Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 04. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Itt a kedvező alkalom, hogy döntéseket hozz, személyes fejlődéseddel foglalkozz, céljaid felé törj és előmozdítsd saját érdekeidet. Ilyenkor még a pénzügyi kockázatvállalás is valószínűleg jól fog elsülni, főleg pozitív hozzáállásodnak köszönhetően, amivel bevonzod a jószerencsét. Egyesek ezt szerencsés időszaknak mondják. Mindenféle sport vagy fizikai tevékenységre alkalmas ez az időszak. Sok energiád van, és izmaid jól működnek.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A Vénusz kapcsolatban van a Plútóval. Mindkét bolygó komoly hatással van az érzelmekre is, intenzívebb szerelmi életre vágysz, emellett sokat gondolsz a pénzügyi gazdagságra is. Partnerednek hajlamos vagy nagyon magas feltételeket szabni, mindig az ideálisra törekszel akár a partnerkapcsolatodban, akár a munkáddal kapcsolatban. Nagyon sok problémát meg tudsz oldani akkor, ha megtanulod, hogyan kell kompromisszumot kötni.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ma nagyon erőteljes fényszögkapcsolatban van a felkelőponttal. Annyira túlteng benned a közlésvágy, hogy alig engedsz majd szóhoz jutni másokat. Próbáld lassítani a tempódat, és inkább figyelj, ez többet hozhat a konyhára. Fékezd pergő elmédet és nyelvedet, ne pazarold az időt szellemi pengeváltásokra vagy fecsegésre, és ne fordítsd metsző szellemedet mások ellen.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold kellemetlen fényszögben van a Marssal. A lelki egyensúlyod egy kicsit megbillenhet. A gyorsaságod kiszámíthatatlansággá válhat. Cselekvéseidet a hangulatod határozza meg, ezért ingadozás tapasztalható: hol kezdeményező, hol lelkesítő vagy, hol pedig passzivitásba vonulsz vissza, máskor apró problémák nagy bosszúságot okozhatnak. Belső nyugtalanság gyötör, és nem nagyon tudsz uralkodni magadon, ezért összetűzések, nézeteltérések adódhatnak.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap kellemetlen fényszögbe került az Uránusszal. Az individualizmus nagyon fontos a számodra, és első helyen a saját személyiséged, egyéniséged áll. Az idő előrehaladtával világnézeted kiszélesedik a pusztán magánjellegűtől az általánosabb érvényűre, egocentrikusból humanitáriussá válsz, akit a nagy eszmék, széles népcsoportok, szociális problémák érdekelnek nagy vonalakban.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ez a nap kiváló alkalmat biztosít a világos párbeszédre, megállapodások, szerződések megszövegezésére vagy jogászokkal, illetve más szakértőkkel való konzultációkra. Szellemi ösztönzésre van ma szükséged leginkább a másokkal való eszmecsere révén. Remek alkalom arra, hogy házastársaddal vagy partnereddel leülj beszélgetni, és szóvá tedd mindazt, ami régóta gyűlik a felszín alatt – vagy hagyd, hogy ők fejtsék ki a véleményüket neked. Nem mindennapi kapcsolatba kerülhetsz ma egy nálad fiatalabb személlyel is.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Vonzerőd, magnetizmusod olyan erőssé válhat, hogy partnered, barátaid szinte félnek tőled, pontosabban attól, hogy szimpátia esetén egészen hatásod alá kerülhetnek. A vagy-vagy plútói tulajdonság erősen érvényesül: vagy szimpatikus valaki, vagy antipatikus. Ösztönösen vonzod a rokonszenves embereket, és ugyanígy ösztönösen taszítod magadtól azokat, akik számodra ellenszenvesek.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó együtt áll a Holddal. Talán meg kellene kérdezned egy semleges barátodtól, hogy valóban olyan rossz-e a kapcsolatod. Ha nincs senki, akire hallgathatsz, lehetséges, hogy két véglet között fogsz vergődni. Szerencsére van mentőöved, az erős regenerálódóképességed. Tudsz változni és változtatni is. Ha lehetséges, igyekezz megtanulni tisztelni mások szabadságát. Szíves figyelmedbe ajánlom az alábbi gondolatot: „Az uralkodás nem gondoskodás, a gondoskodás nem uralkodás.”









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ez a tranzit néha a törvénnyel való szembekerülést jelezheti, vagy valamilyen jogi bonyodalmat. Tanúsíts kompromisszumkészséget az érdekelt felek figyelembevételével. A kérdés itt az, hogy mennyire tudod kordában tartani a Jupiter túlcsorduló terjeszkedési hajlamát. Ha kellő önfegyelmet tanúsítasz, és semmit nem viszel túlzásba, akkor most mélyebb személyes belátásra tehetsz szert. Különösen a túlzott önbizalomtól és önző viselkedéstől tartózkodj.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz még mindig szemben áll a Neptunnal. Úgy érzed most, mintha a világ, az eleven hús és az ördög szállna le az ember lelkébe minden csábításával és kísértésével együtt. Elmélyül az intuíciód, az igazságok gyakorlati alkalmazása mélyről jövő ismeretek által, a nyugalom rejtett és mélyreható felfogása. Eddig nem sejtett, mélyebb igazságok az eredménye ennek a tranzitnak.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz sajnos kellemetlen fényszögben áll még a Szaturnusszal. Ha le tudod győzni a saját bizonytalanságodat, akkor nagyon sikeres lehetsz, köszönve ezt leleményes ötleteidnek és képességednek, amivel konkretizálni tudod a legkülönösebb elképzelést is. A siker, melyet választottál, sokkal fontosabb, mint a szerelem vagy a házasság, ez sajnos megrázó kapcsolatokhoz vezethet.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz még mindig szemben áll a Szaturnusszal. Kétségeid támadhatnának, és bizonytalanul érezhetnéd magadat, talán még az is eszedbe juthat, hogy mindent feladsz, és visszavonulsz a világtól, mint egy remete. Félelmek is gyötörhetnek, minden különösebb ok nélkül. Gondolj arra, hogy mindez csak átmeneti jelenség. Keresd az életvidám, lendületes barátok társaságát, ők jelenthetik most az igazi és szükséges segítséget számodra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top