nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06. 05. kedd)

Napi horoszkóp (06. 05. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars kellemes fényszögben áll a Jupiterrel. Teljesítmény és haszon, vagy jövedelem, ezekkel a fogalmakkal jelölhetjük a Mars és a Jupiter kapcsolódását, a két planéta viszonyát, és ezzel jól érzékeltetjük a marsi és a jupiteri megközelítési mód különbségét is. A marsi beállítottságú embert – mint amilyen te is vagy – a feladat kezdeti, kivitelezési oldala izgatja, és ennek érdekében ajánlatos lenne ma minden energiádat bevetni a cél elérésének érdekében.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz ma az égi horoszkóp 6. házában áll. Szeretsz másoknak segítséget nyújtani. Képes vagy egyetérteni munkatársaiddal és alkalmazottaiddal, de akkor leszel képes a legjobbat kihozni magadból, ha mások is elfogadják esetleges megrögzött szokásaidat. Mindent szeretsz, ami kapcsolatban lehet a művészetekkel. Az sem lesz baj, ha sokkal több kolléganőd lesz, mint kollégád. Fontos neked, hogy olyan területen dolgozhass, ahol a kezeid tiszták maradhatnak.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ma kellemes fényszögben van a Neptunusszal. Ennek hatására igen erős lesz a képalkotó fantáziád, ez fellazítja gondolkodásmódodat, gondolatvilágodat kötöttségeitől, és a logika egyenes vonalú következtető-bizonyító útjától elszakíthat. Ugyanígy a megismerésben sem leszel ráutalva érzékszervi tapasztaláson alapuló gyűjtögető, következtető módszerekre.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold ma szemben áll a Vénusszal. Nagyon erős a szeretetigényed, az arányokkal azonban probléma van. Lehet, hogy csupán arra törekszel, hogy szeressenek. Hódítani akarsz, csodálatra, szeretetre vágysz, de mindezt csak mérsékelten tudod viszonozni, eszközeidben pedig a külsőségek kapnak majd nagy hangsúlyt. Ezek a tulajdonságok minden kedvességed és szépséged ellenére óvatossá teszik a veled kapcsolatba kerülő embereket és potenciális partnereket. Megsejtik ugyanis, hogy szeretetükért, odaadásukért alig számíthatnak ma nálad viszonzásra.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap szemben áll a Jupiterrel. Tele vagy életerővel, jókedvvel, vidámsággal és tréfával. Ha nem vigyázol, könnyen elpazarolhatod energiáidat és pénzedet a szórakozásokra, mert gondtalan és könnyelmű lehetnél, és ehhez járul még az emelkedettség és lelkesedés érzése is. Általában kényelmes helyzetet foglalsz el a világban, és mindig sikerül pénzhez jutnod, még ha sikerül is ettől nagyon gyorsan megszabadulnod.








 
Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kommunikációs készséged tökéletes ma. Képes lesz világosan kifejezni gondolatait, meghallgatni és figyelembe venni mások véleményét, tanulni belőlük, és készen állsz az értelmes egyezségre is. Mindez elősegíti a tanácskozások és tárgyalások sikerét. „Ötcsillagos” ez a hét a kölcsönösen hasznos eszmecserékhez bármely kommunikációs eszközön keresztül, de kiváló a rutinmegbeszélésekre és a papírmunkák rendezésére is.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz kellemetlen fényszögben áll a Holddal. Ez a fényszög sajnos ma nem tesz népszerűvé, mert elutasítod magadtól azokat a dolgokat, amiket a népszerűség elnyerése érdekében megtehetnél. Ma éppen csak hogy elviseled az emberek közeledését. Próbálj meg kedvesebb lenni a környezetedhez!








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Kissé mérsékeltebben kellene viselkedned a másokkal való viszonyaidban. A másik nemmel kapcsolatban kevesebb stresszt kellene átélned, ha kevésbé lennél visszahúzódó, mert így másokat könnyen elkergethetsz magadtól. Ne fojtsd el az erős szerelmet, amit most érzel. Éles nyelvű és éles elméjű vagy, kiváló képességeid vannak, minden összeköttetést meg tudsz szerezni, akár beszédről, akár írásról van szó.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter kellemetlen fényszögben áll az Uránusszal. Bármely Jupiter–Uránusz fényszögkapcsolat belső forrása egy átfogó, mindent uraló igény arra, hogy változások, kísérletezések történjenek, izgalmas élmények érjék az embert. Ez az igény örökös nyugtalanságban nyilvánul meg, amelyet ennek a fényszögkapcsolatnak a természete, jellege szabályoz, hatásában pedig ennek megfelelően különböző magatartásformákat eredményez.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz még mindig szemben áll a Neptunusszal. Valahogy szunnyad benned az ambíció. Saját képességeidnek érzete észrevétlenül működik benned, tudod, hogy mennyit érsz, de sokkal többet kellene ennél tenned azért, hogy képességeidet kibontakoztasd. Tudod, hogy mindent elérnél, ha akarnád, de most azért is küzdened kell, hogy egyáltalán akarj valamit.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Vidámnak ígérkezik ez a napod, kiváló jókedvnek örvendesz, reménykedőnek és szinte sebezhetetlennek érezheted magad. De legyél óvatos, az Uránusznál soha nem lehet tudni, mi lesz a végső kimenetele a fontolóra vett kockáztatásoknak. Vedd észre a jó lehetőségeket, és járd jól körbe őket, nehogy a jó dolgokat rosszul használd fel. Bennsőleg a nagy eszmék és elképzelések konfliktusa egy időre visszatarthatja a haladást nálad, de ugyanakkor a dolgok végső kitisztulását, leülepedését is eredményezheti.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz még mindig szemben áll a Szaturnusszal. Ez a fényszög erősíti benned az önbizalmat, de gátolja képességeid kibontakoztatását és a kiteljesedést, ha nem leszel képes összegezni céljaidat, és nem alakítod át őket cselekedetté akaraterővel és céltudatossággal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top