a Marssal. Itt az ideje, hogy új feladatokba kezdj, elsimítsd nézeteltéréseidet munkatársaiddal, és egyezségre juss egy jogvitában. A körülmények most neked kedveznek. Alkotókészséged erősen munkálkodik benned. Ebbe az is beleértendő, hogy akár szülői örömök elé is nézhetnél. Mindenképpen kedvező pillanat, hogy valamilyen alkotómunkába kezdj.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Szaturnusz kellemetlen fényszögben áll az Uránusszal. A probléma, az idő „kizökkenése”, a mérleg kibillenése nincs egyensúlyban ennél a fényszögnél. Az egész nap olyan, mint amikor a mérleg megbolondul. Lehetséges, hogy fanatikusan őrzöd a hagyományokat, és a szokásokat, és ezért harcban állsz az újítókkal.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz kellemetlen fényszögben van a Holddal. A következő dolgok lesznek jellemzőek a mai napra: lelki nyugtalanság, idegesség, izgalmak nőkkel, problémák női rokonokkal kapcsolatban, nyugtalan szerelmi élet, akár a válás lehetősége is, kellemetlen változások. Fennáll a váratlan balesetek lehetősége is, nem ártana az sem, ha gyakrabban tartanál biztonsági ellenőrzést. Légy sokkal óvatosabb mostanában!







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz a 12. számú szobában ébredt. Ez egy újabb tranzit a közmondás igazolására: a „szerelem vak”, de bármely más kapcsolatodról ugyanígy elmondható, hogy idealizmusod annyira eluralkodhat, hogy nem látod – vagy nem akarod meglátni – mások hibáit, trükkjeit. Mondani sem kell, hogy most nem alkalmas az idő semmilyen hosszú lejáratú megállapodás vagy szerződés megkötésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top